Ben yiyorum:)Kızlar hamilelikte mantar yenir mi ?
Allah kavustursunCanım 4 veya 6 ay dediler ama eşimin yıllık izni bitmemişti o yüzden izne gelecek
Ben yiyorum:)
Allah kavustursun
Benim arkadaşımında bitmedi 20 güne yakın vardı ama izinler kapalı diye biliyormuşCanım 4 veya 6 ay dediler ama eşimin yıllık izni bitmemişti o yüzden izne gelecek
Yenir çokta güzel yenir afiyet olsun yarasın bebişe bende bugün aldımBende bugün yaptım dün eşim alıp getirmiş. İlk defa pişti evimizde merak ettim o yüzden.Artık yiyeceğiz o zaman.
Yenir çokta güzel yenir afiyet olsun yarasın bebişe bende bugün aldım
Ultrasonda burun kemiği ense kalınlığı falan normaldi sıkıntı yoktu keşke bu üçlü testi yapmasaydım acemilik işte kafam rahatlasın diye yaptırıcam Nipty testiniBenim ilk çocuğum da ntd riski çıkmıştı yüksek olasılık tüm hamileliğimde harap ettim kendimi hergün ağladım amniyosentez de yaptırmadım tedavisi olmadığı İçin sonuç çocuğum gayet sağlıklı.
Tek tavsiyem var biraz zor anne yüreği ama üzmeyin kendinizi. Benim çocuğum o kadar huzursuz bi bebekti ki ben kesinlikle kendimde suç buldum.
Teste gelince içim rahat etsin diye yaptıracaksanız yaptırın ama bebeği aldırma gibi bi düşünceniz varsa onu da yaptırmak gereksiz olacak.
Bir de mesela burun kemiği vb bazı belirtiler var doktorlar buna dikkat ediyor bir sıkıntı olsa ultrasonda da görülürdü
İkili testim de risk çok düşük onda sıkıntı görülmedi ama işte bu üçlü kafamı allar bullak etti keşke yaptırmasaydımikili test sonucunuz nasıl çıkmıştı? üçlü testte ikiliden daha çok yanılma payı oluyormuş. insallah yoktur birşey. amniyosentezden düşünmeden bir kaç doktora daha görünün isterseniz.
İnşallah senin adına sevindim canım darısı arkadaşımın başınaÖyle şey olur mu yıl sonu gelmeden kullansın hayatım yanar izinleri benim eşim rajuda inşallah haftaya pazar burda
Evet ben yakından biliyorum çok zor gerçekten Allah hepsinin yardımcı olsun sizede sabır versin aminnnasker eşi olmak çok zor balım herşeyde teksin inşallah yavrumu kucağıma alırım en azından aklım hep eşimde olacağına bebeğimle uğraşırım rabbim askerlere asker eşlerine yardım etsin sabırlar versin
Brnm de 13te erkekt dendi 16da kız gibi dendi sonra brlli değl dendi. En son gttimde kesin erkek dedibanada 12 de çıkıntı var ama kızda olabilir onlardada çıkıntı oluyo dedi 14 te kesin erkek dedi gösterdi yüzde 100 kıyafetlerini alabilirsiniz dedi simdide baksana herkesin değişiyo tırstım
Benim ki 46 ama kızteori tutuyomu acaba
Kültür mantarı yiyorum ben. Dağda çıkanları yemem amaKızlar hamilelikte mantar yenir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?