Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinBen sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibiSebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Gerekli olan herşeyi yapıp (dua, nefes egzersizi, afirmasyon, meditasyon dahil) ve yapılmaması gerekenlere dikkat ederek geçirdiğim bir dönem. Umarım dönüşmez. Allah bana bir daha ve hiçkimseye yaşatmasın.
Rabbim korktugunuzdan emin eylesin. Sifa versin... insallah bu defa çok ama cok rahat bir hamilelik geçirirsiniz...Ben sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibiSebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Gerekli olan herşeyi yapıp (dua, nefes egzersizi, afirmasyon, meditasyon dahil) ve yapılmaması gerekenlere dikkat ederek geçirdiğim bir dönem. Umarım dönüşmez. Allah bana bir daha ve hiçkimseye yaşatmasın.
Geçmiş olsun umarım korktuğun gibi değildir kolestaz daha geç haftalarda gözüküyor normalde umarım basit bir alerjidirBen sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibiSebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Kız olur mu öyle şey, havayı güzel buldukça yürü. Fazla kilo almazsın, bebek içinde hareket çok iyi.Evet dinimde sahil var ama çok üşeniyorum
Yaş faktörünfalan demedi ama ikilintestim gayet iyiydi üçlü de risk çıktı bende anlamadım Nipty test için kan vericem bakalım inşallah birşey yoktur artık zaman geçmez ama üçlüye gerek yoktu neden yaptırdın diye kızdı tüp benek doktorum pişman oldum keşke yaptırmasaydım siz siz olun yaptırmayın ikili temizse şimdi ben sıkıntı stres içinde bekleyecemÇok geçmiş olsun, nasil pgt'li embriyonuzda sorun çıktı anlamadım doğruluk payı %99 mozaik embriyo mu transfer edildi? Yaş faktöründen dolayı riskli çıkmiş olmasin inanın çok şaşırdım.
Evet öyle olan çok var ikili normal olup üçlüde sıkıntı olan nerden yaptırdım sanki ikilim 15000 de 1 di iyiydi yani bu neden böyle oldu anlamadım artık Allah’a sığındımBenim ilk hamilelikte üçlü test riskli gelmişti. Hemen amniyosentez önerdiler, o zamanki aklımla panikk olup hemen yaptırdım. Çok şükür birşey çıkmamıştı içim rahat etti ama sonucu almak için en az 3 hafta bekleniyor.3 lu testin hiçbir şekilde güvenirliği yok aslında, bu gebelikte yaptırmadım bile ben yaptırsam kötü gelecek illa kafa karıştıracak. Çoğunluğun dili yanıyor bu 3 lu testten canim☹ 2li test sonucun nasıldı?
benim ikili 7000 de 1 idi, 3 lü ye gerek duymadı doktor. Yaptırmadım bende..Evet öyle olan çok var ikili normal olup üçlüde sıkıntı olan nerden yaptırdım sanki ikilim 15000 de 1 di iyiydi yani bu neden böyle oldu anlamadım artık Allah’a sığındım
Canım çok çok geçmş olsun inşallah ilerlemeden kesilir. Dualarım seninleBen sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibiSebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Yapacak bir şey yok artık canım. İçine kurt düştüyse yaptır genetik testi kurtul. Bence sonuçların temiz gelecek.Evet öyle olan çok var ikili normal olup üçlüde sıkıntı olan nerden yaptırdım sanki ikilim 15000 de 1 di iyiydi yani bu neden böyle oldu anlamadım artık Allah’a sığındım
neden belli olmadı kuzum büyümüş aslında gösterrmedimibenimde bebeğim nisan ayı görünüyo 14 nisan 2020 dio ama bakalım hayırlısı 17 haftalık olduk ama hala cinsiyet belli olamadı meraktan ölücem ☺
bidaha ne zaman gidiceksin öğrenirsin ozaman kesin :)Bi kız bi erkek bacaklarını kapatıyo benim yaramaz ☺Çok heycanlıyım ilk çocuğum bide
erken oluyo ayrıntılı kuzum bana 21 22 de ayrıntılıya girmemi söyledi doktorumkızlar eşim uzman çavuş şuan Suriye’de izne gelicek 10 güne kadar gidicem ama ayrıntılı ultrasona gircem galiba kesin netleşsin die
yaptıran var kuzum bana kızımda ayrıntılıya 19 da bakmıştı daha gelişimi tam olmadığı için kalbinde şu var dowv olabilir vs diye üzmüştü o yüzden erken gitmicem bu sefer doğru sonuç vermiyoÖylemi erken olduğunu düşünmemiştimozaman normal kontrole gitcez yine desenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?