2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gecmis olsun Allah yardimciniz olsun.

Geçmiş olsun biran evval gecerde normale dönersin insallah Allah sana ve bebeğine sağlık versin

Çok şükür iyim canm geçen haftadan buyana maşallah diyim ağrı olmadı.benimde iştah hat safhada

İyiki erken farketmisler tansiyonu.yoksa önce sizin için sonra bebek için cok tehlikeli bir durum tansiyon yüksekliği.biran önce düzelir inşaallah.cok geçmiş olsun cnm

Bu haftaiçi gidecegim bende aslında hafifledi diyebilirim ama arada yine yokluyor ne yazık ki. Peki doktorunuz ne söyledi size ve o cihaz ne kadar takılı kalacak çok geçmiş olsun.
Benim de hiç beklemediğim zamanlarda geliyor anlayamıyorum cok.kan değerinr enfeksiyon değerine bir de troidlere baktı.holter 24 saat duruyor ama bugün carpıntı olmadı şükür.

Aynıymışız okuyorum hep küçükken sıkıntı olmuyor yazıyor ama vicdanım hep bir rahatsız nasıl tepki versin kiz durtecek mi seni
Ee tekmelemeyi biliyor boş beleş zamanda rahatsız olduğunda da tekmelesin yani başka nasıl iletişim kurucaz

Ay ne güzel diyetisyene vs gidiyormuşsun. Bende bayılıyorum böyle dikkat edip, pilatesini yogasını yapanlara. Ama bende hak getire artık işten eve gelip giderkende kıta değiştirdiğim için yoruluyorum enerjim sadece yürüyüşe ve ev işlerine yetiyor valla. İnşallah yakında hissedersin sende benim arkadaşımın da plesantası öndeydi o da 20.haftada hissetti. Haftaya ümitliyim senden.

Migren falan degilse acaba beslenmeyle alakali olabilir mi? Gluten falan da basagrisi yapabiliyor.

Migren dedi doktor bana. Fulya seninkini gürültü tetiklemiş olabilir. Bana hiçbir şey fayda etmiyor. Ne masaj ne uyku ne başka bir şey. Bugün biri buz uygula dedi bir daha ağrırsa onu yapacağım bakalım.

Cok gecmis olsun. Tansiyon yuksek ciksada anlik diye dusunebiliyorlar bazen. O yuzden olcselerde cok anlamli olmayabiliyor. Burda ilk hamileligimde her kontrolde idrarda bakiyorlardi ama artik kaldirildigini soylediler. Sikayetiniz olmadikca bakilmiyormus malesef.

çok geçmiş olsun. tansiyon çok önemli. maalesef bazı doktorlar bunu atlıyor. insaalh düzelir kısa zamanda tansiyonunuz

Doğru diyon da işte eve gelince yemek falan derken oturup kalıyorum
Valla bende öyle geliyorum 6yı geçiyor saat sonra yemek yap vs eşim gelince yemek hazırla, kur kaldır. Anca saat 9-9:30 gibi çıkıyorum yürüyüşe. Sonra gelir gelmezde bayılıyorum

Canım çok üzüldüm, şükür ki erken farkedilmiş. Tansiyon gebelikte çok tehlikeli. Dikkat et kendine. İlaçlarını aksatma, bol dinlen. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah

Takla atmiyordur herhalde ama epey hareketlendi daracik yerde kaslarini gelistiriyorlar. Ben artik disardan da gormeye basladim hareketleri.
Aynn ama hareketli at koşturuyor sanki başta gazım var sanıyordum hep birde bebeğin harektleri olduğunu anlamamıştım senşn ne kadarlık benim dıştan anlaşılmıyor

Kuzum hayırlı olsun bence de kızın olacak gibi hissediyorum sende içime gelen genelde doğru olur benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…