2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben bu aralar çok pisbogaz oldum sanırsam. Tutamiyorum kendimi çok hızlı gelecek kilolar galiba. Yiyemedigim günlerin acısını çıkarıyorum resmen
Bende şu an çok fena birşey yedim. Ama bebeğim istedi ben değil ondan önce meyve yemiştim neyse ki.. Kızı okula bırakınca nerde pis birşey onları yiyorum. Yanında yemediğim için

Merhaba,
bende aynı sizin gibiyim :) bebeği 5 haftalıkken öğrendim, akabinde her hafta ultrasona girdim sanırım. bazı günler kotu hıssettıgımde doktora birsey danışmaya gidip 5 dk kısa bakabilir miyiz bile dedim :) 2. ci bir doktora bile gittim sürekli merak etmekten. şimdi 1 hafta olmadı daha yine merak etmeye başladım.. Belki hissetmeye baslarsam bu kadar endişelenmem, merak etmem diye düşünüyorum. O yüzden çabucak zaman geçsin istiyorum. Yalnız değilsiniz yani.

Yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı teşekkür ederim :) Kafamda kuruyorum çünkü sürekli. Neyse bu akşam da gidip bakıyım bir daha zamanı geldiğinde giderim.

Benşm ikilim yüksek riski 1:50 kan kombine 1:137 çıktı benim de ilaç tedavisi ile oldu bebeğim nipty testi yaptırdım ama o 10-15 günü bana sorun birde bu tarama testleri risk hesaplar zaten 15000 çıktı diye sağlıklı diye bir şey yok ayrıca zaten tarama testleri %70 doğruluk payı nipty temiz çıkınca 3-4 lüye gerek yok dedi doktor zaten bu ilk ve son bir DHA daha da hamile kalsam bu testlerin hiç birini yapmam sizin de içimiz rahat etsin inş bebeğiniz sağlıkla gelir gönlünüzü ferah tutun

Kızlar herkese merhaba dün akşam eşim ve kayınvalidem kayınpederimde beraber özdilek gittik netten bakarken bebek battaniyesi nevresim felan beğendik hani dedik bi gidelim belki güzel bir şey görürüz demiştik oda gittik hiç güzel bişey yoktu hatta düz bataniye dahil pembe rengi yoktu bir tek bebek havlu bornoz takımı vardı 300 tl dedi .bir onu beğendim ama rahstsızlanınca çıkmak zorunda kaldım ordan bişey alamadık .yarın bebeğim için yastık falan yapıcam onun için kumaş için çarşıya gidicem orda bakacam . Bebek süsü falanda bakıcam . Kızlar aylar sonra bu akşam eşimle kızımla sinemaya gidicez . Bakalım kızımız sinemayı sevecek mi acaba

Bir çıkıntı görmüştü ama net konuşmadı. Bakalım kayboldu mu yoksa hala bir çıkıntımız var mı
Bende de 12+5de çıkıntı vardı erkek demişti %51 sonraki gittiğimde 13+5de %85kiz demişti.gecen hafta gittiğimde kesin kız dedi.belkide çıkıntı gitmiştir. Rabbim gönlüne göre versin cnm

Bende de 12+5de çıkıntı vardı erkek demişti %51 sonraki gittiğimde 13+5de %85kiz demişti.gecen hafta gittiğimde kesin kız dedi.belkide çıkıntı gitmiştir. Rabbim gönlüne göre versin cnm
banada 12 de çıkıntı var ama kızda olabilir onlardada çıkıntı oluyo dedi 14 te kesin erkek dedi gösterdi yüzde 100 kıyafetlerini alabilirsiniz dedi simdide baksana herkesin değişiyo tırstım

Bana 11+5te yüzde 60 kız dedi. Bir çıkıntı var ama klitorise benziyor dedi Dr. 15+5te kesin kız yüzde 100 dedi yani ne bileyim güvendim valla. Umarım değişmez soran herkese söyledim kızmış diye

banada 12 de çıkıntı var ama kızda olabilir onlardada çıkıntı oluyo dedi 14 te kesin erkek dedi gösterdi yüzde 100 kıyafetlerini alabilirsiniz dedi simdide baksana herkesin değişiyo tırstım
Aynen yaa adam kaç kere kesin dedi ama benim icime kurt düştü durduk yere neyse canım hayirlisi olsun tabii ki tek temennimiz bu , değişirse de kısmet artık anı olur anlatırız ilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…