2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben esmerim baya koyulasti daha 17 haftalık sorunca bana da deyin benm doktorum erkek bakiyim demesinden utaniyorm

Sekeriniz falan yukselmis yada dusmus olmasin. Benim genelde sekerim yukselince gozum karariyor.

Kızlar üçlü testim çıkmış anlayan var mı bakarmısınjz ben anlamadım ama risk yazan yerde 50 yazıyor ve pembe renkte sıkıntı mı var acaba ya ikili normaldi ama bir bakarmısınjz içime bir kurt düştü

Eklentiler

• E64D234C-07C7-4267-B6B6-5D527FFBFDF6.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 66
Kızlarrr nasılsınız???bi kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum 2 gün önce kontrolümüz vardı çok şükür herşeyimiz iyi normal bi sonraki kontrolüm 1 ay sonra bu arada görümcemin kızı rahatsızlandı kaç gündür hastanede yatıyor oraya gidip geldim ev işleri falan derken yoğundum bayağı sizler iyisinizdir inşallah sıkıntı yoktur kimsede

gözün aydın cnm kontrol güzel Geçmiş. Hastanizada Allah şifa versin inşaallah canım

Acil sifalar

Risk 1:50 yani yuzde 2 olarak anladim ben. Dediginiz gibi pembe olmasi yuksek risk oldugundan kaynaklaniyor. Uclu test hesaplamalarinda ultrason olcumleri katilmadigi icin 2 li ye gore hassasiyetinin cok daha dusuk oldugunu soyluyordu Dr. Kagan Kocatepe. O yuzden bazi doktorlar 3 lu testi yaptirmayabiliyormus. Eger ikili testiniz iyiyse hemen panik yapmayin. Iyi dusunelim ki iyi olsun insallah. Yasdan dolayi da yuksek cikabiliyor bu testler biliyorsunuzdur.

Aslında geçen hafta tüm değerlerime bakıldı.glukoz da normal dedi dr. Ama hamilelikten önce hep sinirdaydi şekerim.belkide dediğiniz gibi yükselmiş olabilir.
Bebek buyudukce plasenta daha cok hormon uretmeye basliyor. Dolayisiyla bu hormonlar insulini baskiliyor ve kanda daha fazla glukoz birikmesine sebep oluyor. O yuzden sinirdaysa daha dikkatli olmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…