Hah işte benim de oyleBen tam olarak üstüne yatmasam da yine de yüz üstü eğimli yatıyorum. Yani tam olarak anlatamadım ama belki anlarsın.
Kesnlkle MelisBizde Kız olursa Melis veya miray düşünüyoruz sizce hangisizaten erkek olursa kayınbabanın aşı olucak
Teşekkürler bebeğimKesnlkle Melis
Norml canm. Benm de az çıktı çıplakken belli ama kıyafetle belli olmuyoMerhaba kızlar, 19. haftadan merhabaHaftaya kontrole gitcez, ayrıntılıya gireceğiz ama meraktan ölüyorum. Karnımda fazla büyümedi öyle. Eskiye göre büyük tabi ama artık baya belli olması gerekmiyor muydu? Her gören karnın belli olmuyor diyor bide kıyafetler de kamufle ediyor biraz. Normal mi acaba, umarım her şey yolundadır
Aynen bende öyleyim işte bir de illa bir bacağımı karnıma çekiyorum. Bir şey olur mu diyorum ama herhalde rahatsız olsa tepki verir diye düşünüp yatıyorum.Hah işte benim de oylebende lafı dolandirmayim diye yüz üstü dedim . Ama yinede bakıyorum karnım aşağıda oluyor
İc karniniz buyuktur muhtemelen.Merhaba kızlar, 19. haftadan merhabaHaftaya kontrole gitcez, ayrıntılıya gireceğiz ama meraktan ölüyorum. Karnımda fazla büyümedi öyle. Eskiye göre büyük tabi ama artık baya belli olması gerekmiyor muydu? Her gören karnın belli olmuyor diyor bide kıyafetler de kamufle ediyor biraz. Normal mi acaba, umarım her şey yolundadır
Siz rahatsiz olmadikca sorun yok. zaten bir sure sonra istenizde yatilmiyor. Bence simdi nasil rahat ediyorsaniz oyle uyumaya bakin.Hanımlar bide ben sürekli yüz üstü yatıyorum sorun olur mu sizce bebek icin uykuda bile kendimi öyle buluyorum seviyorum da öyle yatmayı
Bende çok seviyorum ama artk karnım büyüdüğü için yatamıyorum ağrı oluyo sen nasıl yatablyosun??Hanımlar bide ben sürekli yüz üstü yatıyorum sorun olur mu sizce bebek icin uykuda bile kendimi öyle buluyorum seviyorum da öyle yatmayı
Takla atmiyordur herhalde ama epey hareketlendiYaa bende 19+4 bildiğin hareketleri çok net hissediyorum korkuyorum da herkeste böyle mi yani hissedenler bebeğim takla atıyor sanki
Migren falan degilse acaba beslenmeyle alakali olabilir mi? Gluten falan da basagrisi yapabiliyor.3 gündür geçmeyen baş ağrısı ile nasıl mücadele edilir. Gerçekten çok zorlanıyorum. Sinirden oturup ağlıyorum.
AynıymışızAynen bende öyleyim işte bir de illa bir bacağımı karnıma çekiyorum. Bir şey olur mu diyorum ama herhalde rahatsız olsa tepki verir diye düşünüp yatıyorum.
Yatmaya engel olacak kadar büyümediler kuzu ya naptin senBende çok seviyorum ama artk karnım büyüdüğü için yatamıyorum ağrı oluyo sen nasıl yatablyosun??
Ben dayanamadım minoset plus kullandım ama ona bile bana misin demedi bol masaj ve uyku iyi geldi . Geçmiş olsun canım zor3 gündür geçmeyen baş ağrısı ile nasıl mücadele edilir. Gerçekten çok zorlanıyorum. Sinirden oturup ağlıyorum.
Kız bebek mi erkek mi? Benim karnım çok belli olmaya başladı. Çalıştığım mağazadaki müşteriler direkt hamile misin diye soruyor. Belki bünyeye göre değişir. Ben kilo bakımından zayıfım.
Ben çok zayıf değilim balım ama belli değil karnım annem 5. Ayın ortası sonu yeni yeni anlaşılır dedi ilk çocuk için söylüyorum
Erkek diye biliyoruz cinsiyetiniNorml canm. Benm de az çıktı çıplakken belli ama kıyafetle belli olmuyobenm ilki de böyleydi
Bende gunduzleri yuruyus yapiyorum tabi yolda sıkışmasam guzel olucakBenim eşim arkadaşlarıyla buluşmuştu dün. Taktım kulaklığımı yürüdüm valla. Bu akşam da çıkacağım muhtemelen.İnsan hareket ettikçe kendini daha dinç hissediyor. Ama kızım pek mutlu olmadı sanırım yokuş çıkarken baya kıpırdandı çünkü.
Benimde son dönemde firladi göbegim disari dogru diklesti artik belli oluyor birde erkek bebekte daha dik kiz bebekte daha yayvan oluyormus göbek bebişler buyuyor maşallahErkek diye biliyoruz cinsiyetiniZayıf bir insan değilim bende. Çıplakken belli oluyor aslında ama kıyafetlerle anlaşılmıyor galiba. Her gün etrafımdan hiç belli olmuyor hamileliğin duydukça- istisnasız her gören böyle diyor dert oldu bana da
Bende iki gundur bas agrisi cekiyorum bugun aksama kadar hic gecmedi parol ictim uyudum uyandigimda hafiflemisti ama tam gecmedi daha yeni rahatladim neden boyle oldu anlamadim dün gece konsere gittik eşimle acaba fazla gurultumu boyle yapti ondan oceki gecede sinemadaydik iki gun gurultumu yapti bu basagrisini anlamadimBen dayanamadım minoset plus kullandım ama ona bile bana misin demedi bol masaj ve uyku iyi geldi . Geçmiş olsun canım zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?