- 15 Kasım 2019
- 349
- 606
- 33
- 30
Bendede oluyo ben sordum doktoruma vücutta kan artışı oluyomuş yaklaşık 2 litre kadar Bebek için Buda beyne baskı yapıyo çok normal parol içirebilirsin dedi baktın geçmiyo nörologa görün dedi canım banaBilmem ilk hamileliğim. Her şey merak ediyorum hemen endişeleniyorum
Bilmiyorum ki, böyle gaz ağrısı gibi ama çok afedersin çıkarsam bile geçmedi. Şu anda da hareket halinde olunca devam ediyor. Doktora sormadım çok önemli değildir diye.. Eşim de gidelim işte doktora diyor ama zırt pırt gitmek istemiyorum, kontrole 2 hafta var. Şimdi gidersem sonra en ufak şeyde yine gitmek isteyeceğim biliyorum. Bakalım geçer belki..Günaydın canım. Neden ağrın var ki? Doktoruna sordun mu?
Günaydınlar, berbat bir gece geçirdim sıfır uykuKarın ağrısından uyuyamadım hiç, sağa dönüyorum ağrıyor sola dönüyorum ağrıyor. Deli oldum bu gece ben..
Sağ ol canım. Doktora geldim soracağım bakalım ne diyecek. Yapılacak bir şey yok gibi ama bakalım.
Bilmem ilk hamileliğim. Her şey merak ediyorum hemen endişeleniyorum
Bence doktorunuza telefon açın en azından. Karın ağrısı çok iyi olmayabiliyor. Ne olur ne olmaz.Bilmiyorum ki, böyle gaz ağrısı gibi ama çok afedersin çıkarsam bile geçmedi. Şu anda da hareket halinde olunca devam ediyor. Doktora sormadım çok önemli değildir diye.. Eşim de gidelim işte doktora diyor ama zırt pırt gitmek istemiyorum, kontrole 2 hafta var. Şimdi gidersem sonra en ufak şeyde yine gitmek isteyeceğim biliyorum. Bakalım geçer belki..
Ben de ya bu ara karın agrılarım ve karnımda ciddi bir gaz olusum sancıları var sığınamıyorum cok mu yiyorum anlamıyorumGünaydınlar, berbat bir gece geçirdim sıfır uykuKarın ağrısından uyuyamadım hiç, sağa dönüyorum ağrıyor sola dönüyorum ağrıyor. Deli oldum bu gece ben..
Teşekkürler
Bende şu içiyorum yeterli ama baş ağrısından ölüyorum hergun o kadar şiddetli ağrıyor ki dün kuvvetli bir ağrı kesici içtim ilk kez ama ona rağmen bana misin demedi zorla uyudum erkenden sabah kalktım iyiydim . Ama normal bir ağrı olmuyor sürekli şiddetli bir baş ağrısı çekiyorum ben umarım tekrar olmaz da biter sorunBen doktoruma sorduğumda az su içiyorsan baş ağrısı olur demişti. Vücut susuz kalınca oluyormuş. Ben soğuk su şişesini kafama koyuyorum. Çok iyi geliyor soğuk. azalıyor zonklaması. Suya yükleniyorum sonra.
benim de o sıkıntım vardı. bacak arasına yastık koyarak aştım. yastık olunca istesem de yüzüstü yatamıyorum. hatta geçende kendi yastığımi aşağı atmışım. uyku sersemi eşimin başının altındaki yastığı çekip almışım. eşim de zavallı yastık arıyormuş yere mi düştü diye sonra bir bakmış ki ben yürütmüşüm yastığını.Hanımlar bide ben sürekli yüz üstü yatıyorum sorun olur mu sizce bebek icin uykuda bile kendimi öyle buluyorum seviyorum da öyle yatmayı
Enfeksiyon bende devamlı var da ondan değil, onun ağrısı farklı oluyor oldu mu.. Bu üst karında, bağırsakların orada, sanırım gaz ve kabız kaynaklı..çok geçmiş olsun. uyutmayacak kadar çok ağrın varsa bir doktora görün istersen. belki idrar yolu enfeksiyonu vs olabilir.
Geçmiş olsun. Ağrı kesici geçirmiyor muydu?3 gündür geçmeyen baş ağrısı ile nasıl mücadele edilir. Gerçekten çok zorlanıyorum. Sinirden oturup ağlıyorum.
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Kızlar çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Doktordan çıktım şimdi yüzde 80 ihtimalle kızım olacakmış Allah ın izniyle. Sağlığı sıhhati yerinde kuzumun.
Hemen doktorun söylediği birkaç şeyi paylaşmak istiyorum.
Ayrıntılı ultrasonun hakimi peritonolog dedi. Bende bakarım ama onada gitmeni tavsiye ediyorum dedi.
Benim bulunduğum ilçede devlet hastanesinde gebelik uzmanı bir doktor varmış. Gebeleri doğuma hazırlıyormuş nefes egzersizi plates öğretiyormuş.
Ona giden bütün gebelerim çok kolay sorunsuz doğuruyor dedi kendisi doğum yaptırmıyor bu arada.
Bende bu haftaiçi o bahsettiği doktora gideceğim nasipse.
İçinde omega olan bir vitamin yazdı.
Demir ilacımı aç içemiyorsam tok almamı söyledi.
Kızlar uzun yazıyorum ama sizlerle de paylaşmak istiyorum tüm bilgileri.
Şimdilik bu kadar bizden.
Günaydın canım, geçmiş olsun.Günaydınlar, berbat bir gece geçirdim sıfır uykuKarın ağrısından uyuyamadım hiç, sağa dönüyorum ağrıyor sola dönüyorum ağrıyor. Deli oldum bu gece ben..
Ben tam olarak üstüne yatmasam da yine de yüz üstü eğimli yatıyorum. Yani tam olarak anlatamadım ama belki anlarsın.Hanımlar bide ben sürekli yüz üstü yatıyorum sorun olur mu sizce bebek icin uykuda bile kendimi öyle buluyorum seviyorum da öyle yatmayı
Canım demin tuvalete çıkabildim rahatladım ondanmış heralde..Günaydın canım, geçmiş olsun.Doktoruna mutlaka danış bence gitmesen bile.
Çok sevindim o zaman geçmesine.Canım demin tuvalete çıkabildim rahatladım ondanmış heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?