- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Bende o gruptayımBir de hiç derdi bitmeyen bi kesim var mesela simdide midesi yanan boğazına kadar o yanma hissi gelen
Hedef 37 ama bebeğim ne kadarı izin verirse teyzesiGünaydın kızlar.Çalışan annelere bir sorum var doğum iznine kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Doğru diyorsun bebek ne kadar izin verirseHedef 37 ama bebeğim ne kadarı izin verirse teyzesi
Haftalar geçtikçe iştah açılıyor tabi. Ben mesela meyve yiyorum ama hiç bastırmıyor benim açlığımı. Süt,çikolata,yoğurt bunlar daha çok tok tutuyor beni.
Ben de çiğköfteyi abarttım ya. Dün akşam 10 buçukta yedim. Tabi mideme oturdu rahatsız etti o saatte. İşte can çekince gözün görmiyor
Bende yemiştim bir kere ama benim midemi mafetti hepsini kustum sonrasında niyeyse dışardan yiyince istifra etmeden rahatlayamıyorumGeçenlerde bende gece 11 de aldırdım yedim. Mastercefee izliyordum orda yaptılar iştahlı iştahlı yediler ama nasıl canım çekti. Gece yiyince hiç iyi olmuyor ama dediğin gibi oturuyor mideye.
Ay göremedim ama bayıldım neyseYenidoğan Fırsatları mağazasında gördüm ben.
Evet ya bazen bizde bazen kötü oluyoruz dün çok kötüydüm bende hamilelik işte gel gitli geçmiş olsun canimBir de hiç derdi bitmeyen bi kesim var mesela simdide midesi yanan boğazına kadar o yanma hissi gelen
Aynen biz de MasterŞefte görüp gecenin o vakti yedik sonra sabahı sabah ettim yandı durdu midem böğrümGeçenlerde bende gece 11 de aldırdım yedim. Mastercefee izliyordum orda yaptılar iştahlı iştahlı yediler ama nasıl canım çekti. Gece yiyince hiç iyi olmuyor ama dediğin gibi oturuyor mideye.
Bende edebiyat öğretmeniyim ama atanamayan kisimdanOkul öncesi öğretmeniyim
Hayırlı olsun canım evet erkekler geçti yaBen de erkek annesi olucammmçoğunlukla erkek olucakmış Nisan annişlerinin❤
Yaaa mükemmel bi şey erkek annesi olmakHayırlı olsun canım evet erkekler geçti ya
BenYa kızlar bu arada benim canım hep zararlı şeyler çekiyor ne yapacağım ben bu pis boğazımla. Vicdan azabı oluyor valla. Cips, çiğköfte, bisküvi, çikolata diye devam ediyor liste. Benim gibi kaka det pis olan var mı ?
Yaa sorma benim canım devamlı cola istiyor, ve hamilelik öncesi hiç kola seven bi tip deildim, şimdi litrelerce içmek istiyorum : ( eşimde yudum yudum veriyor valla , doktor hiç önermedi, plesantadan süzülemeyen nadir şeylerden biriymiş kola içinde cafein : (((Ya kızlar bu arada benim canım hep zararlı şeyler çekiyor ne yapacağım ben bu pis boğazımla. Vicdan azabı oluyor valla. Cips, çiğköfte, bisküvi, çikolata diye devam ediyor liste. Benim gibi kaka det pis olan var mı ?
Aman bide dandik bişeymiş al rapor gitme.çok elzemse bidaha çıkar zatenOkul aile işbirliği geliştrme programı
çok güzel... elinize sağlık...❤Kızıma patik örüyorum nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?