Canım hiç korkma. İkinci doğumun belki çok rahat geçck. Genelde normal doğumlarda öyle oluyomş. Herçeyin normali daha doğru gibi geliyo bana. Ben suyum geldiği için ve kızımı 8 saat sancıyla bekleyip hiç açılmam olmadığı için mecbur sezaryenle doğum yaptm. Spinal anestezi yöntemiyle. Çok rahattım çok şükür. Ayaklarımın uyuşukluğu bir saat gibi bi sürede geçti geçer geçmez de ayaklandım. Çok şükür her işimi de yaptım. İnşallah bu da öyle geçer. Herkesin doğumu rahhat geçer inşallahKızlar birşey sormak istiyorum,özellikle 2. 3. Çocuğu olan annelere.şimdi benim ilk bebeğim normal doğdu,ama benim bu doğumdan sonra maalesef ki bağırsak fıtığım ve makat çatlağım oluştu ameliyat oldum.talihsizlik beni buldu ne yazıkki.eğer kısmet olursa bu bebeğimi sezeryanla dünyaya getirmek istiyorum.çünkü korkuyorum normal doğumdan ciddi travma oluşturmuştu bende.acaba sezeryan sonrası toparlanmak çok mu zor.etraftan hep bi korkutma geliyor ayaklanamazsın hep bi sızı kalır çok zor geçer bilmem ne diye.sezeryan olan arkadaşlar ne zaman ayaklandınız işinizle gücünüzle ilgilenebildiniz? Malum küçük kızımda var
Ben joie nin bi modelini aldım istersenz modelini de bakar söylerim. Çok çok memnunum. Tepe tepe kullanyrum 1,5 senedr banamısın demedi. Aşa eşya koyma yeri çok genş kullanşlı. Araba ağır değl. Pusete uyumlu. İki tarafa da dönebiliyr isteynce.açılıp kapanması da zor değl. Tekerlkleri de baya iyi. Her yöne çok rahat manevra yapıyr. Ay nası anlattm yaaaÇok güzel bu modellerden alacağım ben de ama piere cardin almam sanırım sepeti de bu şekildeydi hem küçük hem yere yakın 3 ayda kırıldı bebek çantasını koyuyordum sadece çarşı pazar alışverişimi falan da koymadım hiç. Belki geliştirmişlerdir kendilerini onu bilemem tabi ama yorumlarını okuyun almadan önce. Alt sepet de epey lazım oluyor malum
Aay canım graamm tatlı istemiyoŞimdi masterchef izleyenlerin tatlı krizi tutmuştur
Ya biz soranlara 3 aylık mı demeliyiz 4 aylık mı? Şu an 4ün içindeyiz ya.. Bilemedim. Benim de göbeğim yok diyordum ama bir anda çıktı. Kıyafetlerden belli olmasa da bence epey şişti.Merhaba kızlar nasılsınızbugün hava güzeldi günümde boştu evdeydim . Doğayla iceceydik ailecek güzel oldu oğlum güneşe toprağa doydu
Geldik kendiliğinden uyudu bitap düştü iyice
Göbüsler ne alemde 2 kilo almışım ama göbeğim hamile olmaya dünden hevesliymiş gibi kocaman hamile göbeği oldu 4. Ay gecsede bari 5 aylik desem de içim rahat etse diyorum
Hiç endişelnme. O parlaklık zamnla geçiyo. Kızımda hem kalbinin bi tarafında hem de bağırsağnda vardı geçti. Sapasağlam doğdu çok şükür. Sık rastlanan bi durum.Hanimlar aranızda bebekte bağırsak parlamasi gorulen oldu mu. Ankara şehir hastahanesine sevk edildim az miktar parlaklik var dediler kotu bir şey cikacagini sanmıyorum dedi doktor amniyosentez yapmak istemedim. Ayrintili ultrason da bakıldı 17 haftalık şuan bebeğim küçük olduğu için 21nci haftada tekrar gideceğim insallah birşey çıkmaz parlaklik yok derler.
Aynen eşim un helvası kavurdu yiyoruzŞimdi masterchef izleyenlerin tatlı krizi tutmuştur
Kaçıncı haftada gördüler sizde kaçıncı haftada parlaklık bitti peki. Ve parlaklik büyür mü nasıl oldu sizdeHiç endişelnme. O parlaklık zamnla geçiyo. Kızımda hem kalbinin bi tarafında hem de bağırsağnda vardı geçti. Sapasağlam doğdu çok şükür. Sık rastlanan bi durum.
