sağ salim inşallah kuzum rabbim kucağımızda göstersin :)oğluşumuz geliyor nasipse :)
Benim simdi bulantılar geçince aklıma türlü türlü şeyler gelmeye başladı ne yesem diye düşünüyorum evdeBen normalde yemem dokunuyor. Şimdi canım çekiyor. Onun yerine tantuni alıyorumacıdan tadı belli olmuyor bazılarının da onu bende yemiyorum. Evde mercimek köftesi yapabiliriz aslında..
Bende bulantıdan sonra ne yesem bulamıyorumBenim simdi bulantılar geçince aklıma türlü türlü şeyler gelmeye başladı ne yesem diye düşünüyorum evdeaslında burda cok acı yapıyorlar ondan yiyemiyorum normalde severim çiğköfte ama acıyla aram yok tantuniye bayılırım ama iyi yapan bi yer bulamadım mercimek köftesi mantıklı aslında yapabilirim ya da kısır
Nar ekşiliden sonrasının günahı ikimize yazılacakBende bulantıdan sonra ne yesem bulamıyorumof nar ekşili. Neyse boşver herkesin canı çekecek
Benim de çok yememeye çalışmış halim bu işte. Aklıma sağlıklı şeyler getiriyorum canım çeksin diye ama tık yokBen de varımnormalde gazoz pek içmem kırk yılda bir falan ama mideme iyi geliyor diye epey gazoz içtim ben de bu kez. Onun dışında çiğ köfte çekiyor canım ama iki üç kere yedim, çok yememeye calisiyorum
Ay evet kısır da çok iyi oluyorBenim simdi bulantılar geçince aklıma türlü türlü şeyler gelmeye başladı ne yesem diye düşünüyorum evdeaslında burda cok acı yapıyorlar ondan yiyemiyorum normalde severim çiğköfte ama acıyla aram yok tantuniye bayılırım ama iyi yapan bi yer bulamadım mercimek köftesi mantıklı aslında yapabilirim ya da kısır
güle güle kullansın minik kuzu... çok güzeller... ❤❤❤
Ben aldiiimmoglumun ilk cicileriii. Giydrmek nasip olur insllh
Ay evet nerden dedim kendi kendime canım çekti şimdiAy evet kısır da çok iyi oluyorYapan olsa da getirse yesek
Valla ben de acıktım eşimi aradım sipariş verdim ona getirecek alıpAy cips dediniz gittim cips aldım yedim
Benim 32.hafta 2 martta doluyor Nisan 29 görünüyor beklenen doğum tarihi. 2 martta ayrılınca sezeryan doğum 38. Haftada oluyor genelde 2 hafta önce olsa 15 Nisan gibi. Kullanmadığım 2 haftayı da ekletip doğum sonrasına 10 hafta izin kullanınca seminer haftasında göreve başlamış oluyorum nasipse37. Haftan ne zaman doluyor peki bende öğretmenin 37. Haftam 28 Mart da oluyor 32 de ayrılırsam Haziran ayına yetmiyor doğum izni rapor almak gerekiyor ben seneye eylülde rapor almayı düşünüyorum küçük olduğu için acaba ben yanlış mı hesaplıyorum ki
Saolasn cnmgüle güle kullansın minik kuzu... çok güzeller... ❤❤❤
Ben de ole dusunuodum daaAlışverişleriniz hayırlı olsun kızlar güle güle kullanın inşallah. Ben bebeğe 6-7 aylık olmadan başlamayı düşünmüyorum dün kendime ince kadife simli mi li bir eşofman aldım. Hem hastaneden çıkarken hem de evde kayınbaba, konu komşu gelince giyerim diye önü yarım fermuarlı falan.
Bende gayet aktifim ama@Jadesi Sen ben bikaç kişi daha var aktif olan sanırsam. Kimsecikler yok buralarda yine. Nerde millet acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?