Trisomy 21 riskiMerhaba hangi rahatsızlık İçin risk yüksek çıktı
Amniyosentez için tül bebek doktorum acele etme diyor onda haftası önemli değil galiba 10 Gine çıkar dedi Nipty test için de inanın şuan aldığım nefesin bile farkında değilimhemen korkma dur. karından sıvı aldırmak öyle eskisi kadar riskli bir durum değil nifty test 20-25 günden önce çıkmıyor. risk varsa zaman çok değerli. hangisi daha çabuk sonuçlanacaksa onu tercih etmelisin
Çok geçmiş olsun, nasil pgt'li embriyonuzda sorun çıktı anlamadım doğruluk payı %99 mozaik embriyo mu transfer edildi? Yaş faktöründen dolayı riskli çıkmiş olmasin inanın çok şaşırdım.18 olacam yarın Nipty test önerdi tüp bebek doktorum hemen amniyosentez yaptırma dedi çıkmayabilir dedi sonuçta PGt ye gitmiş embriyo dedi
Yani trizomi 21 özellikle pgt'li embriyoda bakılan gen. Kalbinizi ferah tutun bence hiç bir şey yok biraz doktorun abartmasıTrisomy 21 riski
Benim netleşmedi henüz. Önümüzdeki hafta netleşecek inşallah. %80 erkek dedi doktor. Bakalımcinsiyeti öğrenmeyi bekleyen yok sanırım aramızda değilmi :)
Bende de gece aniden uzanıyordum ensemden ateş bastı midem yandı ve bulandı çarpıntı başladı ansızın idrara sıkıştım. Anlamadim Ne olduğunu. Biter biter de bu hamilelik nasıl bitecek acabaKızlar az önce çok kötü oldum, bir ter boşaldı benden nefes alamadım sanki camı falan açtım kafamı koydum biraz dinlendim geçti nolduğunu anlayamadım sabah kahvaltı yaptım yediğim bişey mi dokundu acaba, noldu böyle durup dururken? Bugün kontrolüm var doktora bunu da söyleyeyim
Rabbine sigin inşaallah hiçbirşey yoktur. Dua edelim hepimiz senin için. Karar senin kararın. Nasıl yapman gerekiyorsa öyle yap. Ama inşaallah hiçbirşey yokturKızlar üçlü testte risk çıktı sıvı alalım diyorlar nifty testi sordum sıvı kesin tanı dedi çok kötüyüm kararsızım
Aynı benim de öyle. Çıkıntı gördük ama net değildi önümüzdeki hafta netleşecekBir çıkıntı görmüştü ama net konuşmadı. Bakalım kayboldu mu yoksa hala bir çıkıntımız var mı
Benim netleşmedi henüz. Önümüzdeki hafta netleşecek inşallah. %80 erkek dedi doktor. Bakalım
12. hafta itibariyle serbest demişti benim doktorum.Kızlar hamileyken uçağa binen var mı? Hangi haftalar serbest?
Ederiz tabiki inşallah düşündüğün gibi değildir sen ve bebeğin iyidir dularımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz inşallahBen sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibiSebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Gerekli olan herşeyi yapıp (dua, nefes egzersizi, afirmasyon, meditasyon dahil) ve yapılmaması gerekenlere dikkat ederek geçirdiğim bir dönem. Umarım dönüşmez. Allah bana bir daha ve hiçkimseye yaşatmasın.
Benim ilk hamilelikte üçlü test riskli gelmişti. Hemen amniyosentez önerdiler, o zamanki aklımla panikk olup hemen yaptırdım. Çok şükür birşey çıkmamıştı içim rahat etti ama sonucu almak için en az 3 hafta bekleniyor.3 lu testin hiçbir şekilde güvenirliği yok aslında, bu gebelikte yaptırmadım bile ben yaptırsam kötü gelecek illa kafa karıştıracak. Çoğunluğun dili yanıyor bu 3 lu testten canimKızlar üçlü testte risk çıktı sıvı alalım diyorlar nifty testi sordum sıvı kesin tanı dedi çok kötüyüm kararsızım
Hayırlı haberlerle gel canım. Seninkini de merak ediyorumBir çıkıntı görmüştü ama net konuşmadı. Bakalım kayboldu mu yoksa hala bir çıkıntımız var mı
Evet çok şükürE ne güzel kendi yolunu bulmuşsun
Eşimi kıskanıyordum zaten desene bir de bu çıkacak başıma kızımı da kıskanacağımSahiden de oyle oluyor amaaaa.kızım daha 3 5 kelıme konuşurken anne senı sevmıyorum babamı sevıyorum babacım senı cok sevıyorum derdı.benı??derdım hayırrrrr babamıııı derdı.bazen gucume gıder gozlerım dolardı hani.şimdi benı de sevıyormuş sağolsun
Aaa çok geçmiş olsun neden oldu kiAy ben bugün sabah oğlumu okula götürünce yolda bayılıyordum.yuruyemez oldum yolun ortasında oturdum resmen.ensemden ateş basması oldu çarpıntım fazlalasti. Gözlerimin onu karardı.etrafimda veliler vardı okula gidip gelen.bir 10dk yerde kaldım öylece
Ahahah kız cumhuriyeti iyiymismerak etme tabi ki en çok seni sevecek erkek olup babaya düşkün olan da çıkıyor arada ona bakarsan. Ama bizim evde bir kız cumhiriyeti var görmen lazım hemen korumaya geçiyor beni.
Evet dinimde sahil var ama çok üşeniyorumYürüyüş, hareket önemli ya aksatmamak gerek.
Sağol cnm carpintidan dolayi oluyor sanirsamAaa çok geçmiş olsun neden oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?