Ben içtim gecen ay baya bi.bulantı kusmadan hiç bişey istemeyip kola istiyordum.sonra hiç canım istemedi içmedim.benım bıldıgım içiyorsan bol suyla atacaksın 1e 10 bardak mıydı neydi su.ben içememiştim o ayrııııYaa sorma benim canım devamlı cola istiyor, ve hamilelik öncesi hiç kola seven bi tip deildim, şimdi litrelerce içmek istiyorum : ( eşimde yudum yudum veriyor valla , doktor hiç önermedi, plesantadan süzülemeyen nadir şeylerden biriymiş kola içinde cafein : (((
Ayy bu iştahı acilanlarin bende dahil Allah sonumuzu hayr etsinValla ben de acıktım eşimi aradım sipariş verdim ona getirecek alıpAma ne olduğunu söylemeyeyim şimdi malum herkes gebe
32.haftada direkt ayrılacagım canım.zaten öğretmenım yaz tatılıne dayanıyor bu halıyle ıznım.almamak saçma oluyorGünaydın kızlar.Çalışan annelere bir sorum var doğum iznine kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz?
sağlıkla gelsin minik kuzunuz... hoşgeldiniz..Ben de erkek annesi olucammmçoğunlukla erkek olucakmış Nisan annişlerinin
Kızlar slm şimdi doktordan geldik. Bebeğim iyi hamdolsun. Yatış pozisyonunu değiştirmişti arkasında kalıntılar gördü dr. Bana iki embriyo transfer edilmişti. Onun kalıntıları olabilir kanamada ondan olabilir dedi. Kan sulandırıcı iğneye devam etmemi söyledi. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı Doğum sağlıklı bebekler nasip etsin Nisan ayında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Katılıyorum canım yetersız izin.bu yuzden borcumuz oldugu halde 5 ay da ucretsıze ayrılacagım dişimi sıkıpÜlkemizdeki doğum izni süreleri kesinlikle ideal değil bence. Doğumdan sonraki izin en az 6-8 ay olmalı. 2-3 ayda zaten ne anne kendini biliyor ne bebek doğru düzgün bir düzene giriyor. Lohusaligi daha yeni çıkan anneye hadi sen işinin başına deniyor, tam bir sömürü düzeni . Her kadın farklı olur tabii ama ben bebegim 3,5 aylıkken onu besiginden kaldırmaya gücüm dahi yoktu,çok yorgundum.Şartları zorlayıp ucretsiz izin aldım ama maddi anlamda çok yıpratıcı bu da, ve zaten özel sektörün neredeyse böyle bir şansı bile yok☹ Allah yardımcımız olsun, bu doğumda naparim henüz karar vermedim.
Telaşlanmayin ben hic hissettmiyorum doktor kontrolum vardi doktorumda hissetmen lazim dedi telaslandim bende ultrasonla bakti plesanta öndeymis 20. Haftada hissedermisim zaten hissettigimdede hergun hissedemeyebilirmisimde talaslanmayin dedi sizde telaslanmayin buyudukce daha sık hisseserizBu gün hiç oynamadı yavrumnezaman düzenli oynamaya başlıcak ya 19+1 oldu
Allah kolaylık versin cnmBende gayet aktifim amaişteyim malum çalış uğraş ancak
Hadi gözün aydın cnm sağlıkla Al kucağına inşaallahKızlar slm şimdi doktordan geldik. Bebeğim iyi hamdolsun. Yatış pozisyonunu değiştirmişti arkasında kalıntılar gördü dr. Bana iki embriyo transfer edilmişti. Onun kalıntıları olabilir kanamada ondan olabilir dedi. Kan sulandırıcı iğneye devam etmemi söyledi. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı Doğum sağlıklı bebekler nasip etsin Nisan ayında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sağlıklâ giyinsin hayırlı olsun çok güzellerBunlar da benim oğluma aldıklarımın sadece bi kısmı
Sağol canımSağlıklâ giyinsin hayırlı olsun çok güzeller
Pierre cardin arabayı ben 11 yıl önce ilk kızıma 350 TL verip almıştım. Çok hafif ve tek elle kolaylıkla kapanıp taşınabiliyor ama maalesef tecrübesizlik tekerlek boyuna dikkat etmemiştim o zaman. Tekerlekleri küçük olduğundan sürüşü çok sıkıntılıydı. Avm markette kullanılacaksa sorun olmaz ama dışarda gerçekten çok yoruyor insanı. En ufak bir yükseltiyi çıkmıyor bebeği çok sarsıyordu. Bir de sağa sola çekiyordu sürekli sonra gidip ucuzu dan bir bastın puset almıştım.Pierre cardin bebek arabası hakkında bilginiz var mı?
Sorma o masterchef sakıncalı olmaya başladı. Ne görsem istiyorum eşim yayın yasağı getirecek yakındaGeçenlerde bende gece 11 de aldırdım yedim. Mastercefee izliyordum orda yaptılar iştahlı iştahlı yediler ama nasıl canım çekti. Gece yiyince hiç iyi olmuyor ama dediğin gibi oturuyor mideye.
Birkaç yudum ile idare edeceksin o zaman canımYaa sorma benim canım devamlı cola istiyor, ve hamilelik öncesi hiç kola seven bi tip deildim, şimdi litrelerce içmek istiyorum : ( eşimde yudum yudum veriyor valla , doktor hiç önermedi, plesantadan süzülemeyen nadir şeylerden biriymiş kola içinde cafein : (((
32. hafta en geç.. Ama doktora yazdırabilirsem yarıyıl tatilinden sonra yaklaşık 1.5 aylık bir çalışma sürem var rapor yazdıracağım. Müdür yardımcısı alabiliyorsan bizim için de iyi olur diyor. Malum ders programı on kere değişmesin ve yerime en baştan öğretmen ayarlanabilsin diye..Günaydın kızlar.Çalışan annelere bir sorum var doğum iznine kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Amin hepimizin, aslında buraya yazıyordum ara ara ama mide bulantıları falan derken zamanım olmadı şimdi hepsi geçti çok şükürsağlıkla gelsin minik kuzunuz... hoşgeldiniz..
amin amin inşallah. hep böyle iyilik haberlerini alın bebisinizin
Dikkat etmek lazım. Kontrolü kaybetmemek lazımAyy bu iştahı acilanlarin bende dahil Allah sonumuzu hayr etsin
Ben de Sakaryalıyım ama evlendim g3ldim İstanbula maalesef.. Memleketim çok güzeldirBen çok uzaklardan :) Sakarya
Aminnnn kuzum hepimiz inşallahHadi gözün aydın cnm sağlıkla Al kucağına inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?