Evet 2018 de dogum yaptım ayni sey benim icinde soylendi senin cikada bilir cikamayada bilir benim cikmadı hic seklini dahi degistirmedi ve sezaryana aldilar normali deneye meyiz kanamani durduramayız rahmide almak zorunda kaliriz dendi ve cok baski yaptı altan 32 de serumla durdurdular 37 de durduramadilar ve sezaryana girdimKızlar doktor bana kontrolumde bebeğin rahim ağzının kapattığını cıkabilir yukarı ama cıkmayadabilir cıkmazsa normal doğum yapamayabilirsin cok kan kaybın olur dedi. Böyle bir sey duyan veya basına gelen oldu mu acaba
Sen birkere tiksindigin icin bir sure kokar sana sevdigin yemekleri pisir o kokuyu unutursun bir iki guneTarcın kayttim
Sirke kaynattım canım biraz daha gitti gibi
Eşim kokmuyo diyo ama benim hassas herlde ondan gitmiyo koku burnumdan
Kısmetinde ne varsa onu görürsün bana bir doktorda normal olur birtanesi kanama durmaz rahim gider dedi bizde düsünmede araştirmadaydık ama firsat kalmadı gününden önce gelmeye kalktı kalbi zayıfladı tok olmama rağmen acil sezaryana alındım iyikide öyle olmus arkadasimla 10 gun ara ile aynı doktora doğum yaptık normal dogumda ısrarcıydı arkadasım doguma girince doktor hiç uğrasmamıs atmış kesiği kötü oldu intihap oldu dikisten tuvaleti gwlmesin diye su icmiyordu cok zor gunler gecirdi ben 1 gece yattim eve geldim 2. Gun normal hayatima döndum ustelik yardimda almadim tek baktim hem isimi yaptım hem bebege baktimYok acıkcası telaşlanmadım doktorumda oldukca normal ve sakin bir dile getirdi zaten illa norml doğum düşüncem yok hangisi olması gerekirse o olsun ben sadece tam anlayamadığım için burda bi sormak istedim tesekkür ederim bu arada.
Tesekkür ediyorum umarım pozisyonu değişir de bu sekilde bir sıkıntıya girmeyiz bizde.Evet 2018 de dogum yaptım ayni sey benim icinde soylendi senin cikada bilir cikamayada bilir benim cikmadı hic seklini dahi degistirmedi ve sezaryana aldilar normali deneye meyiz kanamani durduramayız rahmide almak zorunda kaliriz dendi ve cok baski yaptı altan 32 de serumla durdurdular 37 de durduramadilar ve sezaryana girdim
İnsallahTesekkür ediyorum umarım pozisyonu değişir de bu sekilde bir sıkıntıya girmeyiz bizde.
Senin için hayırlısı neyse o olsunTesekkür ediyorum umarım pozisyonu değişir de bu sekilde bir sıkıntıya girmeyiz bizde.
Kesin tabularım yok acıkcası kısmet neyse o olur haklısınız. Sezeryan olması gerekirse sezeryan olurum bebeğim ve benm için hangi durum uygunsa o olsun isterim..Kısmetinde ne varsa onu görürsün bana bir doktorda normal olur birtanesi kanama durmaz rahim gider dedi bizde düsünmede araştirmadaydık ama firsat kalmadı gününden önce gelmeye kalktı kalbi zayıfladı tok olmama rağmen acil sezaryana alındım iyikide öyle olmus arkadasimla 10 gun ara ile aynı doktora doğum yaptık normal dogumda ısrarcıydı arkadasım doguma girince doktor hiç uğrasmamıs atmış kesiği kötü oldu intihap oldu dikisten tuvaleti gwlmesin diye su icmiyordu cok zor gunler gecirdi ben 1 gece yattim eve geldim 2. Gun normal hayatima döndum ustelik yardimda almadim tek baktim hem isimi yaptım hem bebege baktim
Tüm komple değiştim kıyafetimi yeni duş almıştım ama sabah yine bi alim tenime sindi belkievet insan hassas oluyor bir de duş almak ise yarayabilir.koku ustune de sinmistir belki.
İnşaAllah canm ya çok iğrenç bişeymiş bidaha kızartma töbe büyük konşmaymdaSen birkere tiksindigin icin bir sure kokar sana sevdigin yemekleri pisir o kokuyu unutursun bir iki gune
olabilrTüm komple değiştim kıyafetimi yeni duş almıştım ama sabah yine bi alim tenime sindi belki
Ben ilk hamilelikte yaşadım canim. 23. Haftada plasenta previa teshisi kondu ve normal doğum yapamayacağım söylendi. Zaten 20. haftalardan plasentanın yukarı çıkması pek olası değilmiş. Sürekli doktorlarım uyardı kanama yaşayabilirsin hareketlerine dikkat et, yorulma, ayakta kalma, yürüyüş yapma( spor olarak) , cinsel ilişki ve allttan muayene kesinlikle yasak gibi. 35. Haftaya kadar tek bir lekelenme yaşamadım, 35 haftalıkken çok yoğun bir kanamam olunca sezaryenle bebegi aldılar. 37 38 e kadar hiç kanama yaşamadan gelenler de var ama ,çok araştırdım o zamanlar. Fakat dinlenmek çok çok önemli bu durumda. Kaçıncı haftadasin bilmiyorum şu an ama kesin teşhis için 20-24 arasını bekle, moralini bozma, gerekirse başka bir doktordan görüş al. Tam teşhis konursa ona göre bir yol izlersiniz doktorunla. Çok geçmiş olsun, umarım yukarı çıkar plasentan.Kızlar doktor bana kontrolumde bebeğin rahim ağzının kapattığını cıkabilir yukarı ama cıkmayadabilir cıkmazsa normal doğum yapamayabilirsin cok kan kaybın olur dedi. Böyle bir sey duyan veya basına gelen oldu mu acaba
Günaydın canımGünaydın
Aynen senin için mantıklı tabi32.haftada direkt ayrılacagım canım.zaten öğretmenım yaz tatılıne dayanıyor bu halıyle ıznım.almamak saçma oluyor
Çok iyiymiş keşke benim de öyle bir şansım olsa32. hafta en geç.. Ama doktora yazdırabilirsem yarıyıl tatilinden sonra yaklaşık 1.5 aylık bir çalışma sürem var rapor yazdıracağım. Müdür yardımcısı alabiliyorsan bizim için de iyi olur diyor. Malum ders programı on kere değişmesin ve yerime en baştan öğretmen ayarlanabilsin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?