2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ohh çok iyi yapmışsın valla. Şuan senden özendim yürüyüşe çıkasım var. Eşimi bekleyeyim de bari beraber gidelim.
Benim eşim arkadaşlarıyla buluşmuştu dün. Taktım kulaklığımı yürüdüm valla. Bu akşam da çıkacağım muhtemelen. İnsan hareket ettikçe kendini daha dinç hissediyor. Ama kızım pek mutlu olmadı sanırım yokuş çıkarken baya kıpırdandı çünkü.

Ilahi ya çok güldüm hamilesin olsun göbek kilo almamissin en azindan öle cok

Evet canım ya oluyor bende de fazla sıkışınca baskı oluyor

Teşekkür ederim canım size de çok geçmiş olsun oluyor işte bazen ne kadar dikkat edersen et bir şeyler oluyor Allah daha büyüğünden korusun

Ya ne güzel hissetmek. Bende istiyorum bir an önce. Belki de hoşuna gitmiştir ondan öyle tepki vermiştir minik.

Ahahah ben otorite kurmaya çabalarken babası prensesim diye simartacak kesin onu daha çok sevecek şüphesiz bana da nisbet yaparlar babasıyla
Aynısını yaşıyorum. Yemek yediriyor hala babası kızımıza. En sevmediğim şey koca çocuğun ağzına beslemektir. Hele ki benim gibi blw annesine yapılacak şey mi Babası varken bekliyor hanfendi o yedirsin diye. Ama sonuç bana daha düşkün sadece erkekler değil kızlar da anneye daha bi düşkün oluyor. Anne başka birşey demekki.

Kızlar hamileyken uçağa binen var mı? Hangi haftalar serbest?
Ben bindim cnm. 11. Haftadydim .Ama oncesinde dr a gittm yolculk yapicam dedim kontrolumu yaptrdim cok sukur sknti olmaynca ciktm . Iki kere de araba yolculugu yaptm 4 5 saatlik. Haftya tekrr araba yolclugu daha sonra da ucakla yapicm. Simdilk bi sknti ckmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…