2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
hemen korkma dur. karından sıvı aldırmak öyle eskisi kadar riskli bir durum değil nifty test 20-25 günden önce çıkmıyor. risk varsa zaman çok değerli. hangisi daha çabuk sonuçlanacaksa onu tercih etmelisin
Amniyosentez için tül bebek doktorum acele etme diyor onda haftası önemli değil galiba 10 Gine çıkar dedi Nipty test için de inanın şuan aldığım nefesin bile farkında değilim

18 olacam yarın Nipty test önerdi tüp bebek doktorum hemen amniyosentez yaptırma dedi çıkmayabilir dedi sonuçta PGt ye gitmiş embriyo dedi
Çok geçmiş olsun, nasil pgt'li embriyonuzda sorun çıktı anlamadım doğruluk payı %99 mozaik embriyo mu transfer edildi? Yaş faktöründen dolayı riskli çıkmiş olmasin inanın çok şaşırdım.

Bende de gece aniden uzanıyordum ensemden ateş bastı midem yandı ve bulandı çarpıntı başladı ansızın idrara sıkıştım. Anlamadim Ne olduğunu. Biter biter de bu hamilelik nasıl bitecek acaba

Kızlar üçlü testte risk çıktı sıvı alalım diyorlar nifty testi sordum sıvı kesin tanı dedi çok kötüyüm kararsızım
Rabbine sigin inşaallah hiçbirşey yoktur. Dua edelim hepimiz senin için. Karar senin kararın. Nasıl yapman gerekiyorsa öyle yap. Ama inşaallah hiçbirşey yoktur

Kızlar biz 19. haftayı bitireceğiz, bazen böyle kıpırdama gıbı birseyler oluyordu ama emın degıldım, bugun hıc yok bebeği ne zaman hissedeceğim ya çok sıkıldım bu durumdan sureklı merak edıyorum iyi midir diye.. sizde durumlar nasıl ?

Ederiz tabiki inşallah düşündüğün gibi değildir sen ve bebeğin iyidir dularımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Kızlar üçlü testte risk çıktı sıvı alalım diyorlar nifty testi sordum sıvı kesin tanı dedi çok kötüyüm kararsızım
Benim ilk hamilelikte üçlü test riskli gelmişti. Hemen amniyosentez önerdiler, o zamanki aklımla panikk olup hemen yaptırdım. Çok şükür birşey çıkmamıştı içim rahat etti ama sonucu almak için en az 3 hafta bekleniyor.3 lu testin hiçbir şekilde güvenirliği yok aslında, bu gebelikte yaptırmadım bile ben yaptırsam kötü gelecek illa kafa karıştıracak. Çoğunluğun dili yanıyor bu 3 lu testten canim 2li test sonucun nasıldı?

Eşimi kıskanıyordum zaten desene bir de bu çıkacak başıma kızımı da kıskanacağım vay başıma gelenler

Aaa çok geçmiş olsun neden oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…