2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay canim içime şu serptin en çok beni sevecek saksı değilim ben
merak etme tabi ki en çok seni sevecek erkek olup babaya düşkün olan da çıkıyor arada ona bakarsan. Ama bizim evde bir kız cumhiriyeti var görmen lazım hemen korumaya geçiyor beni.

Gecmis olsn cnm

Tahin yağı çok iyi geliyor.her emzirmeden sonra tahin yağını sürüp silikon kalkanlar var onunla bir sonraki emzirmeye kadar korursan bayağı faydası oluyor cnm
Bak tahin yağını bilmiyordum canım öğrendiğim iyi oldu zaten gögüs kalkanı almam lazım benim kendime kesin
Ya benim de öyle uçları parça parça ve iki gün duş almayım uçlarında beyaz beyaz pılcuklar oluyor çekice kopuyor duş alınca geçiyor anlamadın hatta mantar sandım değilmiş
Benim kendimi bildim bileli böyle uçları sanki ısırılmış gibi parça oluyo arada kopuyo ben genelde hiç ellemiyorum ama bu emzirirken bize sorun yaratacak gibi gözüküyo

gecmiş olsun... simdi iyi misin?

Bi tek bende olmuyormus doktoruma sormaya m aç bakıyım derse diye. Bende birde kaşıntı yapiyor sağ tarafimda daha çok herkeste mi bu oluyor acaba

Geçmis olsun tansiyonunmu düştü yoksa

Bi tek bende olmuyormus doktoruma sormaya m aç bakıyım derse diye. Bende birde kaşıntı yapiyor sağ tarafimda daha çok herkeste mi bu oluyor acaba
Ben doktora sormadım ama internette araştıırdım bazı kadınlarda oluyomus zaman zaman benimde kaşınıyo ama şu aralar gögüslerim çok kaşınıyo büyüdüğü için sanırım

Bende sormadim zaten
Ben doktora sormadım ama internette araştıırdım bazı kadınlarda oluyomus zaman zaman benimde kaşınıyo ama şu aralar gögüslerim çok kaşınıyo büyüdüğü için sanırım
Bende sormadim zaten utandigim için yazamamışım. Sizinde renkte koyulasma oldu mu ondan mi acaba

Çatlayacaktır ondan kaşınıyordur, nemlendir canım..
Evvet çatlayacak sanırım sürekli yağlıyorum, yağladıkça kaşıntı azaldı biraz rahat ettim
Sağol cnm yok aç değildim. Sürekli oluyordu ama bugün sabah çok yoğun yaşadım genelde evde rahatsizlaniyordum bu sefer dışarda yakaladı beni
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ritim bozukluğum var demiştin ondan olmuş olabilir
Bende sormadim zaten

Bende sormadim zaten utandigim için yazamamışım. Sizinde renkte koyulasma oldu mu ondan mi acaba
Ben bir daha gidersem sorarım. Ama sende yağ sür bolca çatlamasına kurumasına iyi geliyor baya. Benim rengim baya koyulaştı ki açık tenliyim ben ama o koyulaşmadan değil canım

Ya ne güzel hissetmek. Bende istiyorum bir an önce. Belki de hoşuna gitmiştir ondan öyle tepki vermiştir minik.
Valla pek sanmıyorum ya bence sevmedi. Yorulmuştum o ara zaten ondan herhalde yakında sende hissedersin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…