- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ay nasıl ya ben daha hiçbir şey hissetmiyorum :/Bu sabah kızçem içerde parti veriyor. Demin sağlam bir tekme yedim galiba. Bu zamana kadar en net hissettiğim hareketiydi çünkü.
İnsallah normal kontrole gitmeye korkar oldum resmenİnşallah bir sorun çıkmaz canım. Sağlıkla gelsin kuzucuk
Umarim öyle olur parlaklık biter çoğalmazBen yasamadim ama son zamanlarda epey sik gordugum bir konu. Cogunlukla kayboldugunu soylemisler yasayanlar. Doktorlar zaten az cok tahmin ediyor. Siz de kotu dusunmemeye calisin. Allahin izniyle gecer insallah
GunaydinGünaydın
Cok normal hissetmemen 15. Haftadasin 20 deyim ben bile hissetmiyorum yada anlamiyorumAy nasıl ya ben daha hiçbir şey hissetmiyorum :/
Aminnnn canımmm hepimiz inşallahsağlıkla gelsin minik kuzunuz... hoşgeldiniz..
amin amin inşallah. hep böyle iyilik haberlerini alın bebisinizin
Geçmiş olsun canım Rabbim iki yavrunu da seni de korusunBu ara uzerimizde birsey var ama hadi hayırlısı oglum iylesti dedim bu seferde düsmesin diye kostum hem ogluma yardımcı olamadım hem kendime zarar verdim oglumun dudaği patlatı bende fena düstüm zaten hareket hisstmiyorum diye aldi beni bir korku çok üzgünümEki Görüntüle 2554240
geçmiş olsun kuzum Rabbim beterinden korusun bende okunmaya gitsem diyorum sürekli rüyamda bebeğimi sakat görüyorum çokta aklımda gebeliğim yok 1 yaşında kızım var çalışıyorum şimdiki bebeğimi düşünmeye fırsat kalmıyo ama neden öyle görüyorum anlamadımBu ara uzerimizde birsey var ama hadi hayırlısı oglum iylesti dedim bu seferde düsmesin diye kostum hem ogluma yardımcı olamadım hem kendime zarar verdim oglumun dudaği patlatı bende fena düstüm zaten hareket hisstmiyorum diye aldi beni bir korku çok üzgünümEki Görüntüle 2554240
Sağol canım amin insallah herkezi her bebegi korusunGeçmiş olsun canım Rabbim iki yavrunu da seni de korusun
Amin teşekkur ederim Allah korusun bebeklerimiz daha cok kücuk ister istemez karnimizdakine yoğunlasamiyoruz dinlenemiyor gerekli itinayı gosteremiyoruz ister istemez bilinc altı ruyamizda o sekil karsımıza cıkiyorgeçmiş olsun kuzum Rabbim beterinden korusun bende okunmaya gitsem diyorum sürekli rüyamda bebeğimi sakat görüyorum çokta aklımda gebeliğim yok 1 yaşında kızım var çalışıyorum şimdiki bebeğimi düşünmeye fırsat kalmıyo ama neden öyle görüyorum anlamadım
olabilir kuzum rabbim korusun bebişlerimizi sağ salim kucaklarımızda nasip etsin inşallahAmin teşekkur ederim Allah korusun bebeklerimiz daha cok kücuk ister istemez karnimizdakine yoğunlasamiyoruz dinlenemiyor gerekli itinayı gosteremiyoruz ister istemez bilinc altı ruyamizda o sekil karsımıza cıkiyor
Amin insallaholabilir kuzum rabbim korusun bebişlerimizi sağ salim kucaklarımızda nasip etsin inşallah
geçmiş olsun kuzum Rabbim beterinden korusun bende okunmaya gitsem diyorum sürekli rüyamda bebeğimi sakat görüyorum çokta aklımda gebeliğim yok 1 yaşında kızım var çalışıyorum şimdiki bebeğimi düşünmeye fırsat kalmıyo ama neden öyle görüyorum anlamadım
Bu ara uzerimizde birsey var ama hadi hayırlısı oglum iylesti dedim bu seferde düsmesin diye kostum hem ogluma yardımcı olamadım hem kendime zarar verdim oglumun dudaği patlatı bende fena düstüm zaten hareket hisstmiyorum diye aldi beni bir korku çok üzgünümEki Görüntüle 2554240
Allah korusun kuzum haklısın dua etmek lazım sürekli :)Fazla düşünmemek lazım, bende rüyamda hep kanamam olmuş diye görüyorum, bu yüzden iki kez gece altıma kaçırdım.
Alllah korusun bebişlerimizi ve bizi, dua etmek lazım hep..
KıyamamBu ara uzerimizde birsey var ama hadi hayırlısı oglum iylesti dedim bu seferde düsmesin diye kostum hem ogluma yardımcı olamadım hem kendime zarar verdim oglumun dudaği patlatı bende fena düstüm zaten hareket hisstmiyorum diye aldi beni bir korku çok üzgünümEki Görüntüle 2554240
Geçmiş olsun. Teşekkür ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?