2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım hiç korkma. İkinci doğumun belki çok rahat geçck. Genelde normal doğumlarda öyle oluyomş. Herçeyin normali daha doğru gibi geliyo bana. Ben suyum geldiği için ve kızımı 8 saat sancıyla bekleyip hiç açılmam olmadığı için mecbur sezaryenle doğum yaptm. Spinal anestezi yöntemiyle. Çok rahattım çok şükür. Ayaklarımın uyuşukluğu bir saat gibi bi sürede geçti geçer geçmez de ayaklandım. Çok şükür her işimi de yaptım. İnşallah bu da öyle geçer. Herkesin doğumu rahhat geçer inşallah

Ben joie nin bi modelini aldım istersenz modelini de bakar söylerim. Çok çok memnunum. Tepe tepe kullanyrum 1,5 senedr banamısın demedi. Aşa eşya koyma yeri çok genş kullanşlı. Araba ağır değl. Pusete uyumlu. İki tarafa da dönebiliyr isteynce.açılıp kapanması da zor değl. Tekerlkleri de baya iyi. Her yöne çok rahat manevra yapıyr. Ay nası anlattm yaaajoie nin satış temslcisi gibibeni duysalardı bedavaya bi araba verirlerdi

Ya biz soranlara 3 aylık mı demeliyiz 4 aylık mı? Şu an 4ün içindeyiz ya.. Bilemedim. Benim de göbeğim yok diyordum ama bir anda çıktı. Kıyafetlerden belli olmasa da bence epey şişti.

Hiç endişelnme. O parlaklık zamnla geçiyo. Kızımda hem kalbinin bi tarafında hem de bağırsağnda vardı geçti. Sapasağlam doğdu çok şükür. Sık rastlanan bi durum.

Hiç endişelnme. O parlaklık zamnla geçiyo. Kızımda hem kalbinin bi tarafında hem de bağırsağnda vardı geçti. Sapasağlam doğdu çok şükür. Sık rastlanan bi durum.
Kaçıncı haftada gördüler sizde kaçıncı haftada parlaklık bitti peki. Ve parlaklik büyür mü nasıl oldu sizde

Aa ben bu joie ye taktım kafayı hangi model bu yazar mısınız

Modelini atar mısın canım bakayım ben de

Şimdi masterchef izleyenlerin tatlı krizi tutmuştur
Masterchefte ne yaparlarsa ertesi gün öğlen arasında koşa koşa onu yemeye gidiyorum hele bir köfte çeşitleri yapmışlardı ayyyyy Allahtan dün revani yapmıştım evde vardı yedik kızlarım bile diyor babalarına yarın masterchefte ne varsa bak da al gelirken baba diye

Çıkmaz insllah içinizi bozmayın. Dua edeşim bolca

Neyseki canım hiç tatlı çekmiyor. Bu bölüm rahat rahat izledim

Bebislere ciciş alımları ne durumda hanımlar. Birçok kişide halen belirsizlik var heralde o yüzden çok konuşulmuyor kıyafetler sanırsam
Bizimki kesin değil ama kesinse abisinin kıyafetlerini giyer bebeklik kıyafetleri falan hep duruyor bir iki parça alirim ve hijyen grubunu falan sadece alırım o yüzden rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…