Valla pek sanmıyorum ya bence sevmedi. Yorulmuştum o ara zaten ondan herhaldeyakında sende hissedersin canım.
çok geçmiş olsun. insallah kolay geçer. sizi çok yormaz rahatsızlığınız.Şimdi biraz daha iyiyim ama gün içinde çok fazla yaşadım bugün.niye bukadar yoğun oldu onuda anlamış değilim.ritm bozukluğu beni çok sarsacak doğuma kadar
Ben esmerim baya koyulasti daha 17 haftalık sorunca bana da deyin benm doktorum erkek bakiyim demesinden utaniyormEvvet çatlayacak sanırım sürekli yağlıyorum, yağladıkça kaşıntı azaldı biraz rahat ettim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ritim bozukluğum var demiştin ondan olmuş olabilir
Ben bir daha gidersem sorarım. Ama sende yağ sür bolca çatlamasına kurumasına iyi geliyor baya. Benim rengim baya koyulaştı ki açık tenliyim ben ama o koyulaşmadan değil canım
Allah razı olsun cnm inşaallahçok geçmiş olsun. insallah kolay geçer. sizi çok yormaz rahatsızlığınız.
Sekeriniz falan yukselmis yada dusmus olmasin. Benim genelde sekerim yukselince gozum karariyor.Ay ben bugün sabah oğlumu okula götürünce yolda bayılıyordum.yuruyemez oldum yolun ortasında oturdum resmen.ensemden ateş basması oldu çarpıntım fazlalasti. Gözlerimin onu karardı.etrafimda veliler vardı okula gidip gelen.bir 10dk yerde kaldım öylece
O esnada carpintinizda oluyormu acaba merak ettimSekeriniz falan yukselmis yada dusmus olmasin. Benim genelde sekerim yukselince gozum karariyor.
Evet carpintida yapiyor.O esnada carpintinizda oluyormu acaba merak ettim
Aslında geçen hafta tüm değerlerime bakıldı.glukoz da normal dedi dr. Ama hamilelikten önce hep sinirdaydi şekerim.belkide dediğiniz gibi yükselmiş olabilir.Evet carpintida yapiyor.
gözün aydın cnm kontrol güzel Geçmiş. Hastanizada Allah şifa versin inşaallah canımKızlarrr nasılsınız???bi kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum 2 gün önce kontrolümüz vardı çok şükür herşeyimiz iyi normal bi sonraki kontrolüm 1 ay sonrabu arada görümcemin kızı rahatsızlandı kaç gündür hastanede yatıyor oraya gidip geldim ev işleri falan derken yoğundum bayağı sizler iyisinizdir inşallah sıkıntı yoktur kimsede
Aminnn canımm inşallahgözün aydın cnm kontrol güzel Geçmiş. Hastanizada Allah şifa versin inşaallah canım
Acil sifalarKızlarrr nasılsınız???bi kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum 2 gün önce kontrolümüz vardı çok şükür herşeyimiz iyi normal bi sonraki kontrolüm 1 ay sonrabu arada görümcemin kızı rahatsızlandı kaç gündür hastanede yatıyor oraya gidip geldim ev işleri falan derken yoğundum bayağı sizler iyisinizdir inşallah sıkıntı yoktur kimsede
Ben 37sonu düşünüyorum bebek izin verirse yıllık iznim bu yılkide duruyor agustos gibi biter işte tüm izinlerimGünaydın kızlar.Çalışan annelere bir sorum var doğum iznine kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Risk 1:50 yani yuzde 2 olarak anladim ben. Dediginiz gibi pembe olmasi yuksek risk oldugundan kaynaklaniyor. Uclu test hesaplamalarinda ultrason olcumleri katilmadigi icin 2 li ye gore hassasiyetinin cok daha dusuk oldugunu soyluyordu Dr. Kagan Kocatepe. O yuzden bazi doktorlar 3 lu testi yaptirmayabiliyormus. Eger ikili testiniz iyiyse hemen panik yapmayin. Iyi dusunelim ki iyi olsun insallah.Kızlar üçlü testim çıkmış anlayan var mı bakarmısınjz ben anlamadım ama risk yazan yerde 50 yazıyor ve pembe renkte sıkıntı mı var acaba ya ikili normaldi ama bir bakarmısınjz içime bir kurt düştü
Bebek buyudukce plasenta daha cok hormon uretmeye basliyor. Dolayisiyla bu hormonlar insulini baskiliyor ve kanda daha fazla glukoz birikmesine sebep oluyor. O yuzden sinirdaysa daha dikkatli olmak lazim.Aslında geçen hafta tüm değerlerime bakıldı.glukoz da normal dedi dr. Ama hamilelikten önce hep sinirdaydi şekerim.belkide dediğiniz gibi yükselmiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?