2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çiğ köfte denmiş ben de çok aşerdim Çiğ köfteye. Güzel yapan biyer bulduk şükür az, acılı cips ben de arada yedim bu hamilelikte 0 tatlı isteği hep sarımsak salça biber olsun bana hiç kilo almadım zaten. Meyve bile canım istemiyor oğlana tatlı yedirir derlerdi aslı yokmuş badem, ceviz, aldım kabuklu kilo kilo onları oturup maaile çıt çıt kırıp yiyoruz

Haftalar geçtikçe iştah açılıyor tabi. Ben mesela meyve yiyorum ama hiç bastırmıyor benim açlığımı. Süt,çikolata,yoğurt bunlar daha çok tok tutuyor beni.

Aynen canım süt ve yoğurt tok tutuyor. Meyve daha çok acıktırır beni. Degişik bir bünyem var o konuda.

Ben de çiğköfteyi abarttım ya. Dün akşam 10 buçukta yedim. Tabi mideme oturdu rahatsız etti o saatte. İşte can çekince gözün görmiyor

Geçenlerde bende gece 11 de aldırdım yedim. Mastercefee izliyordum orda yaptılar iştahlı iştahlı yediler ama nasıl canım çekti. Gece yiyince hiç iyi olmuyor ama dediğin gibi oturuyor mideye.

Geçenlerde bende gece 11 de aldırdım yedim. Mastercefee izliyordum orda yaptılar iştahlı iştahlı yediler ama nasıl canım çekti. Gece yiyince hiç iyi olmuyor ama dediğin gibi oturuyor mideye.
Bende yemiştim bir kere ama benim midemi mafetti hepsini kustum sonrasında niyeyse dışardan yiyince istifra etmeden rahatlayamıyorum

Aynen biz de MasterŞefte görüp gecenin o vakti yedik sonra sabahı sabah ettim yandı durdu midem böğrüm

Kızlar slm şimdi doktordan geldik. Bebeğim iyi hamdolsun. Yatış pozisyonunu değiştirmişti arkasında kalıntılar gördü dr. Bana iki embriyo transfer edilmişti. Onun kalıntıları olabilir kanamada ondan olabilir dedi. Kan sulandırıcı iğneye devam etmemi söyledi. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı Doğum sağlıklı bebekler nasip etsin Nisan ayında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Yaa sorma benim canım devamlı cola istiyor, ve hamilelik öncesi hiç kola seven bi tip deildim, şimdi litrelerce içmek istiyorum : ( eşimde yudum yudum veriyor valla , doktor hiç önermedi, plesantadan süzülemeyen nadir şeylerden biriymiş kola içinde cafein : (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…