2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah sağlıkla sihhatle gelsin kuzucugun gözün aydin

Kardiyoloji doktoruna gittiniz mi ? Ben de 20 haftadaym taşikrdim var bugün holter takıldı bekliyorum öyle

Kardiyoloji doktoruna gittiniz mi ? Ben de 20 haftadaym taşikrdim var bugün holter takıldı bekliyorum öyle
Bu haftaiçi gidecegim bende aslında hafifledi diyebilirim ama arada yine yokluyor ne yazık ki. Peki doktorunuz ne söyledi size ve o cihaz ne kadar takılı kalacak çok geçmiş olsun.

Canım 16.haftada bende 1hafta baş ağrısı çektim hatta yazdım buraya acile gittim serum bağladılar yinede fayda etmedi. Demekki bu haftada olabiliyor baş ağrısı.bol su gerçekten başka çaresi yok

Geçmiş olsun. Ağrı kesici geçirmiyor muydu?

Yok maalesef hiç işe yaramıyor.

Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Hala neden yüzde veriyor, neden kesin konuşamadı ki? Aa ne güzel böyle bir doktor bulman, git bakalım öğrendiklerini bize de aktarırsın belki.

Vala bilmiyorum ki kuzum korktu galiba. Tabi ki aktarırım inşallah her şeyi.

Maşallah sağlıkla sihhatle gelsin kuzucugun❤❤ gözün aydin
C cecenn sağlıkla gelsin prensesin inşaallah

Allah razğ olsun kızlar çok teşekkür ederim. Hepimizinki sağlıkla gelsin.

Merhaba kızlar, 19. haftadan merhaba Haftaya kontrole gitcez, ayrıntılıya gireceğiz ama meraktan ölüyorum. Karnımda fazla büyümedi öyle. Eskiye göre büyük tabi ama artık baya belli olması gerekmiyor muydu? Her gören karnın belli olmuyor diyor bide kıyafetler de kamufle ediyor biraz. Normal mi acaba, umarım her şey yolundadır

İlk çocukmu canım benimde hiç belli değil normaldir

Yastık alıyorum bacak arasına ama uykunun içinde onu sutluyorum sonra yine yüz üstü napim kat kat koruması var şimdilik birşey olmaz ins

Canım 16.haftada bende 1hafta baş ağrısı çektim hatta yazdım buraya acile gittim serum bağladılar yinede fayda etmedi. Demekki bu haftada olabiliyor baş ağrısı.bol su gerçekten başka çaresi yok
Şimdi nasilsin daha iyi misin
Biraz iştahım açıldı yedikten sonra şişkinlik oluyor işteyken o yüzden fazla su içmiyorum eve gelince çok içiyorum ama işteyken olan oluyor başıma zaten napim baş ağrısı daha zor hamileyiz sisecez işte napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…