2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben normalde yemem dokunuyor. Şimdi canım çekiyor. Onun yerine tantuni alıyorum acıdan tadı belli olmuyor bazılarının da onu bende yemiyorum. Evde mercimek köftesi yapabiliriz aslında..
Benim simdi bulantılar geçince aklıma türlü türlü şeyler gelmeye başladı ne yesem diye düşünüyorum evde aslında burda cok acı yapıyorlar ondan yiyemiyorum normalde severim çiğköfte ama acıyla aram yok tantuniye bayılırım ama iyi yapan bi yer bulamadım mercimek köftesi mantıklı aslında yapabilirim ya da kısır

Bende bulantıdan sonra ne yesem bulamıyorum of nar ekşili. Neyse boşver herkesin canı çekecek

Benim de çok yememeye çalışmış halim bu işte. Aklıma sağlıklı şeyler getiriyorum canım çeksin diye ama tık yok

Ay evet kısır da çok iyi oluyor Yapan olsa da getirse yesek

ben de altılı muslin ağız bezi, yine müslin battaniye ve puset örtüsü aldım. bir de iki tulum almistim. hepsi de mavili. insallah cinsiyet degismez yoksa bizim için bayağı bir sürpriz olacak. değişirse de d
mavi mavi takılır artık yapacak bir şey yok..

Benim 32.hafta 2 martta doluyor Nisan 29 görünüyor beklenen doğum tarihi. 2 martta ayrılınca sezeryan doğum 38. Haftada oluyor genelde 2 hafta önce olsa 15 Nisan gibi. Kullanmadığım 2 haftayı da ekletip doğum sonrasına 10 hafta izin kullanınca seminer haftasında göreve başlamış oluyorum nasipse hesaplamam tutarsa bu işler belli olmaz tabi. Seminerlerde idare ederiz 1 hafta sıkıntı olmaz. Eylülde de 4 yarım gün sabahçı ders isteyeceğim inşallah iyi de bir bakıcı bulursam değmeyin keyfime

Alışverişleriniz hayırlı olsun kızlar güle güle kullanın inşallah. Ben bebeğe 6-7 aylık olmadan başlamayı düşünmüyorum dün kendime ince kadife simli mi li bir eşofman aldım. Hem hastaneden çıkarken hem de evde kayınbaba, konu komşu gelince giyerim diye önü yarım fermuarlı falan.

Ben de ole dusunuodum daa bi gidim kucuk seyler ucuzsa guzlse alim dedim 2 parca. Zaten herüf yanmda yok o yuzden alisvers maratonuna onla baslicm insllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…