- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Maşallah sağlıkla sihhatle gelsin kuzucugunKızlar çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Doktordan çıktım şimdi yüzde 80 ihtimalle kızım olacakmış Allah ın izniyle. Sağlığı sıhhati yerinde kuzumun.
Hemen doktorun söylediği birkaç şeyi paylaşmak istiyorum.
Ayrıntılı ultrasonun hakimi peritonolog dedi. Bende bakarım ama onada gitmeni tavsiye ediyorum dedi.
Benim bulunduğum ilçede devlet hastanesinde gebelik uzmanı bir doktor varmış. Gebeleri doğuma hazırlıyormuş nefes egzersizi plates öğretiyormuş.
Ona giden bütün gebelerim çok kolay sorunsuz doğuruyor dedi kendisi doğum yaptırmıyor bu arada.
Bende bu haftaiçi o bahsettiği doktora gideceğim nasipse.
İçinde omega olan bir vitamin yazdı.
Demir ilacımı aç içemiyorsam tok almamı söyledi.
Kızlar uzun yazıyorum ama sizlerle de paylaşmak istiyorum tüm bilgileri.
Şimdilik bu kadar bizden.
Kardiyoloji doktoruna gittiniz mi ? Ben de 20 haftadaym taşikrdim var bugün holter takıldı bekliyorum öyleÇok çok teşekkür ederim♥♥ ♥ en iyisi gidip gözükmek galiba benim öncesinde yoktu böyle bir sıkıntım ama ne yazık ki ailemin büyük bölümü kalp hastası zaten genetik testte de kalp hastalığına eğilim çıkmıştı.
Bu haftaiçi gidecegim bende aslında hafifledi diyebilirim ama arada yine yokluyor ne yazık ki. Peki doktorunuz ne söyledi size ve o cihaz ne kadar takılı kalacak çok geçmiş olsun.Kardiyoloji doktoruna gittiniz mi ? Ben de 20 haftadaym taşikrdim var bugün holter takıldı bekliyorum öyle
Güzel bence canımKızlar eşimle konuşurken 'İlke' ismi hoşumuza gitti galiba kızımız için.Sizce nasıl? Görüşlerinizi merak ediyorum.
Teşekkür ederim fikrini belirttiğin için canımcımGüzel bence canım
Canım 16.haftada bende 1hafta baş ağrısı çektim hatta yazdım buraya acile gittim serum bağladılar yinede fayda etmedi. Demekki bu haftada olabiliyor baş ağrısı.bol su gerçekten başka çaresi yokBende şu içiyorum yeterli ama baş ağrısından ölüyorum hergun o kadar şiddetli ağrıyor ki dün kuvvetli bir ağrı kesici içtim ilk kez ama ona rağmen bana misin demedi zorla uyudum erkenden sabah kalktım iyiydim . Ama normal bir ağrı olmuyor sürekli şiddetli bir baş ağrısı çekiyorum ben umarım tekrar olmaz da biter sorun
İkisi de güzel ama Melis ismi çok var bu nedenle Miray'ı tercih ederdim ben.Bizde Kız olursa Melis veya miray düşünüyoruz sizce hangisizaten erkek olursa kayınbabanın aşı olucak
Geçmiş olsun. Ağrı kesici geçirmiyor muydu?
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Hala neden yüzde veriyor, neden kesin konuşamadı ki? Aa ne güzel böyle bir doktor bulman, git bakalım öğrendiklerini bize de aktarırsın belki.
Maşallah sağlıkla sihhatle gelsin kuzucugun❤❤ gözün aydin
Bizde Kız olursa Melis veya miray düşünüyoruz sizce hangisizaten erkek olursa kayınbabanın aşı olucak
Miray unisex isim mi yanlış bilmiyorsam sanki dimiBizde Kız olursa Melis veya miray düşünüyoruz sizce hangisizaten erkek olursa kayınbabanın aşı olucak
Bilmem ama kulağa hoş geliyo ay gibi ışık saçan demek anlamıMiray unisex isim mi yanlış bilmiyorsam sanki dimi
Miray unisex isim mi yanlış bilmiyorsam sanki dimi
İlk çocukmu canım benimde hiç belli değil normaldirMerhaba kızlar, 19. haftadan merhabaHaftaya kontrole gitcez, ayrıntılıya gireceğiz ama meraktan ölüyorum. Karnımda fazla büyümedi öyle. Eskiye göre büyük tabi ama artık baya belli olması gerekmiyor muydu? Her gören karnın belli olmuyor diyor bide kıyafetler de kamufle ediyor biraz. Normal mi acaba, umarım her şey yolundadır
Evet ilk. Onunda etkisi var galibaİlk çocukmu canım benimde hiç belli değil normaldir
Yastık alıyorum bacak arasına ama uykunun içinde onu sutluyorum sonra yine yüz üstü napim kat kat koruması var şimdilik birşey olmaz insbenim de o sıkıntım vardı. bacak arasına yastık koyarak aştım. yastık olunca istesem de yüzüstü yatamıyorum. hatta geçende kendi yastığımi aşağı atmışım. uyku sersemi eşimin başının altındaki yastığı çekip almışım. eşim de zavallı yastık arıyormuş yere mi düştü diye sonra bir bakmış ki ben yürütmüşüm yastığını.
zaten ilerleyen dönemlerde istesek de yatamayacağız. ters düşmüş kaplumbağa gibi oluyor insan
Kız bebek mi erkek mi? Benim karnım çok belli olmaya başladı. Çalıştığım mağazadaki müşteriler direkt hamile misin diye soruyor. Belki bünyeye göre değişir. Ben kilo bakımından zayıfım.Evet ilk. Onunda etkisi var galiba
Şimdi nasilsin daha iyi misinCanım 16.haftada bende 1hafta baş ağrısı çektim hatta yazdım buraya acile gittim serum bağladılar yinede fayda etmedi. Demekki bu haftada olabiliyor baş ağrısı.bol su gerçekten başka çaresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?