2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Teşekkür ederim. Benim beğendiğim modeli ekledim acaba bundada o sıkıntı olur mu travel sistem tekerlekleri büyük duruyor. Sadece sepet kısmı yere çok yakın gibi

Eklentiler

• C0A9FE8A-BF1B-4208-85E4-B757E76F2D20.webp
    26 KB · Görüntüleme: 39
Anladım canım. Tekrardan çok geçmiş olsun. Umarım bir daha böyle kazalar yaşamazsın , hiçbirimiz yaşamayız insallah.
Görürsün tabi kucağına da alırsın yavrunu inşallahsen içini ferah tut bol bol dua et
Canım cok geçmiş olsun simdi okudum mesajları korkma Allahın izniyle geçecek bol bol dinlen dua edicez senin için
inş canım izin alabilir
Rabbim korusun bebeğini kuzum
Allah büyük bebeğinizin nasibi varsa bir sekilde savasıp doğacaktır siz morelinii bozmayın pozitif düşünün cokca dua edin edelim bizde insallah
Canlarım merhaba.dua eden herkesten Allah razı olsun öncelikle.doktora gittim bugün,kanama alanım geçmiş şükürler olsun çok şaşırdım.cumartesi günü gittiğimde rahmimde 17 mm lik bir hematom olduğunu söylemişti,verdiği serum mu işe yaradı noldu bilmiyorum,ama sizin dualarınız Sayesinde düzeldiğine eminim şükürler olsun bin kere şükürler olsun.kasığımda açıma var hala ama olacak o kadar herhalde.birde bolca kasılma varmış

Rabbimin izniyle inşaallah sağlıklâ alacaksin kucagina. O kasılmalar vitamin eksikliğinde magnezyum eksikliğinden olabiliyor.gecen hafta bende dr a sordum kasilmalarim fazla diye günde ikidefa soda ve muz fazla tuketebilirsin dedi.kasilmalari azaltıyor. Tabiki geçmezse haberim olsun demişti.cok şükür geçen haftaya göre azaldı kasilmalarim

Sağolasın canım benim,ben sadece decavit kullanıyorum.kan hapını kullanamıyorum şuan,kabızlık yapıyor.sen kullanıyor musun kan hapı?

Sağolasın canım benim,ben sadece decavit kullanıyorum.kan hapını kullanamıyorum şuan,kabızlık yapıyor.sen kullanıyor musun kan hapı?
Decavit Ben kullanmıyorum. Femix Omega günde 1,, Kan şurubu günde 2defa aç karnina , d vitamini 10damla gunde,bunlari kullanıyorum cnm ben
Ayrıca dr um hap bağırsakta zor tolere ediyor kendini o yüzden şurup veriyorum dedi.o daha kolay tolere oluyormuş bağırsagi çok yormuyor dedi

Kızıma patik örüyorum nasıll
harikaaa
inşallahhh
hem kafein hem şeker geçişi çok sorun ya
Bunlar da benim oğluma aldıklarımın sadece bi kısmı
Gülerek giysin kuzucuk insanlar bu konuda beni üzüyor ya kimseye demiyorum alırken herkeste beyin yok ama bir fikir var

Kızlar birşey sormak istiyorum,özellikle 2. 3. Çocuğu olan annelere.şimdi benim ilk bebeğim normal doğdu,ama benim bu doğumdan sonra maalesef ki bağırsak fıtığım ve makat çatlağım oluştu ameliyat oldum.talihsizlik beni buldu ne yazıkki.eğer kısmet olursa bu bebeğimi sezeryanla dünyaya getirmek istiyorum.çünkü korkuyorum normal doğumdan ciddi travma oluşturmuştu bende.acaba sezeryan sonrası toparlanmak çok mu zor.etraftan hep bi korkutma geliyor ayaklanamazsın hep bi sızı kalır çok zor geçer bilmem ne diye.sezeryan olan arkadaşlar ne zaman ayaklandınız işinizle gücünüzle ilgilenebildiniz? Malum küçük kızımda var

Çok iyi ya bana şurup vermedi ferplex fol mu kullanıyorsun

Teşekkür ederim. Benim beğendiğim modeli ekledim acaba bundada o sıkıntı olur mu travel sistem tekerlekleri büyük duruyor. Sadece sepet kısmı yere çok yakın gibi
Çok güzel bu modellerden alacağım ben de ama piere cardin almam sanırım sepeti de bu şekildeydi hem küçük hem yere yakın 3 ayda kırıldı bebek çantasını koyuyordum sadece çarşı pazar alışverişimi falan da koymadım hiç. Belki geliştirmişlerdir kendilerini onu bilemem tabi ama yorumlarını okuyun almadan önce. Alt sepet de epey lazım oluyor malum

Merhaba kızlar nasılsınız bugün hava güzeldi günümde boştu evdeydim . Doğayla iceceydik ailecek güzel oldu oğlum güneşe toprağa doydu
Geldik kendiliğinden uyudu bitap düştü iyice
Göbüsler ne alemde 2 kilo almışım ama göbeğim hamile olmaya dünden hevesliymiş gibi kocaman hamile göbeği oldu 4. Ay gecsede bari 5 aylik desem de içim rahat etse diyorum

Gecmis olsun bir daha gelmesin o kanamalar rahim kasılması bende de oluyor sanırım büyüdüğü icin oluyormus

Her doğum kendine özeldir tabi sizin talihsizlikler yaşanmış normal doğumda. Ama 2.de de yaşanacağı anlamına tabiki gelmez. Ben 2 sezeryan oldum. İlki spinaldi çok çok rahattım. Prenses doğum gibi çok güzeldi. Bacakların uyuşması geçene kadar ağrı kesiciler etkisini gösterdi pek ağrım olmadı. Tabi 7-10gün arası oturup kalkma yatma biraz zorlu oluyor. 2.doğum genel anestezi ileydi. Çok zorlandım çok acı çektim belki ağrı kesiciyi geç vurdular bilmiyorum. Bebek de sıkıntı olmuştu belki onun psikolojisi çok ağır geçmişti. Ama onda da 5.gün bebeği hastanede görmeye kendim gidip gelmeye başlamıştım. İlk 2 gün zorlayıcı oluyor bence sonra toparlıyorum insan. Tabi kesi yeri ara ara cız cız acır falan 7 yıl geçti 2.nin üstünden ama işte soğuk alınca falan cızırdar bir. Şükür ondan başka bir sıkıntım olmadı hiç

Korkacak hiçbirşey yok canım. Ben ikinci sezeryanda 2.gun kalktim. 6.gun 5saatlik yola yatılı gezmeye gittim.sadece kabizlik sorunu çektim daha öncede bahsettim.oda benim hatamdı sıvı gıdadan kati gıdaya çok çabuk geçtim ondan dolayı Sknti oldu.yoksa çok rahattım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…