2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hiç gözün korkmasın canım öyle abartılı birşey yok acısında. Sadece başlarda bir iki hafta acısı oluyor tek başına yataktan kalkmak emzirmek falan zorluyor ama oda olacak artık.

Kızlar iyi akşamlar bende okudum bir kaç kişi hissetme konusunda bende hatta sanki aşagıda ve tuvaletim gelircesine oluyor. Kızım çok hareketli sanki gecede bir kaç kez dönerken keskin 1 2 sn agrı girip çıkar gibi oldu uzun süre sonra bugün bir şekerleme yaptım iyi geldi sanki büyüdükçe bu durumlar olucak sanırım . Ama tuvaletini bile yaparken sanki baskı var mış gibi sizde de mi oyle ?

Kızımı epidural sezaryenle doğurdum.sonrakı gun yürüyordum, 3 gun sonra eskısı gıbıydım.agzı sızı vs vs hıc yoktu.

Bence yastığa gerek yok kocanı Al bacağının arasına yastık görevi görsün bir işe yaşasınlar dimi ama

Valla arada normal yastığı bırakıp onun bacağını alıyorum desem normalde deli yatarım ama hamile olduğumdan beri çok dikkat ediyorum hep sola doğru dönük olunca bacağını alıyormuşum adam da sevinsin ne yapayım zatrn dokunamıyorum korkuyor

Kesinlikle aynı şeyler bende de var. Özellikle tuvaletini yaparken baskı gibi demişsin ya o çok oluyor bende.

Kesinlikle aynı şeyler bende de var. Özellikle tuvaletini yaparken baskı gibi demişsin ya o çok oluyor bende.

Canım onu da ben bugün hissettim normalde sık çıkıyorum hatta çok şükür affedersin kabızlık ta çekmedim hiç ama bugün sabah tan beri idrar yapınca böle rahim büyümüşte hissettim .

Ben sezeryan ağrısından çok meme ucu çatlağı ve yarasindan çok korkuyorum. En büyük korkum bu diyebilirim. İlk bebeğimde bildiğin göğüs ucunun içi ayrılmıştı sürekli Kan geliyordu. Okadar çok agriliydiki bebeği emzirirken poposunu farketmeden sıkıyormusum. Ayy nasıl kötü oldum farkedince Allahtan bezleri varda altlarında
Kiz yazık adamin korkularınin geçmesini sağlasana

Geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu

Bizim buralar hala ayaz Akdeniz’in güzellikleri herkes yarım kolluyla dolaşıyor dikkat edin üşütmeyin karda düşmeyin Allah korusun
Tesekkur ederim dikkatli olmak lazim dediginiz gibi. Sadece Akdeniz degil her yer oyle anladigim kadariyla Turkiye genelinde. havalar guzel olunca iyi hos ama kuraklik olmaz insallah.

Tesekkur ederim dikkatli olmak lazim dediginiz gibi. Sadece Akdeniz degil her yer oyle anladigim kadariyla Turkiye genelinde. havalar guzel olunca iyi hos ama kuraklik olmaz insallah.
Türkiye'de kulaklık olurmu Bilmem ama benim vücudum da kuraklık hat safhada bebe yağı bile fayda etmiyor. Çözüm bulamadım gitti

Hiç öyle bir şey yok canim. Tabii doktorun ameliyatı çok çok önemli. Deneyimli iyi bir doktora denk gelirsen iki güne ayaklanırsin. Ben hastaneden eve çıktım, oğlum kuvozde kaldı. Bir hafta her gün onu görmeye gittim gayet ayakta geçirdim bu sureci. Korkma sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…