- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Bende şu an çok fena birşey yedim. Ama bebeğim istedi ben değilBen bu aralar çok pisbogaz oldum sanırsam. Tutamiyorum kendimi çok hızlı gelecek kilolar galiba.Yiyemedigim günlerin acısını çıkarıyorum resmen
Daha geçen arkadaş anlatı oğlu olacak bu Ay doğumu. Kız demiş dr u bu haftalardavalla mı içime kurt düşürdün kız yüzde 100 demişti banada korktum şimdi :)
Hatta az önce yine epeyce kustum mesaj yazdıktan sonra..Ben de hala hap kullanıyorum onun sayesinde böyleyim
İyi yapmışsın bana gerek yok diyen doktor olmadı salak gibi yaptırdım şimdi de kafayı yiyorumbenim ikili 7000 de 1 idi, 3 lü ye gerek duymadı doktor. Yaptırmadım bende..
Merhaba,Selamlar; benden biraz daha tecrübeli arkadaşların fikrine ihtiyacım var. Hamileliğimin başından beri sürekli bir endişe halindeyim. Bu zamana kadar her hafta ultrasona girdim içim rahat etsin, kalbinin attığını bileyim diye. Bu sefer 2 hafta oldu gitmeyeceğim diye kendimi tutuyorum ama elim sürekli karnımda bari hareket etse de içim rahat etse diye ama henüz erken tabii sanırım. Beni anlayacağınızı düşünüyorum, özellikle yıllarca çocuk sahibi olmaya çalışıp mucizevi bir şekilde hamile kalanlar beni daha iyi anlar herhalde.
10 binde bir sıkıntı yok yani yine de gösterin sakın üçlü yaptırmayın benim gibi kara kara düşünürsünüz sonraKızlar ikili test sonucuma yeni ulaşabildim. Pek anlayamadım. Doktoruma da ayrıntılı soramamıştım. Sizin bilginiz var mı?
Eki Görüntüle 2554689
ananmmmmm kız demiyim artık kimseye cinsiyet soruyolar habire doktor erkek dedi diyorum blli değil dicem artıkDaha geçen arkadaş anlatı oğlu olacak bu Ay doğumu. Kız demiş dr u bu haftalardadr ların kafası bu ara çok karışık bende bekliyorum bu sebeple.
yalan demekkiBenim 28 ama cinsiyet kız değişmezse
Valla kızımda 10 haftalık öğrendik. Gerçekten mi dedim dr yemin ederim demiştiananmmmmm kız demiyim artık kimseye cinsiyet soruyolar habire doktor erkek dedi diyorum blli değil dicem artık
2 li daha doğru sonuç veriyo ama kuzum 3lü 4 lüde hata oranı daha fazla diye duydum 2 linde bişey yoksa kafana takma sakınİyi yapmışsın bana gerek yok diyen doktor olmadı salak gibi yaptırdım şimdi de kafayı yiyorum
Benşm ikilim yüksek riski 1:50 kan kombine 1:137 çıktı benim de ilaç tedavisi ile oldu bebeğim nipty testi yaptırdım ama o 10-15 günü bana sorun birde bu tarama testleri risk hesaplar zaten 15000 çıktı diye sağlıklı diye bir şey yok ayrıca zaten tarama testleri %70 doğruluk payı nipty temiz çıkınca 3-4 lüye gerek yok dedi doktor zaten bu ilk ve son bir DHA daha da hamile kalsam bu testlerin hiç birini yapmam sizin de içimiz rahat etsin inş bebeğiniz sağlıkla gelir gönlünüzü ferah tutunYaş faktörünfalan demedi ama ikilintestim gayet iyiydi üçlü de risk çıktı bende anlamadım Nipty test için kan vericem bakalım inşallah birşey yoktur artık zaman geçmez ama üçlüye gerek yoktu neden yaptırdın diye kızdı tüp benek doktorum pişman oldum keşke yaptırmasaydım siz siz olun yaptırmayın ikili temizse şimdi ben sıkıntı stres içinde bekleyecem
bende kızımda 10 da öğrendim bunda 14 te 15e yakın dedi ama hala net değil baksana bu doktorlarda bi değişikValla kızımda 10 haftalık öğrendik. Gerçekten mi dedim dr yemin ederim demiştibu neden böyle oldu anlamadım.
Yemin ederim mı dediValla kızımda 10 haftalık öğrendik. Gerçekten mi dedim dr yemin ederim demiştibu neden böyle oldu anlamadım.
Bende de 12+5de çıkıntı vardı erkek demişti %51 sonraki gittiğimde 13+5de %85kiz demişti.gecen hafta gittiğimde kesin kız dedi.belkide çıkıntı gitmiştir. Rabbim gönlüne göre versin cnmBir çıkıntı görmüştü ama net konuşmadı. Bakalım kayboldu mu yoksa hala bir çıkıntımız var mı
banada 12 de çıkıntı var ama kızda olabilir onlardada çıkıntı oluyo dedi 14 te kesin erkek dedi gösterdi yüzde 100 kıyafetlerini alabilirsiniz dedi simdide baksana herkesin değişiyo tırstımBende de 12+5de çıkıntı vardı erkek demişti %51 sonraki gittiğimde 13+5de %85kiz demişti.gecen hafta gittiğimde kesin kız dedi.belkide çıkıntı gitmiştir. Rabbim gönlüne göre versin cnm
Bana 11+5te yüzde 60 kız dedi. Bir çıkıntı var ama klitorise benziyor dedi Dr. 15+5te kesin kız yüzde 100 dedi yani ne bileyim güvendim valla. Umarım değişmez soran herkese söyledim kızmış diyeBende de 12+5de çıkıntı vardı erkek demişti %51 sonraki gittiğimde 13+5de %85kiz demişti.gecen hafta gittiğimde kesin kız dedi.belkide çıkıntı gitmiştir. Rabbim gönlüne göre versin cnm
Evet ya Harika bir dr.Yemin ederim mı dediçok hoşmuş
Aynen yaa adam kaç kere kesin dedi ama benim icime kurt düştü durduk yerebanada 12 de çıkıntı var ama kızda olabilir onlardada çıkıntı oluyo dedi 14 te kesin erkek dedi gösterdi yüzde 100 kıyafetlerini alabilirsiniz dedi simdide baksana herkesin değişiyo tırstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?