Bende de 12+5de çıkıntı vardı erkek demişti %51 sonraki gittiğimde 13+5de %85kiz demişti.gecen hafta gittiğimde kesin kız dedi.belkide çıkıntı gitmiştir. Rabbim gönlüne göre versin cnm
Kızlar herkese merhaba dün akşam eşim ve kayınvalidem kayınpederimde beraber özdilek gittik netten bakarken bebek battaniyesi nevresim felan beğendik hani dedik bi gidelim belki güzel bir şey görürüz demiştik oda gittik hiç güzel bişey yoktu hatta düz bataniye dahil pembe rengi yoktu bir tek bebek havlu bornoz takımı vardı 300 tl dedi .bir onu beğendim ama rahstsızlanınca çıkmak zorunda kaldım ordan bişey alamadık .yarın bebeğim için yastık falan yapıcam onun için kumaş için çarşıya gidicem orda bakacam . Bebek süsü falanda bakıcam . Kızlar aylar sonra bu akşam eşimle kızımla sinemaya gidicez . Bakalım kızımız sinemayı sevecek mi acaba
İnş canım ev almazsak süt izni sonrası iki yıl izin alıcamİnşallah istediğimiz gibi ilerler her şey.
bende söyledim erkek diye :) değişmesin inşallah valla üzülürümBana 11+5te yüzde 60 kız dedi. Bir çıkıntı var ama klitorise benziyor dedi Dr. 15+5te kesin kız yüzde 100 dedi yani ne bileyim güvendim valla. Umarım değişmez soran herkese söyledim kızmış diye
Bakalım içimi tek rahatlatan ikilinin temiz olması ama yine de kafam rahatlaması için yurt dışına yollayacağım kan Türkiye’de niye bakılmıyorsa sanki2 li daha doğru sonuç veriyo ama kuzum 3lü 4 lüde hata oranı daha fazla diye duydum 2 linde bişey yoksa kafana takma sakın
İnşallah canım kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama işte ateş düştü bir kere artık Nipty sonucu gelene kadar ne yediğimi bilriim ne uyuduğumu çok zormuşBenşm ikilim yüksek riski 1:50 kan kombine 1:137 çıktı benim de ilaç tedavisi ile oldu bebeğim nipty testi yaptırdım ama o 10-15 günü bana sorun birde bu tarama testleri risk hesaplar zaten 15000 çıktı diye sağlıklı diye bir şey yok ayrıca zaten tarama testleri %70 doğruluk payı nipty temiz çıkınca 3-4 lüye gerek yok dedi doktor zaten bu ilk ve son bir DHA daha da hamile kalsam bu testlerin hiç birini yapmam sizin de içimiz rahat etsin inş bebeğiniz sağlıkla gelir gönlünüzü ferah tutun
Benim ilk çocuğum da ntd riski çıkmıştı yüksek olasılık tüm hamileliğimde harap ettim kendimi hergün ağladım amniyosentez de yaptırmadım tedavisi olmadığı İçin sonuç çocuğum gayet sağlıklı.Trisomy 21 riski
ikili test sonucunuz nasıl çıkmıştı? üçlü testte ikiliden daha çok yanılma payı oluyormuş. insallah yoktur birşey. amniyosentezden düşünmeden bir kaç doktora daha görünün isterseniz.Kızlar üçlü testte risk çıktı sıvı alalım diyorlar nifty testi sordum sıvı kesin tanı dedi çok kötüyüm kararsızım
Aynı şekilde benim de tüp bebek doktorum sakım bu testleri yaptırma bir sorun görürsen direk nipty yaptır diye uyarmıştı. Şuan kontrolunde olduğum doktor da 3lü testin lafını etmedi bile. Hiç bir şey çıkmayacak adım gibi eminim lütfen stres yapmayın sizde.Yaş faktörünfalan demedi ama ikilintestim gayet iyiydi üçlü de risk çıktı bende anlamadım Nipty test için kan vericem bakalım inşallah birşey yoktur artık zaman geçmez ama üçlüye gerek yoktu neden yaptırdın diye kızdı tüp benek doktorum pişman oldum keşke yaptırmasaydım siz siz olun yaptırmayın ikili temizse şimdi ben sıkıntı stres içinde bekleyecem
tahmini doğum tarihi aynı görünüyor ama galiba sizin ilk gebelik. ben ilk gebeligimde 22, 23 gibi hissetmiştim. ikincide 20lerde bu bicirik 14 de ben buradayım dedi. ama bazen çok durgun oluyor bazen çok hareketli. henüz iyilik hali için çok belirleyici olmuyor.Kızlar biz 19. haftayı bitireceğiz, bazen böyle kıpırdama gıbı birseyler oluyordu ama emın degıldım, bugun hıc yokbebeği ne zaman hissedeceğim ya çok sıkıldım bu durumdan sureklı merak edıyorum iyi midir diye.. sizde durumlar nasıl ?
