Çok geçmiş olsun kuzum inşallah korktuğun gibi değildir doktorun ne diyoBen sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibiSebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Gerekli olan herşeyi yapıp (dua, nefes egzersizi, afirmasyon, meditasyon dahil) ve yapılmaması gerekenlere dikkat ederek geçirdiğim bir dönem. Umarım dönüşmez. Allah bana bir daha ve hiçkimseye yaşatmasın.
Ederiz tabi çok üzüldüm gercekten, lütfen en kötüsünü düşünmeyin. Kesin değil başka bir şeye alerjiniz olmuş olabilir ( umuyorum ki öyledir) iyi haberlerinizi bekliyorum. Çok geçmiş olsun bütün iyi dileklerim, dualarım sizinleBen sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibiSebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Gerekli olan herşeyi yapıp (dua, nefes egzersizi, afirmasyon, meditasyon dahil) ve yapılmaması gerekenlere dikkat ederek geçirdiğim bir dönem. Umarım dönüşmez. Allah bana bir daha ve hiçkimseye yaşatmasın.
İnşallah istediğimiz gibi ilerler her şey.Ben 37sonu düşünüyorum bebek izin verirse yıllık iznim bu yılkide duruyor agustos gibi biter işte tüm izinlerim
İnşallah alerji gibi bir şeydir. Kolestaz daha geç başlamıyor mu? En kısa zamanda geçmesini temenni ediyorum. Çok geçmiş olsun.Ben sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibiSebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Rabbim kısa zamanda şifa versin inşallah canım.korktuguna uğratmasin bu mübarek cuma gününde.bol bol dua et bizlerde ederiz .saglikla kucağına almayı nasip etsin inşaallahBen sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibiSebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Geçmiş olsun acil şifalar dilerimKızlarrr nasılsınız???bi kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum 2 gün önce kontrolümüz vardı çok şükür herşeyimiz iyi normal bi sonraki kontrolüm 1 ay sonrabu arada görümcemin kızı rahatsızlandı kaç gündür hastanede yatıyor oraya gidip geldim ev işleri falan derken yoğundum bayağı sizler iyisinizdir inşallah sıkıntı yoktur kimsede
Bende grip oluyorum sabah kalktım boğazım burnum tıkalı resmenHerkese günaydın.Deli gibi grip olanlarda bugün kimler var? Aa bakayım ben varmışım.
Ben sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibiSebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Ben de yeni detayli ultrasondan geldim. Hic ugrastirmadan her yerini gosterdi bizim bidik. Cok sukur hersey yolunda. Darisi butun bekleyenlere olsun insallah
Kızlarrr nasılsınız???bi kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum 2 gün önce kontrolümüz vardı çok şükür herşeyimiz iyi normal bi sonraki kontrolüm 1 ay sonrabu arada görümcemin kızı rahatsızlandı kaç gündür hastanede yatıyor oraya gidip geldim ev işleri falan derken yoğundum bayağı sizler iyisinizdir inşallah sıkıntı yoktur kimsede
Ben sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibiSebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Herkese günaydın.Deli gibi grip olanlarda bugün kimler var? Aa bakayım ben varmışım.
Vücut kurumuş olabilir mi? Benim bacaklarım kuruyunca kanayacak kadar kaşınıyor. Bol bol nemlendiriyorum. İnş kuruluktandırBen sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibiSebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Benimde 2 gündür boğazım ağrıyordu akşamda burnum tıkandı. Sabah kalktım gripBende grip oluyorum sabah kalktım boğazım burnum tıkalı resmen
Sağol canım benim. Aslında çok iyi gidiyordum eşim falan kaç ay önce hasta oldu bana mısın demedi bulaşmadı falan. Ooo dedim güzel gripsiz atlatıcam bu kışı. Gittim aşı oldum, her gün taze sıkılmış portakal suyu içtim,mandalina yedim ama gel gör ki yine yakalandık.Çok geçmiş olsun. İki günlük geçmeyen baş ağrısı sayılır mı ?Şaka bir yana da çok dikkat et kendine canım. Doğal reçeteleri uygula ihmal etme.
Ani hareket ettiysen tansiyonun düşmüş olabilir ya da birden yediysen şekerden ötürü de olabilir canım. Benim genelde şekerim düşünce öyle oluyor. Doktoruna mutlaka danış ama,geçmiş olsun.Kızlar az önce çok kötü oldum, bir ter boşaldı benden nefes alamadım sanki camı falan açtım kafamı koydum biraz dinlendim geçti nolduğunu anlayamadım sabah kahvaltı yaptım yediğim bişey mi dokundu acaba, noldu böyle durup dururken? Bugün kontrolüm var doktora bunu da söyleyeyim
Sağol canım benim. Aslında çok iyi gidiyordum eşim falan kaç ay önce hasta oldu bana mısın demedi bulaşmadı falan. Ooo dedim güzel gripsiz atlatıcam bu kışı. Gittim aşı oldum, her gün taze sıkılmış portakal suyu içtim,mandalina yedim ama gel gör ki yine yakalandık.
Aynen öyle kuzum,çok sağol.Onca şeye rağmen olacağı varsa oluyor demek ki. Çok geçmiş olsun tekrar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?