Çiğköfte bende seviyorum ama çok acılı yapıyorlar burda midem de sürekli yanıyo yiyemiyorum hiçKola mide bulantımı kesiyordu arada içtim valla. Birtek çiğ köfteye direniyorum.
bende kocaeli sakaryada okudum :)Ben çok uzaklardan :) Sakarya
Evet kamuda çalışanlar daha şanslı. Ne güzel en azından iş yerinizle bunun anlaşmasını yapmışsınız bizde kovmazlar keşke kovsalarda işsizlik maaşı alsam bende.
aaa ne güzel ben de komşu buldum :) ben de doktora kocaeli tıp merkezine geliyorum Eray Hoca'ya :)bende kocaeli sakaryada okudum :)
Doğum iznine karşı ne demek ya? Bu erkekler çok anlayışsız hamilelik konularında. Başlarına gelmiyor çünkü. En basitinden bana metrobüste,metroda falan yer verenlerin hepsi kadın. Erkekler bön bön karnıma bakıp oturuyorlar. Boşver senin için hayırlısı böyle olacak demek ki.Bana kalsa doğum izni istiyorum aslında. İşimi de çalışmayı da seviyorum bebeğe kayınvalidemler bakabilecek durumda. Fakat patronum doğum iznine karşı maalesef. Neyse ki tazminat ve işsizlik maaşı alıp hem de bebeğimle fazladan zaman geçirmiş olacağım.Tabi şimdi çalışırız diyoruz ama eminim çok zor olur süt kuzusunu bırakıp işe gitmek.
profosor biliyorum ama sigorta geçmiyo muayne ücretleri çok pahalıydı onun medikalden geçti o :)aaa ne güzel ben de komşu buldum :) ben de doktora kocaeli tıp merkezine geliyorum Eray Hoca'ya :)
aynen perinotoloji uzmanı profesör söylediğin gibi oldukça da pahalıprofosor biliyorum ama sigorta geçmiyo muayne ücretleri çok pahalıydı onun medikalden geçti o :)
olsun sağlık olsunda para yerine gelir kuzum inşallah sağ salim kucağına al bebişini :)aynen perinotoloji uzmanı profesör söylediğin gibi oldukça da pahalı
benim riskli bir gebelik sürecim oldu, önce ikizdi sonra birinin kalbi durdu falan, oldukça sıkıntılıydı.
sakaryadan kendi doktorum yönlendirdi. Şimdi ayda bir gidiyoruz hala maalesef
Aynen öyle allah sağlık versin yeter ki çalışıyoruz bir şekilde Allah yardım ediyor.olsun sağlık olsunda para yerine gelir kuzum inşallah sağ salim kucağına al bebişini :)
aynen kuzum amin amin sağ salim inşallah bebişinin cinsiyeti ne :)Aynen öyle allah sağlık versin yeter ki çalışıyoruz bir şekilde Allah yardım ediyor.
Tek duamız yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alabilmek
Ben normalde yemem dokunuyor. Şimdi canım çekiyor. Onun yerine tantuni alıyorumÇiğköfte bende seviyorum ama çok acılı yapıyorlar burda midem de sürekli yanıyo yiyemiyorum hiç
Ben simdi gidiyoruuuumBebislere ciciş alımları ne durumda hanımlar. Birçok kişide halen belirsizlik var heralde o yüzden çok konuşulmuyor kıyafetler sanırsam
Evet cinsiyet tam belli değil. Benim kızın kıyafeti çok o yüzden çok rahatımBebislere ciciş alımları ne durumda hanımlar. Birçok kişide halen belirsizlik var heralde o yüzden çok konuşulmuyor kıyafetler sanırsam
Canım bol su iç. Sanırım su alımında azalma var.Evet benimde aklıma geliyor. Ama iki defa oldu geçti az önce wc de olmadı mesela. Enfeksiyon olsa sürekli sızlamaz mı?
oğluşumuz geliyor nasipse :)aynen kuzum amin amin sağ salim inşallah bebişinin cinsiyeti ne :)
Bende komşuyumaaa ne güzel ben de komşu buldum :) ben de doktora kocaeli tıp merkezine geliyorum Eray Hoca'ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?