2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ne güzel anlatıyorsun ya böyle tatlı tatlı. Bizde geçenlerde tiyatroya gitmiştik bence sever kesin . Ani seslerde irkilmiştim birkaç sefer.

Bana 11+5te yüzde 60 kız dedi. Bir çıkıntı var ama klitorise benziyor dedi Dr. 15+5te kesin kız yüzde 100 dedi yani ne bileyim güvendim valla. Umarım değişmez soran herkese söyledim kızmış diye
bende söyledim erkek diye :) değişmesin inşallah valla üzülürüm

2 li daha doğru sonuç veriyo ama kuzum 3lü 4 lüde hata oranı daha fazla diye duydum 2 linde bişey yoksa kafana takma sakın
Bakalım içimi tek rahatlatan ikilinin temiz olması ama yine de kafam rahatlaması için yurt dışına yollayacağım kan Türkiye’de niye bakılmıyorsa sanki

İnşallah canım kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama işte ateş düştü bir kere artık Nipty sonucu gelene kadar ne yediğimi bilriim ne uyuduğumu çok zormuş

Trisomy 21 riski
Benim ilk çocuğum da ntd riski çıkmıştı yüksek olasılık tüm hamileliğimde harap ettim kendimi hergün ağladım amniyosentez de yaptırmadım tedavisi olmadığı İçin sonuç çocuğum gayet sağlıklı.
Tek tavsiyem var biraz zor anne yüreği ama üzmeyin kendinizi. Benim çocuğum o kadar huzursuz bi bebekti ki ben kesinlikle kendimde suç buldum.
Teste gelince içim rahat etsin diye yaptıracaksanız yaptırın ama bebeği aldırma gibi bi düşünceniz varsa onu da yaptırmak gereksiz olacak.
Bir de mesela burun kemiği vb bazı belirtiler var doktorlar buna dikkat ediyor bir sıkıntı olsa ultrasonda da görülürdü

Kızlar üçlü testte risk çıktı sıvı alalım diyorlar nifty testi sordum sıvı kesin tanı dedi çok kötüyüm kararsızım
ikili test sonucunuz nasıl çıkmıştı? üçlü testte ikiliden daha çok yanılma payı oluyormuş. insallah yoktur birşey. amniyosentezden düşünmeden bir kaç doktora daha görünün isterseniz.

Aynı şekilde benim de tüp bebek doktorum sakım bu testleri yaptırma bir sorun görürsen direk nipty yaptır diye uyarmıştı. Şuan kontrolunde olduğum doktor da 3lü testin lafını etmedi bile. Hiç bir şey çıkmayacak adım gibi eminim lütfen stres yapmayın sizde.

tahmini doğum tarihi aynı görünüyor ama galiba sizin ilk gebelik. ben ilk gebeligimde 22, 23 gibi hissetmiştim. ikincide 20lerde bu bicirik 14 de ben buradayım dedi. ama bazen çok durgun oluyor bazen çok hareketli. henüz iyilik hali için çok belirleyici olmuyor.

hareketlerini hissedince de aman niye hareket etmiyor bugün diye korkular başlıyor. hamilelik bir kaygı hali ama rahat olmak lazım. ben kendime bol bol telkin ediyorum. stresli hamileliğin bebeği de stresli oluyor. insallah rahat olur bebeklerimiz

Kızlar üçlü testte risk çıktı sıvı alalım diyorlar nifty testi sordum sıvı kesin tanı dedi çok kötüyüm kararsızım
Amnio yada cvs gibi testler kesin tani koymak icindir. Var mi yok mu kesin soyler. Ama diger genetik tani testlerin hicbiri var yada yok demiyor. olasilik veriyor.

Ne güzel anlatıyorsun ya böyle tatlı tatlı. Bizde geçenlerde tiyatroya gitmiştik bence sever kesin . Ani seslerde irkilmiştim birkaç sefer.

Sende tatlısın canım benim görmeden sevmek böle bişey bence valla brn evde zatrn şarkı söylüyorum hergün kızım daha minicikken başladım şimdi de alışkın sese bence hiçbişey olmasa annesinin gülmesine zaten alışkındır valla bende öle mi olurum acaba artık babasına sarılırız bizde

bebeğim herşeyin allahtan geldiğine İnan tevekkül ehli ol inşallah bişey olmaz ne sana ne bebeğine ultrason zarar verir her hafta hem sende kendini piskolojik hasta edersin her gittiğinde kalbi atıyomu duruyomu die çocuğunun herşeyden önce sağlıklı bi anneye ihtiyacı var dualarım seninle

Benimkide aynı 14 te hissettim ama bazen hiç oynamıyor bazen hiç durmuyor

Canım 4 veya 6 ay dediler ama eşimin yıllık izni bitmemişti o yüzden izne gelecek

bu bır takıntı. bundan kurtulmak için kendinizi telkin etmeniz lazım. benim ikinci gebeliğimin başı biraz sıkıntılı olmuştu. sizin gibi sürekli aklımda kuruyordum. doktora gitmek istiyordum vs. sonra kendi kendime bu bebeğe bir şey olacaksa ben ultrasondan çıkar çıkmaz da bir şey olabilir benim haberim bile olmaz demiştim. öyle öyle kendime telkin ettim. Rabbime emanet. sonuçta ultrason bir tedavi aracı değil, görüntüleme amacı.

sağlıkla kucaginiza alın inşallah

evet benim ilk gebelik, bakalım artık tekmeleri bekliyorum en kısa zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…