11-12haftalik usg fotosu varsa Gönderdiğim linke tıkla o sayfada usg resmini paylaş.17 haftalığım balım ilk erkek kesin genital çıkıntısı var dedi 11 kasım muayene gittim Koza benziyor bacakları kapalı dediyani daha ne olduğu kesin değil
Niye tekrar gitmedin cnm sen dr.aKızlar ben en son 13 haftalık Ken usgye girmiştim. Aman diyim erkek demesin bana da.
Yaa bende 19+4 bildiğin hareketleri çok net hissediyorum korkuyorum da herkeste böyle mi yani hissedenler bebeğim takla atıyor sankiKızlar ben en son 13 haftalık Ken usgye girmiştim. Aman diyim erkek demesin bana da.
Günaydın. geçmiş olsun...Gunaydin.bizim evde grip kol geziyor
niye korkuyorsunuz ki. olabilir. herkesin vücudu, bebeğin pozisyonu farklı. demek siz de çok hissedecek şekilde. tadını çıkarın.Yaa bende 19+4 bildiğin hareketleri çok net hissediyorum korkuyorum da herkeste böyle mi yani hissedenler bebeğim takla atıyor sanki
Hiç fikrim yok canım, geçmiş olsun3 gündür geçmeyen baş ağrısı ile nasıl mücadele edilir. Gerçekten çok zorlanıyorum. Sinirden oturup ağlıyorum.
E daha neDevlet hastanesine gitmiştim o dönem onlar da prosedür gereği yaptılar yapmana gerek yok diyen olmamıştı çok pişmanım tüp bebek doktorum embriyosu ngs den temiz gelip anormal doğuran hastam olmadı yazmış rahatladım biraz inşallah benimkinde de yoktur Allah’ın izniyle genetiği temizdi çünkü
Hiç fikrim yok canım, geçmiş olsun
Ben doktoruma sorduğumda az su içiyorsan baş ağrısı olur demişti. Vücut susuz kalınca oluyormuş. Ben soğuk su şişesini kafama koyuyorum. Çok iyi geliyor soğuk. azalıyor zonklaması. Suya yükleniyorum sonra.Sağ ol canım. Doktora geldim soracağım bakalım ne diyecek. Yapılacak bir şey yok gibi ama bakalım.
Günaydın canım. Neden ağrın var ki? Doktoruna sordun mu?Günaydınlar, berbat bir gece geçirdim sıfır uykuKarın ağrısından uyuyamadım hiç, sağa dönüyorum ağrıyor sola dönüyorum ağrıyor. Deli oldum bu gece ben..
Bilmem ilk hamileliğim. Her şey merak ediyorum hemen endişeleniyorumniye korkuyorsunuz ki. olabilir. herkesin vücudu, bebeğin pozisyonu farklı. demek siz de çok hissedecek şekilde. tadını çıkarın.
Teşekkürler11-12haftalik usg fotosu varsa Gönderdiğim linke tıkla o sayfada usg resmini paylaş.Ikra meyra arkadaş cinsiyet tahmini yapıyor.ve çoğunlukla doğru çıkıyor. dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?