Ben ikili test yaptırdım örneğin sonucun güzel cıktı doktoruma 3lü testi ne zaman yapacagız dedim artık 3 lü yapılmıyor 2 li yeterli eger ikilide risk cıkarsa sıvı alımı alıp bakıyoruz artık prosedür değişti ayrıntılıya gideceksiniz dedi. Gönlünüzü karartmayın birsey yoktur insllah. Bu testler yüzde yüz sonuc vermiyor zaten.Risk 1:50 yani yuzde 2 olarak anladim ben. Dediginiz gibi pembe olmasi yuksek risk oldugundan kaynaklaniyor. Uclu test hesaplamalarinda ultrason olcumleri katilmadigi icin 2 li ye gore hassasiyetinin cok daha dusuk oldugunu soyluyordu Dr. Kagan Kocatepe. O yuzden bazi doktorlar 3 lu testi yaptirmayabiliyormus. Eger ikili testiniz iyiyse hemen panik yapmayin. Iyi dusunelim ki iyi olsun insallah.Yasdan dolayi da yuksek cikabiliyor bu testler biliyorsunuzdur.
Ay cok dua edelim insllah . Umarım böyle birseyi tekrar yasamazsınız. Doktorunuz ne diyor acabaBen sizlerden dua istemeye geldim bu sefer, kaşıntılarım başladı aynen ilk gebeliğimdeki kolestazım gibiSebepsiz yere başladığı, çaresi olmadığı, bebek ölümüyle sonuçlandığı ve ilkinden (36larda başlamıştı) çok çok erken 20.haftada başladığı için çok çok üzülüyorum. O iki haftada bile ne yaşadığımı ben bilirim bebek doğana kadar.
Gerekli olan herşeyi yapıp (dua, nefes egzersizi, afirmasyon, meditasyon dahil) ve yapılmaması gerekenlere dikkat ederek geçirdiğim bir dönem. Umarım dönüşmez. Allah bana bir daha ve hiçkimseye yaşatmasın.
Emin olun ultrason daha güvenilir o testler sadece olasılık güzel haberlerinizi bekliyoruz ama içinizi ferah tutunUltrasonda burun kemiği ense kalınlığı falan normaldi sıkıntı yoktu keşke bu üçlü testi yapmasaydım acemilik işte kafam rahatlasın diye yaptırıcam Nipty testini
Belki yorulmuşsundurBebişim kıpır kıpırdı ya gece gündüz hep hissediyordum.
Bugün hareketsiz bir kaç kez hafifce kıpırdadı sadece.
Çikolata yedim yine yok kıpırdamıyo
Arkasını dönmüş olabilirmi acaba
Yorulmanın etkisi olur mu ? Grip gibiyim halsizim biraz üşütmüşümBelki yorulmuşsundur
Olur cnm bebeler anne yorgunsa çok hareket etmiyorlar dınlen senYorulmanın etkisi olur mu ? Grip gibiyim halsizim biraz üşütmüşüm
İnşallah öyledir ya çok moralim bozulduOlur cnm bebeler anne yorgunsa çok hareket etmiyorlar dınlen sen
Endişelenme canım kımı zaman 2 gun bıle tık etmezler.kızım ntsye ne zaman gırsem uyurdu ne yesem kar etmezdı.1.5 saatlik yolumuz var hastaneye yorulurdu yavrucak gıdene kadar.sen endıselenme onu da gerersın.bekle yarınaİnşallah öyledir ya çok moralim bozuldu
Çok teşekkür ederim içim bir nebze olsun ferahladı. Gece gündüz kıpır kıpır olan bebek birden sessizleşince endişelendim haliyle. Arada bir hafifçe hissettim ama öyle eskisi gibi değildi.Endişelenme canım kımı zaman 2 gun bıle tık etmezler.kızım ntsye ne zaman gırsem uyurdu ne yesem kar etmezdı.1.5 saatlik yolumuz var hastaneye yorulurdu yavrucak gıdene kadar.sen endıselenme onu da gerersın.bekle yarına
Ben hep yiyorum çorbasını yapıyorum kremalı. Yarında farklı yapcamKızlar hamilelikte mantar yenir mi ?
Kaç haftalıksın ve kaç haftalıkken kız dediYa ben erkek hissediyorum ilk erkek dedi sonra kız dedi acaba benimkide değişir mi bende gitcem tekrar kontrole
Leke derken yüzde güneş lekesi gibi mi.solante pregna var hamıleler için güneş kremi.yaz kış sür yuzune demıstı dr kızımda.bunda surmedım dahaLeke önleyici krem kullanan var mı acaba ne alsak ki?
Teşekkür ederim inşallah bir sorun yoktur ama doktorların dedikleri insanı çok üzüyor devlettekiler ayy riskli bu hemen sevk ediyorum emniyotsenteze diye insanı korkutuyorlarEmin olun ultrason daha güvenilir o testler sadece olasılık güzel haberlerinizi bekliyoruz ama içinizi ferah tutun
Canım mesajın altındaki cevapla kısmını tıklayıp mesajını öyle yazarsan görmem daha rahat olur. Diğer türlü yazdığını göremeyebilirim17 haftalığım balım ilk erkek kesin genital çıkıntısı var dedi 11 kasım muayene gittim Koza benziyor bacakları kapalı dediyani daha ne olduğu kesin değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?