2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Cinsiyette oglan analari olrak onde gidiyorz
Günaydın gribin icin birsey kullaniyormusun bende gece eklem agrisiyla basladı suan burnum akiyor ne oldu bianda anlamiyorum evde cocukta var yeni iylesti ona gecer diye korkuyorum benim agrı kesici ve antibiyotige alerjim oldugu icin doktorada gitmiyorum ne ilursa olsun ilac yazmiyorlar ne yapabilirim cocuga gecmemesi icin

Alerjik birşeyde olabilir, umarım hersey yolunda gider..

Kızlar üçlü testte risk çıktı sıvı alalım diyorlar nifty testi sordum sıvı kesin tanı dedi çok kötüyüm kararsızım
Kaç haftadasınız ?

Kızlar üçlü testte risk çıktı sıvı alalım diyorlar nifty testi sordum sıvı kesin tanı dedi çok kötüyüm kararsızım
hemen korkma dur. karından sıvı aldırmak öyle eskisi kadar riskli bir durum değil nifty test 20-25 günden önce çıkmıyor. risk varsa zaman çok değerli. hangisi daha çabuk sonuçlanacaksa onu tercih etmelisin

Gebelik sekerin yoksa muhtemelen tansiyonun düşmüstur yada hızlı yediysen ağar gelmiştir bazen ani hareketlerde yapiyor gecmis olsun

Üzülme Allah şağlıkla sıhatle kucağina almayı büyütmeyi nasip etsin Allah seni ve bebeğini korusun

Valla bir şey kullanmıyorum canım. Arkadaşım kefir önerdi bağışıklığı toparlasın diye akşam işten çıkarken onu alıcam. Onun dışında c vitamini takviyesi. Eklem ağrıların için minoset alabilirsin zaten sadece bir tek onu içebiliyoruz.

Tm canım teşekkür ederim c vitamini alıyorum deneyeceğim kefiri

Aminnn canım
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim
allah razı olsun canım
çok teşekkür ederim canım inşallah en önemlisi sağlık gerçekten rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…