2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Teşekkür ederim inşallah bir sorun yoktur ama doktorların dedikleri insanı çok üzüyor devlettekiler ayy riskli bu hemen sevk ediyorum emniyotsenteze diye insanı korkutuyorlar
İkilin güzel çıktysa endişe etme. Kimse üçlü dörtlü test yaptrmıyr artk keşke sen de yaptrmasaydın canm ya. Ama olmş bikere. Ultrasonda da bi sıkıntı görnmüyosa canını sıkma. Ya da kafana çok takıyosan test yaptr. Kendni nasl rahat hissedceksen öyle davran. Bencd bi sıkıntı yok olmasın da inşallh

Kıpırdadı iki kez çok şükür
Arada kıpırdamasını hissedememen norml tatlım merak etme daha çok küçüklero içerde neler yapıyo allh bilir ama daha çok minik olduğndan sen hissetmyosn. Günlük takip için daha çok erken. İlerde zaten doktrun da söylcktr takip etmn gerekn zamanları

Malesef öyle

Leke derken yüzde güneş lekesi gibi mi.solante pregna var hamıleler için güneş kremi.yaz kış sür yuzune demıstı dr kızımda.bunda surmedım daha
İyi bir güneş kremim var benimde. Kızımda kullandım ama çok yaza gelmişti hamileliğim. Şimdi şanslıyız. Güneş kremi kullanıyorum yanında özel bir leke oluşumunu engelleyecek bir krem istiyorum. Çok yeterli gelmedi bana güneş kremi o zamanlar.

Bu sadece güneş için değil o türlü koruma da sağlıyor hamileler için özel

Önerebileceğim leke karşıtı krem yok ama önermeyecegim var niveanin kreminden kesinlikle uzak durun derim. Bende çok hasas ciltli olmama rağmen nedense güneş pek dokunmuyor bana hayretler içindeyim. Kaçıncı haftadan sonra tam manasiyla leke oluşumu başlıyor tecrübeli anneler olarak siz daha iyi bilirsiniz

Doğum yapınca saçlarını yüzüne sürsünler unutturma leke falan kalmaz

Devlet hastanesine gitmiştim o dönem onlar da prosedür gereği yaptılar yapmana gerek yok diyen olmamıştı çok pişmanım tüp bebek doktorum embriyosu ngs den temiz gelip anormal doğuran hastam olmadı yazmış rahatladım biraz inşallah benimkinde de yoktur Allah’ın izniyle genetiği temizdi çünkü

Ben hamile iken olmadı. Doğumdan sonra güneşte kaldığımda oluştu. Normalde bana hiç güneş dokunmazdı. Bazı krem ve bakımlarla kayboldu ama ben şimdi kullanayım diyorum. En azından önler belki. Nivea almazdım zaten daha özel bir ürün gerekiyor. Hormonların izini ciltten silen özelliği olması lazım.

iyi akşamlar arkadaşlar. babymall internet sitesinde kanz ürünlerinde indirim var. tekstil ürünleri. ben hastane çıkışını aldım. gerçekten çok beğendim. penyesi, dikişi, kalıbı çok guzel. içinde hem tulumu hem ikili takımı olan bir set istiyordum. alış-veriş planı olanlara haber vereyim dedim...

Yalan değil kuzenim oldu bizzat ☺Bide doğum yapınca bebiş memeyi tutsun die göğsünüze yaş hurma ıslatıp sürün inananın hemen tutuyo göğsü
Hurafelere inanmıyorum canım. Bende leke yoktu doğumda zaten saçlarım heryerime değiyordu sancıda tepinirken Doğumdan sonra oluşmuştu epey geçirdim. Hurma sürmedim ama kızımda tuttu hemen. Hala açıp açıp kokluyor

Ay ne biliyim ben kim ne dese inanıyorum bi tecrübem yok daha

Merhaba kızlar iyi geceler nasılsınız. Bende bugun 3lü test sonucumu aldım temiz çıktı şükür kızıma da baktık keyfi yerindeydi cinsiyeti hala değişmedi ayrıntılı için gün aldım aralığın ilk haftası gidicem bugun sinemaya gittik gezdim falan uzun zaman sonra iyi geldi. Kız kardeşimde yanımda beraber geziyoruz yanımda olması iyi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…