2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

Rabbim korktugunuzdan emin eylesin. Sifa versin... insallah bu defa çok ama cok rahat bir hamilelik geçirirsiniz...

Geçmiş olsun umarım korktuğun gibi değildir kolestaz daha geç haftalarda gözüküyor normalde umarım basit bir alerjidir

Çok geçmiş olsun, nasil pgt'li embriyonuzda sorun çıktı anlamadım doğruluk payı %99 mozaik embriyo mu transfer edildi? Yaş faktöründen dolayı riskli çıkmiş olmasin inanın çok şaşırdım.
Yaş faktörünfalan demedi ama ikilintestim gayet iyiydi üçlü de risk çıktı bende anlamadım Nipty test için kan vericem bakalım inşallah birşey yoktur artık zaman geçmez ama üçlüye gerek yoktu neden yaptırdın diye kızdı tüp benek doktorum pişman oldum keşke yaptırmasaydım siz siz olun yaptırmayın ikili temizse şimdi ben sıkıntı stres içinde bekleyecem

Evet öyle olan çok var ikili normal olup üçlüde sıkıntı olan nerden yaptırdım sanki ikilim 15000 de 1 di iyiydi yani bu neden böyle oldu anlamadım artık Allah’a sığındım

Evet öyle olan çok var ikili normal olup üçlüde sıkıntı olan nerden yaptırdım sanki ikilim 15000 de 1 di iyiydi yani bu neden böyle oldu anlamadım artık Allah’a sığındım
benim ikili 7000 de 1 idi, 3 lü ye gerek duymadı doktor. Yaptırmadım bende..

Canım çok çok geçmş olsun inşallah ilerlemeden kesilir. Dualarım seninlehiçbir sorun yaşamadan biter gider inşallah

Yapacak bir şey yok artık canım. İçine kurt düştüyse yaptır genetik testi kurtul. Bence sonuçların temiz gelecek. İçini ferah tutmaya çalış.

kızlar eşim uzman çavuş şuan Suriye’de izne gelicek 10 güne kadar gidicem ama ayrıntılı ultrasona gircem galiba kesin netleşsin die

Öylemi erken olduğunu düşünmemiştim ozaman normal kontrole gitcez yine desenize
yaptıran var kuzum bana kızımda ayrıntılıya 19 da bakmıştı daha gelişimi tam olmadığı için kalbinde şu var dowv olabilir vs diye üzmüştü o yüzden erken gitmicem bu sefer doğru sonuç vermiyo

Kızlar ikili test sonucuma yeni ulaşabildim. Pek anlayamadım. Doktoruma da ayrıntılı soramamıştım. Sizin bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…