2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun canım Rabbim iki yavrunu da seni de korusun

geçmiş olsun kuzum Rabbim beterinden korusun bende okunmaya gitsem diyorum sürekli rüyamda bebeğimi sakat görüyorum çokta aklımda gebeliğim yok 1 yaşında kızım var çalışıyorum şimdiki bebeğimi düşünmeye fırsat kalmıyo ama neden öyle görüyorum anlamadım

Amin teşekkur ederim Allah korusun bebeklerimiz daha cok kücuk ister istemez karnimizdakine yoğunlasamiyoruz dinlenemiyor gerekli itinayı gosteremiyoruz ister istemez bilinc altı ruyamizda o sekil karsımıza cıkiyor

Amin teşekkur ederim Allah korusun bebeklerimiz daha cok kücuk ister istemez karnimizdakine yoğunlasamiyoruz dinlenemiyor gerekli itinayı gosteremiyoruz ister istemez bilinc altı ruyamizda o sekil karsımıza cıkiyor
olabilir kuzum rabbim korusun bebişlerimizi sağ salim kucaklarımızda nasip etsin inşallah

Fazla düşünmemek lazım, bende rüyamda hep kanamam olmuş diye görüyorum, bu yüzden iki kez gece altıma kaçırdım.
Alllah korusun bebişlerimizi ve bizi, dua etmek lazım hep..

Geçmiş olsun. MAŞALLAH oğlunuza.

Kıyamam çok geçmiş olsun ikinize de . Doktora bir gorun istersen için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…