Canım onun kanama ile ilgisi yok. Bende çok oldu ama parlama görülmedi. Genetik yapısal birşey birkaç haftaya da geçiyor genelde.Duyduklarinizda hamilelikte lekesi kanaması yada enfeksiyonu olmuş muydu bende leke olmuştu enfeksiyon zaten gecmiyor
Güldürdün beni afiyet olsunAynen eşim un helvası kavurdu yiyoruz
Aa ben bu joie ye taktım kafayı hangi model bu yazar mısınızBen joie nin bi modelini aldım istersenz modelini de bakar söylerim. Çok çok memnunum. Tepe tepe kullanyrum 1,5 senedr banamısın demedi. Aşa eşya koyma yeri çok genş kullanşlı. Araba ağır değl. Pusete uyumlu. İki tarafa da dönebiliyr isteynce.açılıp kapanması da zor değl. Tekerlkleri de baya iyi. Her yöne çok rahat manevra yapıyr. Ay nası anlattm yaaajoie nin satış temslcisi gibi beni duysalardı bedavaya bi araba verirlerdi
Ay ben başlamadım daha yaBebislere ciciş alımları ne durumda hanımlar. Birçok kişide halen belirsizlik var heralde o yüzden çok konuşulmuyor kıyafetler sanırsam
Modelini atar mısın canım bakayım ben deBen joie nin bi modelini aldım istersenz modelini de bakar söylerim. Çok çok memnunum. Tepe tepe kullanyrum 1,5 senedr banamısın demedi. Aşa eşya koyma yeri çok genş kullanşlı. Araba ağır değl. Pusete uyumlu. İki tarafa da dönebiliyr isteynce.açılıp kapanması da zor değl. Tekerlkleri de baya iyi. Her yöne çok rahat manevra yapıyr. Ay nası anlattm yaaajoie nin satış temslcisi gibi beni duysalardı bedavaya bi araba verirlerdi
Masterchefte ne yaparlarsa ertesi gün öğlen arasında koşa koşa onu yemeye gidiyorum hele bir köfte çeşitleri yapmışlardı ayyyyyŞimdi masterchef izleyenlerin tatlı krizi tutmuştur
Çıkmaz insllah içinizi bozmayın. Dua edeşim bolcaHanimlar aranızda bebekte bağırsak parlamasi gorulen oldu mu. Ankara şehir hastahanesine sevk edildim az miktar parlaklik var dediler kotu bir şey cikacagini sanmıyorum dedi doktor amniyosentez yapmak istemedim. Ayrintili ultrason da bakıldı 17 haftalık şuan bebeğim küçük olduğu için 21nci haftada tekrar gideceğim insallah birşey çıkmaz parlaklik yok derler.
Neyseki canım hiç tatlı çekmiyor. Bu bölüm rahat rahat izledimMasterchefte ne yaparlarsa ertesi gün öğlen arasında koşa koşa onu yemeye gidiyorum hele bir köfte çeşitleri yapmışlardı ayyyyyAllahtan dün revani yapmıştım evde vardı yedik kızlarım bile diyor babalarına yarın masterchefte ne varsa bak da al gelirken baba diye
4 'ün içindeyiz 4 aylik oluyoruz yaniYa biz soranlara 3 aylık mı demeliyiz 4 aylık mı? Şu an 4ün içindeyiz ya.. Bilemedim. Benim de göbeğim yok diyordum ama bir anda çıktı. Kıyafetlerden belli olmasa da bence epey şişti.
İnşallah geçer benimdeCanım onun kanama ile ilgisi yok. Bende çok oldu ama parlama görülmedi. Genetik yapısal birşey birkaç haftaya da geçiyor genelde.
Bizimki kesin değil ama kesinse abisinin kıyafetlerini giyer bebeklik kıyafetleri falan hep duruyorBebislere ciciş alımları ne durumda hanımlar. Birçok kişide halen belirsizlik var heralde o yüzden çok konuşulmuyor kıyafetler sanırsam
İnşallah çıkmaz kötü te yormak istemiyorum zaten hep iyisini düşünüyorumÇıkmaz insllah içinizi bozmayın. Dua edeşim bolca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?