- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Ay canim içime şu serptinen çok beni sevecek saksı değilim ben
Gecmis olsn cnmAy ben bugün sabah oğlumu okula götürünce yolda bayılıyordum.yuruyemez oldum yolun ortasında oturdum resmen.ensemden ateş basması oldu çarpıntım fazlalasti. Gözlerimin onu karardı.etrafimda veliler vardı okula gidip gelen.bir 10dk yerde kaldım öylece
Maşallahınız varmış ne güzelben hamile olduğumu bilmiyordum 4 - 5 haftalıktı sanırım. Akabinde 2 aylıkken memlekete gittim 1 buçuk saat uçak 3 saat ise araba yolculuğu.. uçak değilde araba yormuştu.
Bak tahin yağını bilmiyordum canım öğrendiğim iyi oldu zaten gögüs kalkanı almam lazım benim kendime kesinTahin yağı çok iyi geliyor.her emzirmeden sonra tahin yağını sürüp silikon kalkanlar var onunla bir sonraki emzirmeye kadar korursan bayağı faydası oluyor cnm
Benim kendimi bildim bileli böyle uçları sanki ısırılmış gibi parça oluyo arada kopuyo ben genelde hiç ellemiyorum ama bu emzirirken bize sorun yaratacak gibi gözüküyoYa benim de öyle uçları parça parça ve iki gün duş almayım uçlarında beyaz beyaz pılcuklar oluyor çekice kopuyor duş alınca geçiyor anlamadın hatta mantar sandım değilmiş
gecmiş olsun... simdi iyi misin?Ay ben bugün sabah oğlumu okula götürünce yolda bayılıyordum.yuruyemez oldum yolun ortasında oturdum resmen.ensemden ateş basması oldu çarpıntım fazlalasti. Gözlerimin onu karardı.etrafimda veliler vardı okula gidip gelen.bir 10dk yerde kaldım öylece
Bi tek bende olmuyormus doktoruma sormaya m aç bakıyım derse diye. Bende birde kaşıntı yapiyor sağ tarafimda daha çok herkeste mi bu oluyor acabaBak tahin yağını bilmiyordum canım öğrendiğim iyi oldu zaten gögüs kalkanı almam lazım benim kendime kesin
Benim kendimi bildim bileli böyle uçları sanki ısırılmış gibi parça oluyo arada kopuyo ben genelde hiç ellemiyorum ama bu emzirirken bize sorun yaratacak gibi gözüküyo
Geçmis olsun tansiyonunmu düştü yoksaAy ben bugün sabah oğlumu okula götürünce yolda bayılıyordum.yuruyemez oldum yolun ortasında oturdum resmen.ensemden ateş basması oldu çarpıntım fazlalasti. Gözlerimin onu karardı.etrafimda veliler vardı okula gidip gelen.bir 10dk yerde kaldım öylece
Ben doktora sormadım ama internette araştıırdım bazı kadınlarda oluyomus zaman zaman benimde kaşınıyo ama şu aralar gögüslerim çok kaşınıyo büyüdüğü için sanırımBi tek bende olmuyormus doktoruma sormaya m aç bakıyım derse diye. Bende birde kaşıntı yapiyor sağ tarafimda daha çok herkeste mi bu oluyor acaba
Çatlayacaktır ondan kaşınıyordur, nemlendir canım..Ben doktora sormadım ama internette araştıırdım bazı kadınlarda oluyomus zaman zaman benimde kaşınıyo ama şu aralar gögüslerim çok kaşınıyo büyüdüğü için sanırım
Ben ilk ayda bindim sorun olmadı şükür son aylarda riskli diyorlar ama durumuna ve doktorunun görüşüne göre değişiyor danışmanı tavsiye ederimKızlar hamileyken uçağa binen var mı? Hangi haftalar serbest?
Sağol cnm yok aç değildim. Sürekli oluyordu ama bugün sabah çok yoğun yaşadım genelde evde rahatsizlaniyordum bu sefer dışarda yakaladı beniAaa çok geçmiş olsun, tansiyonun falan düştü heralde. Aç mıydın ya da
Tşk ederim canımGecmis olsn cnm
Şimdi biraz daha iyiyim ama gün içinde çok fazla yaşadım bugün.niye bukadar yoğun oldu onuda anlamış değilim.ritm bozukluğu beni çok sarsacak doğuma kadargecmiş olsun... simdi iyi misin?
Bende sormadim zaten utandigim için yazamamışım. Sizinde renkte koyulasma oldu mu ondan mi acabaBen doktora sormadım ama internette araştıırdım bazı kadınlarda oluyomus zaman zaman benimde kaşınıyo ama şu aralar gögüslerim çok kaşınıyo büyüdüğü için sanırım
Evvet çatlayacak sanırım sürekli yağlıyorum, yağladıkça kaşıntı azaldı biraz rahat ettimÇatlayacaktır ondan kaşınıyordur, nemlendir canım..
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ritim bozukluğum var demiştin ondan olmuş olabilirSağol cnm yok aç değildim. Sürekli oluyordu ama bugün sabah çok yoğun yaşadım genelde evde rahatsizlaniyordum bu sefer dışarda yakaladı beni
Ben bir daha gidersem sorarım. Ama sende yağ sür bolca çatlamasına kurumasına iyi geliyor baya. Benim rengim baya koyulaştı ki açık tenliyim ben ama o koyulaşmadan değil canımBende sormadim zaten
Bende sormadim zaten utandigim için yazamamışım. Sizinde renkte koyulasma oldu mu ondan mi acaba
Valla pek sanmıyorum ya bence sevmedi. Yorulmuştum o ara zaten ondan herhaldeYa ne güzel hissetmek. Bende istiyorum bir an önce. Belki de hoşuna gitmiştir ondan öyle tepki vermiştir minik.
Yürüyüş, hareket önemli ya aksatmamak gerek.Ooo maşallah ben 10 dk yürüsem yoruluyorum helal olsun sana valla
Aa ben bu joie ye taktım kafayı hangi model bu yazar mısınız
Benm arabamn modeli joie Chrome bebek arabası diye geçiyo kızlar. Puset de alırsınız zaten uyumlu puseti var.Modelini atar mısın canım bakayım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?