beterin beteri var deli gibi kola istiyorumYa kızlar bu arada benim canım hep zararlı şeyler çekiyor ne yapacağım ben bu pis boğazımla. Vicdan azabı oluyor valla. Cips, çiğköfte, bisküvi, çikolata diye devam ediyor liste. Benim gibi kaka det pis olan var mı ?
Ben neyse ki kola içmiyorum uzun zamandır. Zaten 6 senedir ağzımda tel var diye yasak. Telden de 2 sene önce bırakmıştım. 8 senedir temizimbeterin beteri var deli gibi kola istiyorum
Nub teorisi konumuz var 11 yada 12 hafta usg tahmin ediyoruz
Selam canım benim tiksindiğim bir iş yerim olduğu için 28. Haftada rapor alıcam 32 de de ücretli izne ayrılcam bir aksilik çıkmazsaGünaydın kızlar.Çalışan annelere bir sorum var doğum iznine kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Ben de ben deÜcretsiz izin hakkınıda kullanacak mısın? Ben kullanıcam hatta çok muhtemel sonrasında da istifa edicem.
Bende 37 ye kadar çalışmıştım ama direksiyonu çevirirken göbeğime sürtünüyorduSelam canım benim tiksindiğim bir iş yerim olduğu için 28. Haftada rapor alıcam 32 de de ücretli izne ayrılcam bir aksilik çıkmazsaama genelde 37 ye kadar çalışıyorlar helal olsun diyorum onlara ☺
37. Haftada araba sürmek miiii kocaman bi çılgınsınBende 37 ye kadar çalışmıştım ama direksiyonu çevirirken göbeğime sürtünüyordubacağımı arabaya atarken ellerimle kaldırmak zorunda kalmışlığım da oldu
Evet biraz öyleyim galiba37. Haftada araba sürmek miiii kocaman bi çılgınsın
Kola mide bulantımı kesiyordu arada içtim valla. Birtek çiğ köfteye direniyorum.beterin beteri var deli gibi kola istiyorum
Mersin komşuyuz sizle
Bende komşuyum sizle maraşEvet Adana
Benimde hep ne kadar sağlıksız seyler varsa yiyesim geliyo özellikle jelibon ve kola normalde hiç kola içmem evime almam deli gibi içesim geliyo asitli asitliYa kızlar bu arada benim canım hep zararlı şeyler çekiyor ne yapacağım ben bu pis boğazımla. Vicdan azabı oluyor valla. Cips, çiğköfte, bisküvi, çikolata diye devam ediyor liste. Benim gibi kaka det pis olan var mı ?
Yalnız olmadığımı duyunca içim rahatladı ne çok varmış benim gibiBende komşuyum sizle maraş
Benimde hep ne kadar sağlıksız seyler varsa yiyesim geliyo özellikle jelibon ve kola normalde hiç kola içmem evime almam deli gibi içesim geliyo asitli asitli
Yokmu arttıran komşuluguBende komşuyum sizle maraş
Benimde hep ne kadar sağlıksız seyler varsa yiyesim geliyo özellikle jelibon ve kola normalde hiç kola içmem evime almam deli gibi içesim geliyo asitli asitli
Ben çok uzaklardan :) SakaryaYokmu arttıran komşulugu
Ooo hadi bakalım, en güzeli seninkiymişSelam canım benim tiksindiğim bir iş yerim olduğu için 28. Haftada rapor alıcam 32 de de ücretli izne ayrılcam bir aksilik çıkmazsaama genelde 37 ye kadar çalışıyorlar helal olsun diyorum onlara ☺
Ay evet ama dayanamicam yicem bi kere cünkü gözümün önünde sürekli onlar varYalnız olmadığımı duyunca içim rahatladı ne çok varmış benim gibiYazılıda herkes düşük bekleyince sevinen çocuklar gibi oldum
Evet kamuda çalışanlar daha şanslı. Ne güzel en azından iş yerinizle bunun anlaşmasını yapmışsınız bizde kovmazlar keşke kovsalarda işsizlik maaşı alsam bende.Selam hanımlar,
uzun zamandır bakamıyordum işlerimin yoğunluğundan sonunda şöyle bir göz gezdirecek vakit buldum.
Hepsini okuyamadım elbette baya sayfa geride kalmışım.
Çalışan anneler gözüme çarptı gerçekten çok zor.Yine kamuda çalışanlar şanslı özel de hamile kaldığında canına okuyorlar resmen. Beni işten çıkaracaklar ben de işsizlik maaşına başvurup 11 ay evde oturmayı düşünenlerdenim bunalıma girmezsem tabi...
Ben de varımYalnız olmadığımı duyunca içim rahatladı ne çok varmış benim gibiYazılıda herkes düşük bekleyince sevinen çocuklar gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?