Amnio yada cvs gibi testler kesin tani koymak icindir. Var mi yok mu kesin soyler. Ama diger genetik tani testlerin hicbiri var yada yok demiyor. olasilik veriyor.Kızlar üçlü testte risk çıktı sıvı alalım diyorlar nifty testi sordum sıvı kesin tanı dedi çok kötüyüm kararsızım
Ne güzel anlatıyorsun ya böyle tatlı tatlı. Bizde geçenlerde tiyatroya gitmiştik bence sever kesin. Ani seslerde irkilmiştim birkaç sefer.
Benimkide aynı 14 te hissettim ama bazen hiç oynamıyor bazen hiç durmuyortahmini doğum tarihi aynı görünüyor ama galiba sizin ilk gebelik. ben ilk gebeligimde 22, 23 gibi hissetmiştim. ikincide 20lerde bu bicirik 14 de ben buradayım dedi. ama bazen çok durgun oluyor bazen çok hareketli. henüz iyilik hali için çok belirleyici olmuyor.
hareketlerini hissedince de aman niye hareket etmiyor bugün diye korkular başlıyor. hamilelik bir kaygı hali ama rahat olmak lazım. ben kendime bol bol telkin ediyorum. stresli hamileliğin bebeği de stresli oluyor. insallah rahat olur bebeklerimiz
bende tutmadı canim. ikinci kızım da 20 mi neymiş ama erkek değil, altı yaşında değişmez artık herhalde.teori tutuyomu acaba
Ne zaman gelcek canım eşin arkadaşımın eşide ordada izinler açıldımıkızlar eşim uzman çavuş şuan Suriye’de izne gelicek 10 güne kadar gidicem ama ayrıntılı ultrasona gircem galiba kesin netleşsin die
bu bır takıntı. bundan kurtulmak için kendinizi telkin etmeniz lazım. benim ikinci gebeliğimin başı biraz sıkıntılı olmuştu. sizin gibi sürekli aklımda kuruyordum. doktora gitmek istiyordum vs. sonra kendi kendime bu bebeğe bir şey olacaksa ben ultrasondan çıkar çıkmaz da bir şey olabilir benim haberim bile olmaz demiştim. öyle öyle kendime telkin ettim. Rabbime emanet. sonuçta ultrason bir tedavi aracı değil, görüntüleme amacı.Selamlar; benden biraz daha tecrübeli arkadaşların fikrine ihtiyacım var. Hamileliğimin başından beri sürekli bir endişe halindeyim. Bu zamana kadar her hafta ultrasona girdim içim rahat etsin, kalbinin attığını bileyim diye. Bu sefer 2 hafta oldu gitmeyeceğim diye kendimi tutuyorum ama elim sürekli karnımda bari hareket etse de içim rahat etse diye ama henüz erken tabii sanırım. Beni anlayacağınızı düşünüyorum, özellikle yıllarca çocuk sahibi olmaya çalışıp mucizevi bir şekilde hamile kalanlar beni daha iyi anlar herhalde.
tahmini doğum tarihi aynı görünüyor ama galiba sizin ilk gebelik. ben ilk gebeligimde 22, 23 gibi hissetmiştim. ikincide 20lerde bu bicirik 14 de ben buradayım dedi. ama bazen çok durgun oluyor bazen çok hareketli. henüz iyilik hali için çok belirleyici olmuyor.
hareketlerini hissedince de aman niye hareket etmiyor bugün diye korkular başlıyor. hamilelik bir kaygı hali ama rahat olmak lazım. ben kendime bol bol telkin ediyorum. stresli hamileliğin bebeği de stresli oluyor. insallah rahat olur bebeklerimiz
insallah en kısa zamanda hissedersiniz minnak kuzuyu..evet benim ilk gebelik, bakalım artık tekmeleri bekliyorum en kısa zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?