2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok canım benim o kadar zor olmadı. Bilmiyorum dr a ve bünyeye göre değişiyordur mutlaka. İlk gece birinin desteği ile emzirirsin bebeği. Eve geçtiğinde pek birşeyin kalmayacak. Evde de ilk hafta reflü yatağı almıştım ben onu yanıma koydum. Kuzum onda yatt. Yanyana beraber yattık yatakta ve doğrulup kucağıma alıp emzirebiliyordum. Beşikten alıp yerine koyma biraz zor olurdu. Kimse de uykusuz kalmasın ben kalkar herşeyini yaparım dedim. 1 hafta içinde yerleri bile süpürürsün. Yine de süpürme

Hanimlar aranızda bebekte bağırsak parlamasi gorulen oldu mu. Ankara şehir hastahanesine sevk edildim az miktar parlaklik var dediler kotu bir şey cikacagini sanmıyorum dedi doktor amniyosentez yapmak istemedim. Ayrintili ultrason da bakıldı 17 haftalık şuan bebeğim küçük olduğu için 21nci haftada tekrar gideceğim insallah birşey çıkmaz parlaklik yok derler.

çok sevindim. insallah diğer rahatsızliklariniz da geçer. o kasilmalardan ben de çok rahatsizim. 1 haftadır iyiydim, bugün yine hem bel.agrim hem kasılmalarım geri geldi.
saglikla alsaydık bir bebeklerimizi kucagimiza.

Gecmış olsun canım bende yok,inşallah ıyı cıkar sonucun bişey çıkmaz

yaşamadım ama parlaklık olup da geçen çok duydum bu forumda. insallah sizin de geçer. zaten çok küçük bebeklerimiz...

Gecmış olsun canım bende yok,inşallah ıyı cıkar sonucun bişey çıkmaz
Hamilelikte leke kanama enfeksiyon gbi şeyler yasayanlarda da olur diyorlar ben de leke olmuştu enfeksiyondan zaten kurtulamiyorum. Ama bir sıkıntı olsa down sendromlu bebegin bir yerinden belli olur ama dimi herşeyi gayet iyi deniyor bana

İnşallah canm benimde plesenta öndeydi belkide ondan az hissediyorum

Canım gonlunu ferah tut sen.bişeycik olmaz bebeğine.iyi deniyorsa iyidir zaten söylerler bişey olsa.tadını cıkar sıkma canını

Çok geçmiş olsun canıminşallah şu hamileliği sorunsuz atlatıp yavrularmızı kucağımıza alırz. Ne zor bi süreç ve ne de şükredilesiçok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…