2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar günaydın :) dün doktor kontrolümüz vardı, gördük kızımızı, çok şükür herşey yolunda hatta 2 hafta önde dedi doktor :) 350 gr olmuşuz sağlığı da çok iyi. Ama ben 5 kilo almışım daha şimdiden biraz dikkat et dedi ekmeğe çok yüklendim galiba biraz azaltıcam, durumlar böyle bizde :)

Gunaydin.bizim evde grip kol geziyor
Günaydın. geçmiş olsun...

bir enfeksiyon da benim vücutta kol geziyor. belki güleceksiniz ama hasta olmaya yakın benim vücut sinyaller vermeye başlıyor. sık idrara çıkma (en çok da bu, koşa kosa tuvalete gidiyorum ), bacak ağrıları, çoğalan geniz akıntısı vs.
geçen doktor kan tahlillerime bakarken yakında hafif bir enfeksiyon geçirebilirsin dedi. ben zaten onu coktaaaan farkettim doktor bey, sinyalleri aldım dedim. Güldük hatta sonra geçti şükür. şimdi yine başladı. 10 15 günde bir yaşıyorum bu durumu. vücut bir savaşta ama insallah yenilmez.

Yaa bende 19+4 bildiğin hareketleri çok net hissediyorum korkuyorum da herkeste böyle mi yani hissedenler bebeğim takla atıyor sanki
niye korkuyorsunuz ki. olabilir. herkesin vücudu, bebeğin pozisyonu farklı. demek siz de çok hissedecek şekilde. tadını çıkarın.

E daha ne tamam işte kapanmş mevzu. Doktorn öyle dedkten sonra dişünmene bile değmez

Sağ ol canım. Doktora geldim soracağım bakalım ne diyecek. Yapılacak bir şey yok gibi ama bakalım.
Ben doktoruma sorduğumda az su içiyorsan baş ağrısı olur demişti. Vücut susuz kalınca oluyormuş. Ben soğuk su şişesini kafama koyuyorum. Çok iyi geliyor soğuk. azalıyor zonklaması. Suya yükleniyorum sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…