- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Yok canım benim o kadar zor olmadı. Bilmiyorum dr a ve bünyeye göre değişiyordur mutlaka. İlk gece birinin desteği ile emzirirsin bebeği. Eve geçtiğinde pek birşeyin kalmayacak. Evde de ilk hafta reflü yatağı almıştım ben onu yanıma koydum. Kuzum onda yatt. Yanyana beraber yattık yatakta ve doğrulup kucağıma alıp emzirebiliyordum. Beşikten alıp yerine koyma biraz zor olurdu. Kimse de uykusuz kalmasın ben kalkar herşeyini yaparım dedim. 1 hafta içinde yerleri bile süpürürsün. Yine de süpürmeKızlar birşey sormak istiyorum,özellikle 2. 3. Çocuğu olan annelere.şimdi benim ilk bebeğim normal doğdu,ama benim bu doğumdan sonra maalesef ki bağırsak fıtığım ve makat çatlağım oluştu ameliyat oldum.talihsizlik beni buldu ne yazıkki.eğer kısmet olursa bu bebeğimi sezeryanla dünyaya getirmek istiyorum.çünkü korkuyorum normal doğumdan ciddi travma oluşturmuştu bende.acaba sezeryan sonrası toparlanmak çok mu zor.etraftan hep bi korkutma geliyor ayaklanamazsın hep bi sızı kalır çok zor geçer bilmem ne diye.sezeryan olan arkadaşlar ne zaman ayaklandınız işinizle gücünüzle ilgilenebildiniz? Malum küçük kızımda var
Maşallah canım aminnSlm herkese oğlumuzu bugün daha net gördük değişme olmadı hatta ultrasonda baya baya belli hayırlısıyla doğsunlar minnoşlarımızEki Görüntüle 2554087
çok tatlı.... hele o winnieye bayıldım..Bunlar da benim oğluma aldıklarımın sadece bi kısmı
çok sevindim. insallah diğer rahatsızliklariniz da geçer. o kasilmalardan ben de çok rahatsizim. 1 haftadır iyiydim, bugün yine hem bel.agrim hem kasılmalarım geri geldi.Canlarım merhaba.dua eden herkesten Allah razı olsun öncelikle.doktora gittim bugün,kanama alanım geçmiş şükürler olsun çok şaşırdım.cumartesi günü gittiğimde rahmimde 17 mm lik bir hematom olduğunu söylemişti,verdiği serum mu işe yaradı noldu bilmiyorum,ama sizin dualarınız Sayesinde düzeldiğine eminim şükürler olsun bin kere şükürler olsun.kasığımda açıma var hala ama olacak o kadar herhalde.birde bolca kasılma varmış
Gecmış olsun canım bende yok,inşallah ıyı cıkar sonucun bişey çıkmazHanimlar aranızda bebekte bağırsak parlamasi gorulen oldu mu. Ankara şehir hastahanesine sevk edildim az miktar parlaklik var dediler kotu bir şey cikacagini sanmıyorum dedi doktor amniyosentez yapmak istemedim. Ayrintili ultrason da bakıldı 17 haftalık şuan bebeğim küçük olduğu için 21nci haftada tekrar gideceğim insallah birşey çıkmaz parlaklik yok derler.
yaşamadım ama parlaklık olup da geçen çok duydum bu forumda. insallah sizin de geçer. zaten çok küçük bebeklerimiz...Hanimlar aranızda bebekte bağırsak parlamasi gorulen oldu mu. Ankara şehir hastahanesine sevk edildim az miktar parlaklik var dediler kotu bir şey cikacagini sanmıyorum dedi doktor amniyosentez yapmak istemedim. Ayrintili ultrason da bakıldı 17 haftalık şuan bebeğim küçük olduğu için 21nci haftada tekrar gideceğim insallah birşey çıkmaz parlaklik yok derler.
Şu an aynı durumdayım geçmedi 1 saattir baş agrısıKizlar aranizda yemeklerden sonra bas agrisi yasayan varmi? Tansiyonumuda olcuyorum normal. Anlamadim
Midem bulanırken başıma vuruyordu benım.belkı de susuzluktandıKizlar aranizda yemeklerden sonra bas agrisi yasayan varmi? Tansiyonumuda olcuyorum normal. Anlamadim
Hamilelikte leke kanama enfeksiyon gbi şeyler yasayanlarda da olur diyorlar ben de leke olmuştu enfeksiyondan zaten kurtulamiyorum. Ama bir sıkıntı olsa down sendromlu bebegin bir yerinden belli olur ama dimi herşeyi gayet iyi deniyor banaGecmış olsun canım bende yok,inşallah ıyı cıkar sonucun bişey çıkmaz
Duyduklarinizda hamilelikte lekesi kanaması yada enfeksiyonu olmuş muydu bende leke olmuştu enfeksiyon zaten gecmiyoryaşamadım ama parlaklık olup da geçen çok duydum bu forumda. insallah sizin de geçer. zaten çok küçük bebeklerimiz...
İnşallah canm benimde plesenta öndeydi belkide ondan az hissediyorumTelaşlanmayin ben hic hissettmiyorum doktor kontrolum vardi doktorumda hissetmen lazim dedi telaslandim bende ultrasonla bakti plesanta öndeymis 20. Haftada hissedermisim zaten hissettigimdede hergun hissedemeyebilirmisimde talaslanmayin dedi sizde telaslanmayin buyudukce daha sık hisseseriz
Canım gonlunu ferah tut sen.bişeycik olmaz bebeğine.iyi deniyorsa iyidir zaten söylerler bişey olsa.tadını cıkar sıkma canınıHamilelikte leke kanama enfeksiyon gbi şeyler yasayanlarda da olur diyorlar ben de leke olmuştu enfeksiyondan zaten kurtulamiyorum. Ama bir sıkıntı olsa down sendromlu bebegin bir yerinden belli olur ama dimi herşeyi gayet iyi deniyor bana
Birşey dahi olmuş olsa zaten yine istiyorum bebegimi ama kafam çok karışık sadece gidince de inşallah parlaklik görmezlerCanım gonlunu ferah tut sen.bişeycik olmaz bebeğine.iyi deniyorsa iyidir zaten söylerler bişey olsa.tadını cıkar sıkma canını
Atanırsn inşallh canımBende edebiyat öğretmeniyim ama atanamayan kisimdan
Aynen yaAman bide dandik bişeymiş al rapor gitme.çok elzemse bidaha çıkar zaten
Çok geçmiş olsun canımCanlarım merhaba.dua eden herkesten Allah razı olsun öncelikle.doktora gittim bugün,kanama alanım geçmiş şükürler olsun çok şaşırdım.cumartesi günü gittiğimde rahmimde 17 mm lik bir hematom olduğunu söylemişti,verdiği serum mu işe yaradı noldu bilmiyorum,ama sizin dualarınız Sayesinde düzeldiğine eminim şükürler olsun bin kere şükürler olsun.kasığımda açıma var hala ama olacak o kadar herhalde.birde bolca kasılma varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?