- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Hormonlar işte canım. Ben de her gün film gibi rüyalar görüyorum. Allah hayra çıkarsingeçmiş olsun kuzum Rabbim beterinden korusun bende okunmaya gitsem diyorum sürekli rüyamda bebeğimi sakat görüyorum çokta aklımda gebeliğim yok 1 yaşında kızım var çalışıyorum şimdiki bebeğimi düşünmeye fırsat kalmıyo ama neden öyle görüyorum anlamadım
Dudağı şuan kanamiyor disi yirtmış sanırim morardi biraz getirmelimiyimki cocuk doktorunu aradim soyledim krem felam sürme emer dedi 2 üc güne geçer dedi hem yarın menenjit asısı icin görecek yarın bakarım dediKıyamamçok geçmiş olsun ikinize de . Doktora bir gorun istersen için rahat eder
Benim iştahım da açıkKızlar benim iştahım açık yalnız yemeklerden sonra ekşime oluyor. son 1 haftadır böyle sizde nedir durumlar ?
menenjiti kaç doz vurdurdun kuzum ben bi 9 aylıkken vurdurdum bidaha vurdurmadımDudağı şuan kanamiyor disi yirtmış sanırim morardi biraz getirmelimiyimki cocuk doktorunu aradim soyledim krem felam sürme emer dedi 2 üc güne geçer dedi hem yarın menenjit asısı icin görecek yarın bakarım dedi
Geçmiş olsun kuzuya. Üzülmeyin sizde kendinizi ve karnınızdaki bebeğinizi düşünün olacağı varmış oldu, çocukken hangimiz düşüp bir taraflarımıza bir şey yapmadik ki?Bunlar hep sürecin içinde olağan şeyler Allah beterinden saklasınDudağı şuan kanamiyor disi yirtmış sanırim morardi biraz getirmelimiyimki cocuk doktorunu aradim soyledim krem felam sürme emer dedi 2 üc güne geçer dedi hem yarın menenjit asısı icin görecek yarın bakarım dedi
Kızlar benim iştahım açık yalnız yemeklerden sonra ekşime oluyor. son 1 haftadır böyle sizde nedir durumlar ?
Yok daha ilk kez olacak yasından sonra tek doz demisti 2 aşı soyledimenenjiti kaç doz vurdurdun kuzum ben bi 9 aylıkken vurdurdum bidaha vurdurmadım
Üzülme canım kendini koru biraz çocuklar hep dusuyor yaralaniyor. Büyük kazalar olmasın korusun RabbimBu ara uzerimizde birsey var ama hadi hayırlısı oglum iylesti dedim bu seferde düsmesin diye kostum hem ogluma yardımcı olamadım hem kendime zarar verdim oglumun dudaği patlatı bende fena düstüm zaten hareket hisstmiyorum diye aldi beni bir korku çok üzgünümEki Görüntüle 2554240
Oyle canim teşekkur ederim bir miskinlik çöktü oglumu yarina erteledim kizimi icten ice merak ediyorum gitmekte istiyorum oglumu birakacak ki.mse yok onunlada bir üşeniyorumki sorma gitsinGeçmiş olsun kuzuya. Üzülmeyin sizde kendinizi ve karnınızdaki bebeğinizi düşünün olacağı varmış oldu, çocukken hangimiz düşüp bir taraflarımıza bir şey yapmadik ki?Bunlar hep sürecin içinde olağan şeyler Allah beterinden saklasın♥
bende 2 doz aslında daha erken yaptırınca 3 doz duda geç kaldık 9 ay ve yazundan sonrakini yaptırcam ama yeni b meningokokmu ne varmış onuda yaptrmıştık 700 kusur tuttu abc olarakYok daha ilk kez olacak yasından sonra tek doz demisti 2 aşı soyledi
Gece yatarken dönmelerde veya eğilmelerde bıçak saplanıyor. Arada hissediyor gibiyim sürekli hissetmiyorum bebeğimi. Bir de tuvaletimi yaparken değil hemen bittikten sonra bıçak saplanması ve baskı hissediyorum. Geçiyor 5 sn sonraKızlar iyi akşamlar bende okudum bir kaç kişi hissetme konusunda bende hatta sanki aşagıda ve tuvaletim gelircesine oluyor. Kızım çok hareketli sanki gecede bir kaç kez dönerken keskin 1 2 sn agrı girip çıkar gibi oldu uzun süre sonra bugün bir şekerleme yaptım iyi geldi sanki büyüdükçe bu durumlar olucak sanırım . Ama tuvaletini bile yaparken sanki baskı var mış gibi sizde de mi oyle ?
