2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Norml canm. Benm de az çıktı çıplakken belli ama kıyafetle belli olmuyobenm ilki de böyleydi

Hah işte benim de oyle bende lafı dolandirmayim diye yüz üstü dedim . Ama yinede bakıyorum karnım aşağıda oluyor
Aynen bende öyleyim işte bir de illa bir bacağımı karnıma çekiyorum. Bir şey olur mu diyorum ama herhalde rahatsız olsa tepki verir diye düşünüp yatıyorum.

İc karniniz buyuktur muhtemelen.

benim karnımı gören 6 aylık sanıyor önceden de ayva göbekliydm çabuk çıktı o yüzden

Aynen bende öyleyim işte bir de illa bir bacağımı karnıma çekiyorum. Bir şey olur mu diyorum ama herhalde rahatsız olsa tepki verir diye düşünüp yatıyorum.
Aynıymışız okuyorum hep küçükken sıkıntı olmuyor yazıyor ama vicdanım hep bir rahatsız nasıl tepki versin kiz durtecek mi seni

Ben çok zayıf değilim balım ama belli değil karnım annem 5. Ayın ortası sonu yeni yeni anlaşılır dedi ilk çocuk için söylüyorum
Norml canm. Benm de az çıktı çıplakken belli ama kıyafetle belli olmuyobenm ilki de böyleydi
Erkek diye biliyoruz cinsiyetini Zayıf bir insan değilim bende. Çıplakken belli oluyor aslında ama kıyafetlerle anlaşılmıyor galiba. Her gün etrafımdan hiç belli olmuyor hamileliğin duydukça- istisnasız her gören böyle diyor dert oldu bana da

Bende gunduzleri yuruyus yapiyorum tabi yolda sıkışmasam guzel olucak ama iyi geliyor doktorumda tavsiye etti birde kontrollu kilo almak icin diyetisyene gidiyorum daha sonra kilolarla ugrasmayim diye diyetisyen kontrolune girdim 1 ay kilo almadim 900 gr da verdim iyi oldu diyetisyenim hergun 1 saat yuruyus verdi ama ben ortalama 40 dk yurumeye calisiyorum ama soylediginiz gibi yokus yurumek ve merdiven cikmak beni mahfediyor nefes nefes kaliyorum bebegimi ben daha hissedemiyorum malesef okadar hareketli ultrasonda ama plesantam ondeymis 20.haftada hareket hissedersin dedi doktorum umarim oğluşumu en kisa zaman icinde hissederim

Benimde son dönemde firladi göbegim disari dogru diklesti artik belli oluyor birde erkek bebekte daha dik kiz bebekte daha yayvan oluyormus göbek bebişler buyuyor maşallah

Merhaba kızlar birkaç gündür çok rahatsızım hiç takip edemedim umarım hepiniz ve minik bebişleriniz iyisinizdir. Bende TANSİYON çıktı. Oldukça yüksek. Doktorum bu kadar riskli gebelik geçirmeme rağmen hiç tansiyon ölçümü yapmıyordu. Sürekli bir tuhaf baş ağrısı kafamda ağırlık aile hekimine tahlile gittim orda fark ettiler. Hemen tansiyon aleti aldık. Doktoru değiştirdim. Yeni doktorum ilaç verdi tansiyon fenaydı şimdi günde 3 kez ölçüyorum hala normal değerlere düşmedi. Doğuma kadar işe gidemeyeceğim rahimde hala tutunamayan embriyonun kalıntıları duruyordu yeniden kanayabilir dedi çok ilgilendi . Şükür kızım iyi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepiniz sağlıkla kalın sevgilerimle

Ben dayanamadım minoset plus kullandım ama ona bile bana misin demedi bol masaj ve uyku iyi geldi . Geçmiş olsun canım zor
Bende iki gundur bas agrisi cekiyorum bugun aksama kadar hic gecmedi parol ictim uyudum uyandigimda hafiflemisti ama tam gecmedi daha yeni rahatladim neden boyle oldu anlamadim dün gece konsere gittik eşimle acaba fazla gurultumu boyle yapti ondan oceki gecede sinemadaydik iki gun gurultumu yapti bu basagrisini anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…