2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar hamileyken uçağa binen var mı? Hangi haftalar serbest?
Tekli gebeliklerde 36 cogul gebeliklerde 32 hafta diye biliyorum. Ama 30dan sonra doktor raporu isteyebilirler. Biraz karninizin buyuklugune de bagli. Bir arkadasim 37 deyken mecburen bindi. Gebelik zehirlenmesi olmus. Italyadaydi. Orda dogum yapsa ilgilenecek kimse yok, yalniz. bebek yogun bakimda kalacak, bir suru masraf. doktoru rapor vermemis ama karnini sakla bin demis. Iner inmez esi karsiladi ambulansla ve doguma gittiler direk. Bende ilk hamileligimde 2. Trimester da binmistim. Bol su ic ve yuru demisti doktorum uzun ucus oldugu icin. Bir sıkıntı yasamadim.

Yarım lt anca Oda çoğaltmis halim
Su çok önemli ama gerçekten zorla içmelisin. Normal bir insanın en az 1.5-2 litre içmesi lazım günlük. Hamilelikte hayati önemi var demişti doktorum. Kustuğum zamanlarda ilaç vermiyordu bana sıkıntı çekmiştim. Sonraki gidişimde su içebiliyor musun dedi. Pek değil bulantı oluyor dedim. Hemen ilaç verdi normalde vermeyen adam. Kusman önemli değil bizim için ama su içmen çok önemli demişti.

Ya benim de öyle uçları parça parça ve iki gün duş almayım uçlarında beyaz beyaz pılcuklar oluyor çekice kopuyor duş alınca geçiyor anlamadın hatta mantar sandım değilmiş

Evet cnm tahinin üstüne biriken yağı
Benim de aynen öyle oldu parça kopmuş gibi, allahım bir daha yaşatmasın kimseye göstermesin çok fena lansinoh lanolin iyi geldi ama tahin yağı çok kolay ulaşabildiğim bir şey aklımda olsun, çok teşekkürler

Ooo maşallah ben 10 dk yürüsem yoruluyorum helal olsun sana valla

Ay canim çok geçmiş olsun umarım bir şey yoktur

Sağ olun kuzular. Bende oralarda başıma birşey gelmesini düşündüm daha çok. Tabi ki masraf. Uçak biletindeki sigorta bunu karşılamıyor demekki?

Sahiden de oyle oluyor amaaaa.kızım daha 3 5 kelıme konuşurken anne senı sevmıyorum babamı sevıyorum babacım senı cok sevıyorum derdı.benı??derdım hayırrrrr babamıııı derdı.bazen gucume gıder gozlerım dolardı hani.şimdi benı de sevıyormuş sağolsun

Ay canim içime şu serptin en çok beni sevecek saksı değilim ben

Valla oğlum bana o kadar düşkün ki bazen çok bunaltiyor gerçekten. Bu seferki kız olacakmış nasipse, inşallah babasını daha çok sever diye dua ediyorum resmen biraz da o çeksin ayol, banyoya tuvalete bile rahat giremez insallaaaahhh

Aaa çok geçmiş olsun, tansiyonun falan düştü heralde. Aç mıydın ya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…