2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben ikili test yaptırdım örneğin sonucun güzel cıktı doktoruma 3lü testi ne zaman yapacagız dedim artık 3 lü yapılmıyor 2 li yeterli eger ikilide risk cıkarsa sıvı alımı alıp bakıyoruz artık prosedür değişti ayrıntılıya gideceksiniz dedi. Gönlünüzü karartmayın birsey yoktur insllah. Bu testler yüzde yüz sonuc vermiyor zaten.

Ay cok dua edelim insllah . Umarım böyle birseyi tekrar yasamazsınız. Doktorunuz ne diyor acaba

Gecen devlet hastanesıne gittiğimde bana da 3lü test yaptılar .sonuç 3 hafta sonra. Kendı özel doktoruma dediğimde ben 3lü istemıyorum detaylıya yolluycam sızı dedı.

Ultrasonda burun kemiği ense kalınlığı falan normaldi sıkıntı yoktu keşke bu üçlü testi yapmasaydım acemilik işte kafam rahatlasın diye yaptırıcam Nipty testini
Emin olun ultrason daha güvenilir o testler sadece olasılık güzel haberlerinizi bekliyoruz ama içinizi ferah tutun

Bebişim kıpır kıpırdı ya gece gündüz hep hissediyordum.
Bugün hareketsiz bir kaç kez hafifce kıpırdadı sadece.
Çikolata yedim yine yok kıpırdamıyo
Arkasını dönmüş olabilirmi acaba

İnşallah öyledir ya çok moralim bozuldu
Endişelenme canım kımı zaman 2 gun bıle tık etmezler.kızım ntsye ne zaman gırsem uyurdu ne yesem kar etmezdı.1.5 saatlik yolumuz var hastaneye yorulurdu yavrucak gıdene kadar.sen endıselenme onu da gerersın.bekle yarına

Çok teşekkür ederim içim bir nebze olsun ferahladı. Gece gündüz kıpır kıpır olan bebek birden sessizleşince endişelendim haliyle. Arada bir hafifçe hissettim ama öyle eskisi gibi değildi.

17 haftalığım balım ilk erkek kesin genital çıkıntısı var dedi 11 kasım muayene gittim Koza benziyor bacakları kapalı dedi yani daha ne olduğu kesin değil

Emin olun ultrason daha güvenilir o testler sadece olasılık güzel haberlerinizi bekliyoruz ama içinizi ferah tutun
Teşekkür ederim inşallah bir sorun yoktur ama doktorların dedikleri insanı çok üzüyor devlettekiler ayy riskli bu hemen sevk ediyorum emniyotsenteze diye insanı korkutuyorlar

17 haftalığım balım ilk erkek kesin genital çıkıntısı var dedi 11 kasım muayene gittim Koza benziyor bacakları kapalı dedi yani daha ne olduğu kesin değil
Canım mesajın altındaki cevapla kısmını tıklayıp mesajını öyle yazarsan görmem daha rahat olur. Diğer türlü yazdığını göremeyebilirimbelki değşr sennki de belli olmaz. Bu ara doktorlar mı şaşırdı bebişler mi anlamadm gttiherkste aynı sorun. Galiba doğana kadar emin olamycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…