Eki Görüntüle 2554706 hatta elini emerken doktorum cekmeye calıstı hareket halindeydi yüzünü oynattıgı için bulanıkcıktı biraz
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımEllere bak maşallah yaa.
valla mı içime kurt düşürdün kız yüzde 100 demişti banada korktum şimdi :)15+5 bes e kadar hep erkkege benzetti canım hatta sanki cıkıntı gordum dedı ama dun 18+0 dım tam gösterdi bu defa kız oldugunu anladık :)
teori tutuyomu acababende şimdi baktım 50 ustu , benim kız bu arada :)
Eki Görüntüle 2554706 hatta elini emerken doktorum cekmeye calıstı hareket halindeydi yüzünü oynattıgı için bulanıkcıktı biraz
Yaaaayy evet bunda da inanın ayakları kolları dikmiş tepeye bir iki açtı öyle kesin dedı doktor hatta elini emiyorduuu :))))))))))))))
Benim 28 ama cinsiyet kız değişmezsebi yerde okumuştum fb hcg 50 altındaysa erkek üstü kız diyolardı bene bakmıştım meraktan tutmuştu ama sende tutmamış demekki :)
benim de 68 kızbende şimdi baktım 50 ustu , benim kız bu arada :)
Ayy bana 15+5te kesin kız dedi. 100de100 emin misiniz diye sordum, evet eminim dedi iki kere baktı bacak arasına. Hiç çıkıntı yoktu. Ama değişiklik haberlerini okuyunca tırsıyorum yaa15+5 bes e kadar hep erkkege benzetti canım hatta sanki cıkıntı gordum dedı ama dun 18+0 dım tam gösterdi bu defa kız oldugunu anladık :)
Ben de 5 gündür hiç çıkarmamıştım, yiyebiliyordum bir şeyler ama dün bir ortamda iyiyim dedim ve bugün yine başladı bulantı, sabah da çıkardımBen bu aralar çok pisbogaz oldum sanırsam. Tutamiyorum kendimi çok hızlı gelecek kilolar galiba.Yiyemedigim günlerin acısını çıkarıyorum resmen
aynen ben de öyleydim özellikle ilk 3 ay hiç tat almadım bu yüzden hamilelikten . sürekli endişe etmekten kendimi yordum sadece. 16. haftadan sonra kaygı azaldı. kaybetme korkusundan bebeğe hiçbişey almak istemedim herkes sandı ki bu çocuğu istemiyorum. ama öyle değil anlamadılar. şimdi rahatım hayal kurabiliyorum hareketleri hissetmesem de kendisi gece uykularımdan çalarak varlığını belli ediyor sağolsun. bu arada 6.5 yıllık evliyim ilk bebek uzun süre sonra olduSelamlar; benden biraz daha tecrübeli arkadaşların fikrine ihtiyacım var. Hamileliğimin başından beri sürekli bir endişe halindeyim. Bu zamana kadar her hafta ultrasona girdim içim rahat etsin, kalbinin attığını bileyim diye. Bu sefer 2 hafta oldu gitmeyeceğim diye kendimi tutuyorum ama elim sürekli karnımda bari hareket etse de içim rahat etse diye ama henüz erken tabii sanırım. Beni anlayacağınızı düşünüyorum, özellikle yıllarca çocuk sahibi olmaya çalışıp mucizevi bir şekilde hamile kalanlar beni daha iyi anlar herhalde.
Ben de hala hap kullanıyorum onun sayesinde böyleyimBen de 5 gündür hiç çıkarmamıştım, yiyebiliyordum bir şeyler ama dün bir ortamda iyiyim dedim ve bugün yine başladı bulantı, sabah da çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?