2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
düşsün düşsün bencede şu an bende öyleyim 1 daha ki randevunu beklicen kesinleşmesi için

Eki Görüntüle 2554706 hatta elini emerken doktorum cekmeye calıstı hareket halindeydi yüzünü oynattıgı için bulanıkcıktı biraz

Maşallah diyelim . benimkininde yüzden cektı böyle renkli fotosunu 2 hafta once güler gıbı cıkmıs, korkumdan nazar değer diye kimseye gosteremıyorumda

15+5 bes e kadar hep erkkege benzetti canım hatta sanki cıkıntı gordum dedı ama dun 18+0 dım tam gösterdi bu defa kız oldugunu anladık :)
Ayy bana 15+5te kesin kız dedi. 100de100 emin misiniz diye sordum, evet eminim dedi iki kere baktı bacak arasına. Hiç çıkıntı yoktu. Ama değişiklik haberlerini okuyunca tırsıyorum yaa bir cinsiyete adapte olunca değişmesin mümkünse

Ben bu aralar çok pisbogaz oldum sanırsam. Tutamiyorum kendimi çok hızlı gelecek kilolar galiba. Yiyemedigim günlerin acısını çıkarıyorum resmen
Ben de 5 gündür hiç çıkarmamıştım, yiyebiliyordum bir şeyler ama dün bir ortamda iyiyim dedim ve bugün yine başladı bulantı, sabah da çıkardım

Selamlar; benden biraz daha tecrübeli arkadaşların fikrine ihtiyacım var. Hamileliğimin başından beri sürekli bir endişe halindeyim. Bu zamana kadar her hafta ultrasona girdim içim rahat etsin, kalbinin attığını bileyim diye. Bu sefer 2 hafta oldu gitmeyeceğim diye kendimi tutuyorum ama elim sürekli karnımda bari hareket etse de içim rahat etse diye ama henüz erken tabii sanırım. Beni anlayacağınızı düşünüyorum, özellikle yıllarca çocuk sahibi olmaya çalışıp mucizevi bir şekilde hamile kalanlar beni daha iyi anlar herhalde.

aynen ben de öyleydim özellikle ilk 3 ay hiç tat almadım bu yüzden hamilelikten . sürekli endişe etmekten kendimi yordum sadece. 16. haftadan sonra kaygı azaldı. kaybetme korkusundan bebeğe hiçbişey almak istemedim herkes sandı ki bu çocuğu istemiyorum. ama öyle değil anlamadılar. şimdi rahatım hayal kurabiliyorum hareketleri hissetmesem de kendisi gece uykularımdan çalarak varlığını belli ediyor sağolsun. bu arada 6.5 yıllık evliyim ilk bebek uzun süre sonra oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…