Hiç gözün korkmasın canım öyle abartılı birşey yok acısında. Sadece başlarda bir iki hafta acısı oluyor tek başına yataktan kalkmak emzirmek falan zorluyor ama oda olacak artık.Kızlar birşey sormak istiyorum,özellikle 2. 3. Çocuğu olan annelere.şimdi benim ilk bebeğim normal doğdu,ama benim bu doğumdan sonra maalesef ki bağırsak fıtığım ve makat çatlağım oluştu ameliyat oldum.talihsizlik beni buldu ne yazıkki.eğer kısmet olursa bu bebeğimi sezeryanla dünyaya getirmek istiyorum.çünkü korkuyorum normal doğumdan ciddi travma oluşturmuştu bende.acaba sezeryan sonrası toparlanmak çok mu zor.etraftan hep bi korkutma geliyor ayaklanamazsın hep bi sızı kalır çok zor geçer bilmem ne diye.sezeryan olan arkadaşlar ne zaman ayaklandınız işinizle gücünüzle ilgilenebildiniz? Malum küçük kızımda var
Kızımı epidural sezaryenle doğurdum.sonrakı gun yürüyordum, 3 gun sonra eskısı gıbıydım.agzı sızı vs vs hıc yoktu.Kızlar birşey sormak istiyorum,özellikle 2. 3. Çocuğu olan annelere.şimdi benim ilk bebeğim normal doğdu,ama benim bu doğumdan sonra maalesef ki bağırsak fıtığım ve makat çatlağım oluştu ameliyat oldum.talihsizlik beni buldu ne yazıkki.eğer kısmet olursa bu bebeğimi sezeryanla dünyaya getirmek istiyorum.çünkü korkuyorum normal doğumdan ciddi travma oluşturmuştu bende.acaba sezeryan sonrası toparlanmak çok mu zor.etraftan hep bi korkutma geliyor ayaklanamazsın hep bi sızı kalır çok zor geçer bilmem ne diye.sezeryan olan arkadaşlar ne zaman ayaklandınız işinizle gücünüzle ilgilenebildiniz? Malum küçük kızımda var
Mart 6da 32.haftam ızne ayrılacagım.seneye de ılk donem gıtmeyecegım ucretsız izinle.seneye 2.dönem başlayacagım Allah ızın verırseCanım ikinci dönem itibariyle mi gitmiceksin okula
Bence yastığa gerek yok kocanı Al bacağının arasına yastık görevi görsün bir işe yaşasınlar dimi ama
Yani ikinci dönem 1 ay şubatta gitmiş olacaksın . Belki raporla falan doktor ayarlar mi acabaMart 6da 32.haftam ızne ayrılacagım.seneye de ılk donem gıtmeyecegım ucretsız izinle.seneye 2.dönem başlayacagım Allah ızın verırse
Kızlar iyi akşamlar bende okudum bir kaç kişi hissetme konusunda bende hatta sanki aşagıda ve tuvaletim gelircesine oluyor. Kızım çok hareketli sanki gecede bir kaç kez dönerken keskin 1 2 sn agrı girip çıkar gibi oldu uzun süre sonra bugün bir şekerleme yaptım iyi geldi sanki büyüdükçe bu durumlar olucak sanırım . Ama tuvaletini bile yaparken sanki baskı var mış gibi sizde de mi oyle ?
Kesinlikle aynı şeyler bende de var. Özellikle tuvaletini yaparken baskı gibi demişsin ya o çok oluyor bende.
