Cinsiyette oglan analari olrak onde gidiyorz
Günaydın gribin icin birsey kullaniyormusun bende gece eklem agrisiyla basladı suan burnum akiyor ne oldu bianda anlamiyorum evde cocukta var yeni iylesti ona gecer diye korkuyorum benim agrı kesici ve antibiyotige alerjim oldugu icin doktorada gitmiyorum ne ilursa olsun ilac yazmiyorlar ne yapabilirim cocuga gecmemesi icinSağol canım benim. Aslında çok iyi gidiyordum eşim falan kaç ay önce hasta oldu bana mısın demedi bulaşmadı falan. Ooo dedim güzel gripsiz atlatıcam bu kışı. Gittim aşı oldum, her gün taze sıkılmış portakal suyu içtim,mandalina yedim ama gel gör ki yine yakalandık.
Ben sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibiSebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Gerekli olan herşeyi yapıp (dua, nefes egzersizi, afirmasyon, meditasyon dahil) ve yapılmaması gerekenlere dikkat ederek geçirdiğim bir dönem. Umarım dönüşmez. Allah bana bir daha ve hiçkimseye yaşatmasın.
Kaç haftadasınız ?Kızlar üçlü testte risk çıktı sıvı alalım diyorlar nifty testi sordum sıvı kesin tanı dedi çok kötüyüm kararsızım
hemen korkma dur. karından sıvı aldırmak öyle eskisi kadar riskli bir durum değil nifty test 20-25 günden önce çıkmıyor. risk varsa zaman çok değerli. hangisi daha çabuk sonuçlanacaksa onu tercih etmelisinKızlar üçlü testte risk çıktı sıvı alalım diyorlar nifty testi sordum sıvı kesin tanı dedi çok kötüyüm kararsızım
Gebelik sekerin yoksa muhtemelen tansiyonun düşmüstur yada hızlı yediysen ağar gelmiştir bazen ani hareketlerde yapiyor gecmis olsunKızlar az önce çok kötü oldum, bir ter boşaldı benden nefes alamadım sanki camı falan açtım kafamı koydum biraz dinlendim geçti nolduğunu anlayamadım sabah kahvaltı yaptım yediğim bişey mi dokundu acaba, noldu böyle durup dururken? Bugün kontrolüm var doktora bunu da söyleyeyim
cinsiyeti öğrenmeyi bekleyen yok sanırım aramızda değilmi :)
Üzülme Allah şağlıkla sıhatle kucağina almayı büyütmeyi nasip etsin Allah seni ve bebeğini korusunBen sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibiSebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Gerekli olan herşeyi yapıp (dua, nefes egzersizi, afirmasyon, meditasyon dahil) ve yapılmaması gerekenlere dikkat ederek geçirdiğim bir dönem. Umarım dönüşmez. Allah bana bir daha ve hiçkimseye yaşatmasın.
Merhaba hangi rahatsızlık İçin risk yüksek çıktıKızlar üçlü testte risk çıktı sıvı alalım diyorlar nifty testi sordum sıvı kesin tanı dedi çok kötüyüm kararsızım
cinsiyeti öğrenmeyi bekleyen yok sanırım aramızda değilmi :)
Günaydın sizlerede hayırlı cumalarGünaydın kızlarrrr. Hepimize hayırlı cumalar
Valla bir şey kullanmıyorum canım. Arkadaşım kefir önerdi bağışıklığı toparlasın diye akşam işten çıkarken onu alıcam. Onun dışında c vitamini takviyesi. Eklem ağrıların için minoset alabilirsin zaten sadece bir tek onu içebiliyoruz.Günaydın gribin icin birsey kullaniyormusun bende gece eklem agrisiyla basladı suan burnum akiyor ne oldu bianda anlamiyorum evde cocukta var yeni iylesti ona gecer diye korkuyorum benim agrı kesici ve antibiyotige alerjim oldugu icin doktorada gitmiyorum ne ilursa olsun ilac yazmiyorlar ne yapabilirim cocuga gecmemesi icin
Tm canım teşekkür ederim c vitamini alıyorum deneyeceğim kefiriValla bir şey kullanmıyorum canım. Arkadaşım kefir önerdi bağışıklığı toparlasın diye akşam işten çıkarken onu alıcam. Onun dışında c vitamini takviyesi. Eklem ağrıların için minoset alabilirsin zaten sadece bir tek onu içebiliyoruz.
Aminnn canımAcil sifalar
allah razı olsun canımGeçmiş olsun acil şifalar dilerim
çok teşekkür ederim canım inşallah en önemlisi sağlık gerçekten rabbim kimseyi evladıyla sınamasınÇok sevindim. Güzel haberlerin devamı gelsin inşallah. Darısı bizlere.
Maşallah sonuçlar iyi gelmiş gözün aydın canım.
Hastanıza acil şifalar diliyorum Allah yardımcısı olsun.
Doktora gittin mi canım? İnşallah korktuğun gibi değildir. Dualarım hepinizle.
Çok geçmiş olsun. İki günlük geçmeyen baş ağrısı sayılır mı ?Şaka bir yana da çok dikkat et kendine canım. Doğal reçeteleri uygula ihmal etme.
Rica ederim canım,geçmiş olsun sana daTm canım teşekkür ederim c vitamini alıyorum deneyeceğim kefiri
kocaman olmuş bidahakine kesin söyler inşallah canım :)ben varım. göstermedi hala sıpa. zıplıyormuş ikidir öyle dediler29 kasım ayrıntılı ultrasonu bekliyorum şimdi. öğrenmesem miiiiiiii
çok heycanlı :) tahminde bulundumu hiç kuzumBen bekliyorum. Yarın kontrolüm var öğreneceğim inşallah.
çok heycanlı :) tahminde bulundumu hiç kuzum
:) rabbim gönlündekini nasip etsin canım sağlıcakla :)Bir çıkıntı görmüştü ama net konuşmadı. Bakalım kayboldu mu yoksa hala bir çıkıntımız var mı
18 olacam yarın Nipty test önerdi tüp bebek doktorum hemen amniyosentez yaptırma dedi çıkmayabilir dedi sonuçta PGt ye gitmiş embriyo dediAlerjik birşeyde olabilir, umarım hersey yolunda gider..
Kaç haftadasınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?