Evet bariz bir çıkıntı var sağlıcakla büyüsün.Sağol canım resim attım ama bidaha atayım
Kız ben 18 haftalığım. Sen daha dur.Ay nasıl ya ben daha hiçbir şey hissetmiyorum :/
Çıkıntı görünüyor evet. Benim ultrasonda da çıkıntı gördük. %80 erkek dedi doktor. Ama değişebilir kız bebeklerin klitorisi çıkıntı olarak görünebilir 2 hafta sonra gelin dedi. Haftaya tekrar gideceğiz. Benim de hep içimden kız geçiyordu. Sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez. Hayırlısı inşallahSağol canım resim attım ama bidaha atayım
Evet bariz bir çıkıntı var sağlıcakla büyüsün.
Rabbim kızın tadınıda yaşatsın istedim ama bilmiyorum artık 14 Yaşında bir oğlum var ömrü uzun olsun. Buda kesin dedi doktor ama hala hazırlıklara başlamak gelmiyor içimdenÇıkıntı görünüyor evet. Benim ultrasonda da çıkıntı gördük. %80 erkek dedi doktor. Ama değişebilir kız bebeklerin klitorisi çıkıntı olarak görünebilir 2 hafta sonra gelin dedi. Haftaya tekrar gideceğiz. Benim de hep içimden kız geçiyordu. Sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez. Hayırlısı inşallah
Ben sezeryan ağrısından çok meme ucu çatlağı ve yarasindan çok korkuyorum. En büyük korkum bu diyebilirim. İlk bebeğimde bildiğin göğüs ucunun içi ayrılmıştı sürekli Kan geliyordu. Okadar çok agriliydiki bebeği emzirirken poposunu farketmeden sıkıyormusum. Ayy nasıl kötü oldum farkedince Allahtan bezleri varda altlarında
Kiz yazık adamin korkularınin geçmesini sağlasana
Gögüs uçları için ekstra bişey yaptımı canımBen sezeryan ağrısından çok meme ucu çatlağı ve yarasindan çok korkuyorum. En büyük korkum bu diyebilirim. İlk bebeğimde bildiğin göğüs ucunun içi ayrılmıştı sürekli Kan geliyordu. Okadar çok agriliydiki bebeği emzirirken poposunu farketmeden sıkıyormusum. Ayy nasıl kötü oldum farkedince Allahtan bezleri varda altlarında
Kiz yazık adamin korkularınin geçmesini sağlasana
Öyle demeyin içinizden gelsin seve seve . Rabbim sağlık versin versin özürsüz sağ salim vakitlerinde kucağımiza alalım.Rabbim kızın tadınıda yaşatsın istedim ama bilmiyorum artık 14 Yaşında bir oğlum var ömrü uzun olsun. Buda kesin dedi doktor ama hala hazırlıklara başlamak gelmiyor içimden
Ayy tesekkür ediyorum insllah düzelir. 2 hafta sonra doktora gidecegım ozaman insllah güzel haberler alırım sizlere de söylerim tabikiDeğişir inşallah canım. Daha erkenmis zaten tam tanı için. Bana o haftalarda böyle bir şeyden bahsetmemisti bile Dr. Beklemiş 20. Haftaları. Haber ver bize de umarım düzelir.
Tabiki seve seve olacak Allahın izniyle de belki değişiklik olur önümüzdeki ay detaylı ultrasonumuz var sonra elbetteki başlicam hsyırlısyla hazırlıklara. Allahım sağlık versin hepsi olurÖyle demeyin içinizden gelsin seve seve . Rabbim sağlık versin versin özürsüz sağ salim vakitlerinde kucağımiza alalım.
çok geçmiş olsun... Rabbim korusun hepimizi, evlatlarımızı. Allah'ın izniyle bir şey olmamıştır minik bebeğinize de.Bu ara uzerimizde birsey var ama hadi hayırlısı oglum iylesti dedim bu seferde düsmesin diye kostum hem ogluma yardımcı olamadım hem kendime zarar verdim oglumun dudaği patlatı bende fena düstüm zaten hareket hisstmiyorum diye aldi beni bir korku çok üzgünümEki Görüntüle 2554240
sağlıkla gelsin minik kızınız...Şimdi ayrıntılı ultrasondan geldim cinsiyetimiz kesinleşti yani kesindi aslında ama ben ikna oldum diyelim ikinci kızçem geliyorr
Sağol canım amin hepimizinki inşallahsağlıkla gelsin minik kızınız...
Tahin yağı çok iyi geliyor.her emzirmeden sonra tahin yağını sürüp silikon kalkanlar var onunla bir sonraki emzirmeye kadar korursan bayağı faydası oluyor cnmGögüs uçları için ekstra bişey yaptımı canımbenim önceden beri gögüs uçlarım nasıl desem böyle çatlak çatlak uçları kopuyo parçalanıyo sebebini bilmiyorum emzirirken çok kötü olacak diye şimdiden korkmaya başladım
Tahin yağı dediğiniz tahinin üzerine çıkan yağ mı?Tahin yağı çok iyi geliyor.her emzirmeden sonra tahin yağını sürüp silikon kalkanlar var onunla bir sonraki emzirmeye kadar korursan bayağı faydası oluyor cnm
Yavrum benim maşallah onaBu ara uzerimizde birsey var ama hadi hayırlısı oglum iylesti dedim bu seferde düsmesin diye kostum hem ogluma yardımcı olamadım hem kendime zarar verdim oglumun dudaği patlatı bende fena düstüm zaten hareket hisstmiyorum diye aldi beni bir korku çok üzgünümEki Görüntüle 2554240
Ay çok cici eline sağlık annesi güle güle giysinKızıma patik örüyorum nasıll
Az yarar çok zarar canım. Bir küçük fincan ideal.Kızlar ıhlamurun zararı yok değil mi?
Günaydın herkeseNe çok konuşmuşsunuz be akşamdan beri Ben eve gittim evi süpürdüm,duş aldım, birşeyler yedim sonra da akşam yürüyüşüne çıktım. 1 saat yürümüşüm kendimi kaptırıp. Eve gelip yorgunluktan koltukta sızmışım sonra Hiç uğrayamadım buralara valla.
Bu ara uzerimizde birsey var ama hadi hayırlısı oglum iylesti dedim bu seferde düsmesin diye kostum hem ogluma yardımcı olamadım hem kendime zarar verdim oglumun dudaği patlatı bende fena düstüm zaten hareket hisstmiyorum diye aldi beni bir korku çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?