2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kimdi kızlar balık kokusunu evden çıkaramayan. Benden de Bi tavsiye mutfakta cezveye 2 tane vanilya ile suyu kaynatın. Bütün odalara dağılacak ve balık kokusundan eser kalmıcak. Evde kek yapmış gibi bir koku olacak

İnşallah bir sorun çıkmaz canım. Sağlıkla gelsin kuzucuk

Bayanlar Merhaba,bugun doktor kontrolüm vardi bebegimiz ÷100 erkekmiş kesinleşti gayet hareketli gelisimide guzelmis şükür detayli ultrason icinde 22.haftaya araligin ikinci haftasi yaptirmami soyledi sizde detayli ultrason icin hangi haftayi söyledi doktor?

Sağlıklâ gelsin oğlunuz inşaallah

canim hemen limonu al ocaga koy ve ocagi yak.portakal da olur yarim kes yak.veya kahve kavur veya nane karanfil cubuk tarcin kaynat.evi de sirke ile sil.elinde koku kaldiysa dis macunu ile ovala.bir daha da yumusatici kaynatma.zehirlenirsin falan..Allah korusun...

Kızlar doktor bana kontrolumde bebeğin rahim ağzının kapattığını cıkabilir yukarı ama cıkmayadabilir cıkmazsa normal doğum yapamayabilirsin cok kan kaybın olur dedi. Böyle bir sey duyan veya basına gelen oldu mu acaba

cok sanslisiniz.keske benim oglum da dayanabilseydi.bu sene artik buyuduk 21 olsun ev dedim ama o kadar hastalandi ki 3 hafta cektik.bin pisman olduk.

Ben yasamadim ama son zamanlarda epey sik gordugum bir konu. Cogunlukla kayboldugunu soylemisler yasayanlar. Doktorlar zaten az cok tahmin ediyor. Siz de kotu dusunmemeye calisin. Allahin izniyle gecer insallah

Daha erken haftalar olduğu için endişelenmeyin tedbiri de bırakmadan. Ben yaşamadım bilmiyorum ama dilerim yukarı çıkar pozisyonu değişir ilerleyen haftalarda.

doktorumun onerisi beni yaniltti iste
bir kere nasil alisirsa hakikaten oyle gidiyor.simdi 22 23 evimiz.ama 20.5 21 yaptik hastalandi cok oglusum..1 2 derece bile acaip fark ediyor

Daha erken haftalar olduğu için endişelenmeyin tedbiri de bırakmadan. Ben yaşamadım bilmiyorum ama dilerim yukarı çıkar pozisyonu değişir ilerleyen haftalarda.
Yok acıkcası telaşlanmadım doktorumda oldukca normal ve sakin bir dile getirdi zaten illa norml doğum düşüncem yok hangisi olması gerekirse o olsun ben sadece tam anlayamadığım için burda bi sormak istedim tesekkür ederim bu arada.

doktorumun onerisi beni yaniltti iste
bir kere nasil alisirsa hakikaten oyle gidiyor.simdi 22 23 evimiz.ama 20.5 21 yaptik hastalandi cok oglusum..1 2 derece bile acaip fark ediyor
Anlıyorum canım. Isının etkisi yok hasta olmasıyla diyorlar ama ben de senin gibi düşünüyorum, alıştığı ısının altı veya üstü hasta edebiliyor bebişleri. Sağlıcakla büyüsünler

Tarcın kayttim
Sirke kaynattım canım biraz daha gitti gibi
Eşim kokmuyo diyo ama benim hassas herlde ondan gitmiyo koku burnumdan

yok bana tecrube oldu 22 ideal. altinda olmuyor benim cocuklara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…