2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öyle şey olur mu yıl sonu gelmeden kullansın hayatım yanar izinleri benim eşim rajuda inşallah haftaya pazar burda

Ultrasonda burun kemiği ense kalınlığı falan normaldi sıkıntı yoktu keşke bu üçlü testi yapmasaydım acemilik işte kafam rahatlasın diye yaptırıcam Nipty testini

ikili test sonucunuz nasıl çıkmıştı? üçlü testte ikiliden daha çok yanılma payı oluyormuş. insallah yoktur birşey. amniyosentezden düşünmeden bir kaç doktora daha görünün isterseniz.
İkili testim de risk çok düşük onda sıkıntı görülmedi ama işte bu üçlü kafamı allar bullak etti keşke yaptırmasaydım

Evet ben yakından biliyorum çok zor gerçekten Allah hepsinin yardımcı olsun sizede sabır versin aminnn

banada 12 de çıkıntı var ama kızda olabilir onlardada çıkıntı oluyo dedi 14 te kesin erkek dedi gösterdi yüzde 100 kıyafetlerini alabilirsiniz dedi simdide baksana herkesin değişiyo tırstım
Brnm de 13te erkekt dendi 16da kız gibi dendi sonra brlli değl dendi. En son gttimde kesin erkek dedi

Ya ben erkek hissediyorum ilk erkek dedi sonra kız dedi acaba benimkide değişir mi bende gitcem tekrar kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…