Rapor hakkımız da sınırlı degıl mı.dogum oncesı dıl dokecegıme dogum sonrası dökerim 1 ay daha maasım olur dıyorumYani ikinci dönem 1 ay şubatta gitmiş olacaksın . Belki raporla falan doktor ayarlar mi acaba
Ben sezeryan ağrısından çok meme ucu çatlağı ve yarasindan çok korkuyorum. En büyük korkum bu diyebilirim. İlk bebeğimde bildiğin göğüs ucunun içi ayrılmıştı sürekli Kan geliyordu. Okadar çok agriliydiki bebeği emzirirken poposunu farketmeden sıkıyormusum. Ayy nasıl kötü oldum farkedince Allahtan bezleri varda altlarındaKızlar birşey sormak istiyorum,özellikle 2. 3. Çocuğu olan annelere.şimdi benim ilk bebeğim normal doğdu,ama benim bu doğumdan sonra maalesef ki bağırsak fıtığım ve makat çatlağım oluştu ameliyat oldum.talihsizlik beni buldu ne yazıkki.eğer kısmet olursa bu bebeğimi sezeryanla dünyaya getirmek istiyorum.çünkü korkuyorum normal doğumdan ciddi travma oluşturmuştu bende.acaba sezeryan sonrası toparlanmak çok mu zor.etraftan hep bi korkutma geliyor ayaklanamazsın hep bi sızı kalır çok zor geçer bilmem ne diye.sezeryan olan arkadaşlar ne zaman ayaklandınız işinizle gücünüzle ilgilenebildiniz? Malum küçük kızımda var
Kiz yazık adamin korkularınin geçmesini sağlasanaValla arada normal yastığı bırakıp onun bacağını alıyorum desem normalde deli yatarım ama hamile olduğumdan beri çok dikkat ediyorum hep sola doğru dönük olunca bacağını alıyormuşum adam da sevinsin ne yapayım zatrn dokunamıyorum korkuyor
Geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah yavrunuCanlarım merhaba.dua eden herkesten Allah razı olsun öncelikle.doktora gittim bugün,kanama alanım geçmiş şükürler olsun çok şaşırdım.cumartesi günü gittiğimde rahmimde 17 mm lik bir hematom olduğunu söylemişti,verdiği serum mu işe yaradı noldu bilmiyorum,ama sizin dualarınız Sayesinde düzeldiğine eminim şükürler olsun bin kere şükürler olsun.kasığımda açıma var hala ama olacak o kadar herhalde.birde bolca kasılma varmış
Pek kımseyi sarsacak kadar dersım yok benım 12 saat dersım.zumrelerımın de keza oyle.gıttıgım an çok da dert olmadan derslerımı alabılırlerYani ikinci dönem 1 ay şubatta gitmiş olacaksın . Belki raporla falan doktor ayarlar mi acaba
12 saat ders oluyor mu kiPek kımseyi sarsacak kadar dersım yok benım 12 saat dersım.zumrelerımın de keza oyle.gıttıgım an çok da dert olmadan derslerımı alabılırler
Tesekkur ederim dikkatli olmak lazim dediginiz gibi. Sadece Akdeniz degil her yer oyle anladigim kadariyla Turkiye genelinde. havalar guzel olunca iyi hos ama kuraklik olmaz insallah.Bizim buralar hala ayaz Akdeniz’in güzellikleri herkes yarım kolluyla dolaşıyor dikkat edin üşütmeyin karda düşmeyin Allah korusun
Norm fazlasıyım.ilçede de ders yok.öyle olunca duruyorsun.zaten bu okula da yaşadığım ilçeden resen yollandım aynı sebepten12 saat ders oluyor mu ki
21 den az olunca başka okula gorevlendiriyorlar
Türkiye'de kulaklık olurmu Bilmem ama benim vücudum da kuraklık hat safhada bebe yağı bile fayda etmiyor. Çözüm bulamadım gittiTesekkur ederim dikkatli olmak lazim dediginiz gibi. Sadece Akdeniz degil her yer oyle anladigim kadariyla Turkiye genelinde. havalar guzel olunca iyi hos ama kuraklik olmaz insallah.
Masaallah sağlıkla gelsin yavrunuzSlm herkese oğlumuzu bugün daha net gördük değişme olmadı hatta ultrasonda baya baya belli hayırlısıyla doğsunlar minnoşlarımızEki Görüntüle 2554087
Hiç öyle bir şey yok canim. Tabii doktorun ameliyatı çok çok önemli. Deneyimli iyi bir doktora denk gelirsen iki güne ayaklanırsin. Ben hastaneden eve çıktım, oğlum kuvozde kaldı. Bir hafta her gün onu görmeye gittim gayet ayakta geçirdim bu sureci. Korkma sen deKızlar birşey sormak istiyorum,özellikle 2. 3. Çocuğu olan annelere.şimdi benim ilk bebeğim normal doğdu,ama benim bu doğumdan sonra maalesef ki bağırsak fıtığım ve makat çatlağım oluştu ameliyat oldum.talihsizlik beni buldu ne yazıkki.eğer kısmet olursa bu bebeğimi sezeryanla dünyaya getirmek istiyorum.çünkü korkuyorum normal doğumdan ciddi travma oluşturmuştu bende.acaba sezeryan sonrası toparlanmak çok mu zor.etraftan hep bi korkutma geliyor ayaklanamazsın hep bi sızı kalır çok zor geçer bilmem ne diye.sezeryan olan arkadaşlar ne zaman ayaklandınız işinizle gücünüzle ilgilenebildiniz? Malum küçük kızımda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?