2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar. Çalışan annelere bir sorum var doğum iznine kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Selam canım benim tiksindiğim bir iş yerim olduğu için 28. Haftada rapor alıcam 32 de de ücretli izne ayrılcam bir aksilik çıkmazsa ama genelde 37 ye kadar çalışıyorlar helal olsun diyorum onlara

Selam hanımlar,
uzun zamandır bakamıyordum işlerimin yoğunluğundan sonunda şöyle bir göz gezdirecek vakit buldum.
Hepsini okuyamadım elbette baya sayfa geride kalmışım.
Çalışan anneler gözüme çarptı gerçekten çok zor. Yine kamuda çalışanlar şanslı özel de hamile kaldığında canına okuyorlar resmen. Beni işten çıkaracaklar ben de işsizlik maaşına başvurup 11 ay evde oturmayı düşünenlerdenim bunalıma girmezsem tabi...

Selam canım benim tiksindiğim bir iş yerim olduğu için 28. Haftada rapor alıcam 32 de de ücretli izne ayrılcam bir aksilik çıkmazsa ama genelde 37 ye kadar çalışıyorlar helal olsun diyorum onlara ☺
Bende 37 ye kadar çalışmıştım ama direksiyonu çevirirken göbeğime sürtünüyordu bacağımı arabaya atarken ellerimle kaldırmak zorunda kalmışlığım da oldu

37. Haftada araba sürmek miiii kocaman bi çılgınsın
Evet biraz öyleyim galiba çok şükür ağrısız sızısız oluyorum hamileliklerimde hoplayıp zıplıyorum. Gece su gelip doğuma gittiğimiZde de tekerlekli sandalyeyi anneme doğru sürmüşlerdi. Beni hasta yakını zannettiler

Mersin komşuyuz sizle
Bende komşuyum sizle maraş
Benimde hep ne kadar sağlıksız seyler varsa yiyesim geliyo özellikle jelibon ve kola normalde hiç kola içmem evime almam deli gibi içesim geliyo asitli asitli

Bende komşuyum sizle maraş

Benimde hep ne kadar sağlıksız seyler varsa yiyesim geliyo özellikle jelibon ve kola normalde hiç kola içmem evime almam deli gibi içesim geliyo asitli asitli
Yalnız olmadığımı duyunca içim rahatladı ne çok varmış benim gibi Yazılıda herkes düşük bekleyince sevinen çocuklar gibi oldum

Selam canım benim tiksindiğim bir iş yerim olduğu için 28. Haftada rapor alıcam 32 de de ücretli izne ayrılcam bir aksilik çıkmazsa ama genelde 37 ye kadar çalışıyorlar helal olsun diyorum onlara ☺
Ooo hadi bakalım, en güzeli seninkiymiş

Evet kamuda çalışanlar daha şanslı. Ne güzel en azından iş yerinizle bunun anlaşmasını yapmışsınız bizde kovmazlar keşke kovsalarda işsizlik maaşı alsam bende.

Yalnız olmadığımı duyunca içim rahatladı ne çok varmış benim gibi Yazılıda herkes düşük bekleyince sevinen çocuklar gibi oldum
Ben de varım normalde gazoz pek içmem kırk yılda bir falan ama mideme iyi geliyor diye epey gazoz içtim ben de bu kez. Onun dışında çiğ köfte çekiyor canım ama iki üç kere yedim, çok yememeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…