Tesekkür ediyorum ben daha 18 haftamdayım. Doktor bana bunu dediğinde 16daydık. Belki de değişti bilmiyorum hiç. Doktorum bu kadar acıklama yapmamıştı sadece normal bi dille söyledi yukarı çıkacağını düşünüyorum kontrol ederiz dedi kaldı. Ben sizlere bi sormak istemiştim.tesekkür ediyorum canımBen ilk hamilelikte yaşadım canim. 23. Haftada plasenta previa teshisi kondu ve normal doğum yapamayacağım söylendi. Zaten 20. haftalardan plasentanın yukarı çıkması pek olası değilmiş. Sürekli doktorlarım uyardı kanama yaşayabilirsin hareketlerine dikkat et, yorulma, ayakta kalma, yürüyüş yapma( spor olarak) , cinsel ilişki ve allttan muayene kesinlikle yasak gibi. 35. Haftaya kadar tek bir lekelenme yaşamadım, 35 haftalıkken çok yoğun bir kanamam olunca sezaryenle bebegi aldılar. 37 38 e kadar hiç kanama yaşamadan gelenler de var ama ,çok araştırdım o zamanlar. Fakat dinlenmek çok çok önemli bu durumda. Kaçıncı haftadasin bilmiyorum şu an ama kesin teşhis için 20-24 arasını bekle, moralini bozma, gerekirse başka bir doktordan görüş al. Tam teşhis konursa ona göre bir yol izlersiniz doktorunla. Çok geçmiş olsun, umarım yukarı çıkar plasentan.
Bende o rüyalardan muzdaribim film bile izlemiyorum ne senaryolu rüyalar görüyorum kendime şaşıp kalıyorumHormonlar işte canım. Ben de her gün film gibi rüyalar görüyorum. Allah hayra çıkarsin
Aşilari tam olarak bilmiyorum yarin tam olarak yazarim birtanesi 403 tl digeri 275 di eczane baktigimda yarin alıcam toplam 678 demistibende 2 doz aslında daha erken yaptırınca 3 doz duda geç kaldık 9 ay ve yazundan sonrakini yaptırcam ama yeni b meningokokmu ne varmış onuda yaptrmıştık 700 kusur tuttu abc olarak
benim de 21.Bayanlar Merhaba,bugun doktor kontrolüm vardi bebegimiz ÷100 erkekmiş kesinleşti gayet hareketli gelisimide guzelmis şükürdetayli ultrason icinde 22.haftaya araligin ikinci haftasi yaptirmami soyledi sizde detayli ultrason icin hangi haftayi söyledi doktor?
Değişir inşallah canım. Daha erkenmis zaten tam tanı için. Bana o haftalarda böyle bir şeyden bahsetmemisti bile Dr. Beklemiş 20. Haftaları. Haber ver bize de umarım düzelir.Tesekkür ediyorum ben daha 18 haftamdayım. Doktor bana bunu dediğinde 16daydık. Belki de değişti bilmiyorum hiç. Doktorum bu kadar acıklama yapmamıştı sadece normal bi dille söyledi yukarı çıkacağını düşünüyorum kontrol ederiz dedi kaldı. Ben sizlere bi sormak istemiştim.tesekkür ediyorum canım
evet kuzum öyle bişeydi doğruAşilari tam olarak bilmiyorum yarin tam olarak yazarim birtanesi 403 tl digeri 275 di eczane baktigimda yarin alıcam toplam 678 demisti
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Resim göremedim ben.Merhaba kızlar kısmetse bende nisanda doğum yapacağım. 16 haftalık oldum şükür sizcede erkekmi cinsiyetimiz güya pipisiymiş bu resimde olan. Hep kız diye umud etmiştim ama hayırlısı inşallah
Ben bir de kendim hamile olduğum yetmiyor gibi çevremdeki bazı kişileri de hamile filan görüyorum.Bende o rüyalardan muzdaribim film bile izlemiyorum ne senaryolu rüyalar görüyorum kendime şaşıp kalıyorum
Sağol canım resim attım ama bidaha atayımSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Resim göremedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?