2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet 2018 de dogum yaptım ayni sey benim icinde soylendi senin cikada bilir cikamayada bilir benim cikmadı hic seklini dahi degistirmedi ve sezaryana aldilar normali deneye meyiz kanamani durduramayız rahmide almak zorunda kaliriz dendi ve cok baski yaptı altan 32 de serumla durdurdular 37 de durduramadilar ve sezaryana girdim

Kısmetinde ne varsa onu görürsün bana bir doktorda normal olur birtanesi kanama durmaz rahim gider dedi bizde düsünmede araştirmadaydık ama firsat kalmadı gününden önce gelmeye kalktı kalbi zayıfladı tok olmama rağmen acil sezaryana alındım iyikide öyle olmus arkadasimla 10 gun ara ile aynı doktora doğum yaptık normal dogumda ısrarcıydı arkadasım doguma girince doktor hiç uğrasmamıs atmış kesiği kötü oldu intihap oldu dikisten tuvaleti gwlmesin diye su icmiyordu cok zor gunler gecirdi ben 1 gece yattim eve geldim 2. Gun normal hayatima döndum ustelik yardimda almadim tek baktim hem isimi yaptım hem bebege baktim

Tesekkür ediyorum umarım pozisyonu değişir de bu sekilde bir sıkıntıya girmeyiz bizde.

Kesin tabularım yok acıkcası kısmet neyse o olur haklısınız. Sezeryan olması gerekirse sezeryan olurum bebeğim ve benm için hangi durum uygunsa o olsun isterim..

Ben ilk hamilelikte yaşadım canim. 23. Haftada plasenta previa teshisi kondu ve normal doğum yapamayacağım söylendi. Zaten 20. haftalardan plasentanın yukarı çıkması pek olası değilmiş. Sürekli doktorlarım uyardı kanama yaşayabilirsin hareketlerine dikkat et, yorulma, ayakta kalma, yürüyüş yapma( spor olarak) , cinsel ilişki ve allttan muayene kesinlikle yasak gibi. 35. Haftaya kadar tek bir lekelenme yaşamadım, 35 haftalıkken çok yoğun bir kanamam olunca sezaryenle bebegi aldılar. 37 38 e kadar hiç kanama yaşamadan gelenler de var ama ,çok araştırdım o zamanlar. Fakat dinlenmek çok çok önemli bu durumda. Kaçıncı haftadasin bilmiyorum şu an ama kesin teşhis için 20-24 arasını bekle, moralini bozma, gerekirse başka bir doktordan görüş al. Tam teşhis konursa ona göre bir yol izlersiniz doktorunla. Çok geçmiş olsun, umarım yukarı çıkar plasentan.

Çok iyiymiş keşke benim de öyle bir şansım olsa

Günaydın herkese Ne çok konuşmuşsunuz be akşamdan beri Ben eve gittim evi süpürdüm,duş aldım, birşeyler yedim sonra da akşam yürüyüşüne çıktım. 1 saat yürümüşüm kendimi kaptırıp. Eve gelip yorgunluktan koltukta sızmışım sonra Hiç uğrayamadım buralara valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…