2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibi Sebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Gerekli olan herşeyi yapıp (dua, nefes egzersizi, afirmasyon, meditasyon dahil) ve yapılmaması gerekenlere dikkat ederek geçirdiğim bir dönem. Umarım dönüşmez. Allah bana bir daha ve hiçkimseye yaşatmasın.

Çok geçmiş olsun kuzum inşallah korktuğun gibi değildir doktorun ne diyo

Ederiz tabi çok üzüldüm gercekten, lütfen en kötüsünü düşünmeyin. Kesin değil başka bir şeye alerjiniz olmuş olabilir ( umuyorum ki öyledir) iyi haberlerinizi bekliyorum. Çok geçmiş olsun bütün iyi dileklerim, dualarım sizinle

İnşallah alerji gibi bir şeydir. Kolestaz daha geç başlamıyor mu? En kısa zamanda geçmesini temenni ediyorum. Çok geçmiş olsun.

Rabbim kısa zamanda şifa versin inşallah canım.korktuguna uğratmasin bu mübarek cuma gününde.bol bol dua et bizlerde ederiz .saglikla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Çok geçmiş olsun . Belki de korktuğun değildir, Dr ile gorustun mu? İnsallah kolestaz değildir sebebi belki başka bir şeydir

Ben de yeni detayli ultrasondan geldim. Hic ugrastirmadan her yerini gosterdi bizim bidik. Cok sukur hersey yolunda. Darisi butun bekleyenlere olsun insallah

Çok sevindim. Güzel haberlerin devamı gelsin inşallah. Darısı bizlere.

Maşallah sonuçlar iyi gelmiş gözün aydın canım.
Hastanıza acil şifalar diliyorum Allah yardımcısı olsun.

Doktora gittin mi canım? İnşallah korktuğun gibi değildir. Dualarım hepinizle.

Herkese günaydın. Deli gibi grip olanlarda bugün kimler var? Aa bakayım ben varmışım.

Çok geçmiş olsun. İki günlük geçmeyen baş ağrısı sayılır mı ? Şaka bir yana da çok dikkat et kendine canım. Doğal reçeteleri uygula ihmal etme.

Vücut kurumuş olabilir mi? Benim bacaklarım kuruyunca kanayacak kadar kaşınıyor. Bol bol nemlendiriyorum. İnş kuruluktandır

Kızlar az önce çok kötü oldum, bir ter boşaldı benden nefes alamadım sanki camı falan açtım kafamı koydum biraz dinlendim geçti nolduğunu anlayamadım sabah kahvaltı yaptım yediğim bişey mi dokundu acaba, noldu böyle durup dururken? Bugün kontrolüm var doktora bunu da söyleyeyim

Çok geçmiş olsun. İki günlük geçmeyen baş ağrısı sayılır mı ? Şaka bir yana da çok dikkat et kendine canım. Doğal reçeteleri uygula ihmal etme.
Sağol canım benim. Aslında çok iyi gidiyordum eşim falan kaç ay önce hasta oldu bana mısın demedi bulaşmadı falan. Ooo dedim güzel gripsiz atlatıcam bu kışı. Gittim aşı oldum, her gün taze sıkılmış portakal suyu içtim,mandalina yedim ama gel gör ki yine yakalandık.

Ani hareket ettiysen tansiyonun düşmüş olabilir ya da birden yediysen şekerden ötürü de olabilir canım. Benim genelde şekerim düşünce öyle oluyor. Doktoruna mutlaka danış ama,geçmiş olsun.

Onca şeye rağmen olacağı varsa oluyor demek ki. Çok geçmiş olsun tekrar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…