- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Benim eşim arkadaşlarıyla buluşmuştu dün. Taktım kulaklığımı yürüdüm valla. Bu akşam da çıkacağım muhtemelen.Ohh çok iyi yapmışsın valla. Şuan senden özendim yürüyüşe çıkasım var. Eşimi bekleyeyim de bari beraber gidelim.
Ahahah ben otorite kurmaya çabalarken babası prensesim diye simartacak kesin onu daha çok sevecek şüphesizYaaa mükemmel bi şey erkek annesi olmak ❤❤ bize düşkün olacaklar işte ohh canımıza değsin
Net ten araştırıp baktım ben çoğu bitki çayları zararlı ıhlamur da öyle düşük sebebi yaratabiliyor doktoruna da sorarak tuket derim ben ozeldeki doktoruma sordum içme dedi bitki çaylarından uzak dur diyorKızlar ıhlamurun zararı yok değil mi?
Aaaa biz doğurcaz onlar babişkoyu sevecekler zalım dünyaAhahah ben otorite kurmaya çabalarken babası prensesim diye simartacak kesin onu daha çok sevecek şüphesizbana da nisbet yaparlar babasıyla
Ilahi ya çok güldümMerhaba kızlar nasılsınızbugün hava güzeldi günümde boştu evdeydim . Doğayla iceceydik ailecek güzel oldu oğlum güneşe toprağa doydu
Geldik kendiliğinden uyudu bitap düştü iyice
Göbüsler ne alemde 2 kilo almışım ama göbeğim hamile olmaya dünden hevesliymiş gibi kocaman hamile göbeği oldu 4. Ay gecsede bari 5 aylik desem de içim rahat etse diyorum
Evet canım ya oluyor bende de fazla sıkışınca baskı oluyorKızlar iyi akşamlar bende okudum bir kaç kişi hissetme konusunda bende hatta sanki aşagıda ve tuvaletim gelircesine oluyor. Kızım çok hareketli sanki gecede bir kaç kez dönerken keskin 1 2 sn agrı girip çıkar gibi oldu uzun süre sonra bugün bir şekerleme yaptım iyi geldi sanki büyüdükçe bu durumlar olucak sanırım . Ama tuvaletini bile yaparken sanki baskı var mış gibi sizde de mi oyle ?
Ne kadar şu içiyorsun gundeTürkiye'de kulaklık olurmu Bilmem ama benim vücudum da kuraklık hat safhada bebe yağı bile fayda etmiyor. Çözüm bulamadım gitti
Şaşkınlığım da ona ya kilo çok almadım ama göbek bildiğin baya hamileyim diyor açken içime çekebiliyorum da tokken hiç çekemiyorumIlahi ya çok güldümhamilesin olsun göbek kilo almamissin en azindan öle cok
Teşekkür ederim canımOhh çok iyi yapmışsın valla. Şuan senden özendim yürüyüşe çıkasım var. Eşimi bekleyeyim de bari beraber gidelim.
Çok çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım size de çok geçmiş olsun oluyor işte bazen ne kadar dikkat edersen et bir şeyler oluyor Allah daha büyüğünden korusun
Yavrum benim maşallah onaAllah korusun kollasın onu inşallah. Bir anda oluyor. Geçen ay oyun parkında yani koşmuyordu bile dans edip zıplarken neredeyse tutacağım mesafede oldu benim yavrumun da, ezildi çok kanadı dudak. Ben de ağlıyorum ona göstermeden içim mahvoluyor. Dün yemeğe çıkmıştık eşimin kolunda kaydığım için düşmedim ama bu iklimde popo üstü oturmazsam iyidir. Allah korusun ve çok geçmiş olsun ikinize de.
Gözün aydın Allah sağlıkla sıhatle gelmesini büyütmeyi nasip etsin ❤Şimdi ayrıntılı ultrasondan geldim cinsiyetimiz kesinleşti yani kesindi aslında ama ben ikna oldum diyelim ikinci kızçem geliyorr
Benim eşim arkadaşlarıyla buluşmuştu dün. Taktım kulaklığımı yürüdüm valla. Bu akşam da çıkacağım muhtemelen.İnsan hareket ettikçe kendini daha dinç hissediyor. Ama kızım pek mutlu olmadı sanırım yokuş çıkarken baya kıpırdandı çünkü.
Aynısını yaşıyorum. Yemek yediriyor hala babası kızımıza. En sevmediğim şey koca çocuğun ağzına beslemektir. Hele ki benim gibi blw annesine yapılacak şey miAhahah ben otorite kurmaya çabalarken babası prensesim diye simartacak kesin onu daha çok sevecek şüphesizbana da nisbet yaparlar babasıyla
Sağolun güzel dilekleriniz için aminnn hepimize inşallahGözün aydın Allah sağlıkla sıhatle gelmesini büyütmeyi nasip etsin ❤
Ben aldığım max vitaminine ve laktoz intoleransıma bağlıyorumHergun hem ogle yemegi hemde aksam yemeginden sonra oluyor. Dedigin gibi 1 saatt 2 saat suruyor. Yatiyorum hala gecmedi. Şeker falan yaparmi acaba. Yada @Sleepow arkadasimizin dedigi gibi susuzluktan falan
Ben bindim cnm. 11. Haftadydim .Ama oncesinde dr a gittm yolculk yapicam dedim kontrolumu yaptrdim cok sukur sknti olmaynca ciktm . Iki kere de araba yolculugu yaptm 4 5 saatlik. Haftya tekrr araba yolclugu daha sonra da ucakla yapicm. Simdilk bi sknti ckmadi.Kızlar hamileyken uçağa binen var mı? Hangi haftalar serbest?
Evet cnm tahinin üstüne biriken yağıTahin yağı dediğiniz tahinin üzerine çıkan yağ mı?
Yarım lt anca Oda çoğaltmis halimNe kadar şu içiyorsun gunde
ben hamile olduğumu bilmiyordum 4 - 5 haftalıktı sanırım. Akabinde 2 aylıkken memlekete gittim 1 buçuk saat uçak 3 saat ise araba yolculuğu.. uçak değilde araba yormuştu.Kızlar hamileyken uçağa binen var mı? Hangi haftalar serbest?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?