Maşallah tosbik olmus bile bubenimde bebeğim nisan ayı görünüyo 14 nisan 2020 dio ama bakalım hayırlısı 17 haftalık olduk ama hala cinsiyet belli olamadı meraktan ölücem ☺
riskin düşük gözüküyo yaşın biraz yüksek sanırım yaş riski oranı var oda bence normal :) bebişin kızmıKızlar ikili test sonucuma yeni ulaşabildim. Pek anlayamadım. Doktoruma da ayrıntılı soramamıştım. Sizin bilginiz var mı?
Eki Görüntüle 2554689
29 yaşındayım. Bir çıkıntı gördük 2 hafta önce ama tekrar bakılacak cinsiyete önümüzdeki hafta. %80 erkek olabilir dedi doktor ama içim kız diyor nedense. Çok istediğimden midir bilmemriskin düşük gözüküyo yaşın biraz yüksek sanırım yaş riski oranı var oda bence normal :) bebişin kızmı
bi yerde okumuştum fb hcg 50 altındaysa erkek üstü kız diyolardı bene bakmıştım meraktan tutmuştu ama sende tutmamış demekki :)29 yaşındayım. Bir çıkıntı gördük 2 hafta önce ama tekrar bakılacak cinsiyete önümüzdeki hafta. %80 erkek olabilir dedi doktor ama içim kız diyor nedense. Çok istediğimden midir bilmemNeden kız mı diye sordun?
kıza benzettimbenimde bebeğim nisan ayı görünüyo 14 nisan 2020 dio ama bakalım hayırlısı 17 haftalık olduk ama hala cinsiyet belli olamadı meraktan ölücem ☺
Ben sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibiSebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Gerekli olan herşeyi yapıp (dua, nefes egzersizi, afirmasyon, meditasyon dahil) ve yapılmaması gerekenlere dikkat ederek geçirdiğim bir dönem. Umarım dönüşmez. Allah bana bir daha ve hiçkimseye yaşatmasın.
Ay belki tutar be heyecan yaptımbi yerde okumuştum fb hcg 50 altındaysa erkek üstü kız diyolardı bene bakmıştım meraktan tutmuştu ama sende tutmamış demekki :)
bende de o haftalarda bi cıkıntı görmustu sanki ama dun kız oldugunu ögrendim canım :)Bir çıkıntı görmüştü ama net konuşmadı. Bakalım kayboldu mu yoksa hala bir çıkıntımız var mı
Yerlerinde dursalar şaşarım zaten bu nisan bebeleri sürekli yaramazlık peşindebende de o haftalarda bi cıkıntı görmustu sanki ama dun kız oldugunu ögrendim canım :)
kaç haftaya kadar erkek dedi kuzumbende de o haftalarda bi cıkıntı görmustu sanki ama dun kız oldugunu ögrendim canım :)
ayy evet bunda da inanın ayakları kolları dikmiş tepeye bir iki açtı öyle kesin dedı doktor hatta elini emiyorduuu :))))))))))))))Yerlerinde dursalar şaşarım zaten bu nisan bebeleri sürekli yaramazlık peşindegeldik 20.haftaya halllaaaaa emin olamyruz bu nedir yahu gerçi benm doktr kesin konştu bu kez ama
15+5 bes e kadar hep erkkege benzetti canım hatta sanki cıkıntı gordum dedı ama dun 18+0 dım tam gösterdi bu defa kız oldugunu anladık :)kaç haftaya kadar erkek dedi kuzum
Hayırlı haberlerle gel canım. Seninkini de merak ediyorumpaylaş bizimle hemen
bende de o haftalarda bi cıkıntı görmustu sanki ama dun kız oldugunu ögrendim canım :)
bende şimdi baktım 50 ustu , benim kız bu arada :)bi yerde okumuştum fb hcg 50 altındaysa erkek üstü kız diyolardı bene bakmıştım meraktan tutmuştu ama sende tutmamış demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?