Benim bildiğin çıktıYatmaya engel olacak kadar büyümediler kuzu ya naptin senyemeği çok kaçırınca öyle yatmak daha hoşuma gidiyor baskı olunca midem şişip rahatsız ediyor diye
Gecmis olsun Allah yardimciniz olsun.Merhaba kızlar birkaç gündür çok rahatsızım hiç takip edemedim umarım hepiniz ve minik bebişleriniz iyisinizdir. Bende TANSİYON çıktı. Oldukça yüksek. Doktorum bu kadar riskli gebelik geçirmeme rağmen hiç tansiyon ölçümü yapmıyordu. Sürekli bir tuhaf baş ağrısı kafamda ağırlık aile hekimine tahlile gittim orda fark ettiler. Hemen tansiyon aleti aldık. Doktoru değiştirdim. Yeni doktorum ilaç verdi tansiyon fenaydı şimdi günde 3 kez ölçüyorum hala normal değerlere düşmedi. Doğuma kadar işe gidemeyeceğim rahimde hala tutunamayan embriyonun kalıntıları duruyordu yeniden kanayabilir dedi çok ilgilendi . Şükür kızım iyi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepiniz sağlıkla kalın sevgilerimle
Valla benimde cikti karnim ebebekten hamile karın destek yastigi aldim sirt ve bel agrimda var yuzustude yatmak bebek icin saglikli degil yastikla uyumaya calisiyorum.Benim bildiğin çıktıgören anlıyor
Geçmiş olsun biran evval gecerde normale dönersin insallah Allah sana ve bebeğine sağlık versinMerhaba kızlar birkaç gündür çok rahatsızım hiç takip edemedim umarım hepiniz ve minik bebişleriniz iyisinizdir. Bende TANSİYON çıktı. Oldukça yüksek. Doktorum bu kadar riskli gebelik geçirmeme rağmen hiç tansiyon ölçümü yapmıyordu. Sürekli bir tuhaf baş ağrısı kafamda ağırlık aile hekimine tahlile gittim orda fark ettiler. Hemen tansiyon aleti aldık. Doktoru değiştirdim. Yeni doktorum ilaç verdi tansiyon fenaydı şimdi günde 3 kez ölçüyorum hala normal değerlere düşmedi. Doğuma kadar işe gidemeyeceğim rahimde hala tutunamayan embriyonun kalıntıları duruyordu yeniden kanayabilir dedi çok ilgilendi . Şükür kızım iyi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepiniz sağlıkla kalın sevgilerimle
Çok şükür iyim canm geçen haftadan buyana maşallah diyim ağrı olmadı.benimde iştah hat safhadaŞimdi nasilsin daha iyi misin
Biraz iştahım açıldı yedikten sonra şişkinlik oluyor işteyken o yüzden fazla su içmiyorum eve gelince çok içiyorum ama işteyken olan oluyor başıma zatennapim baş ağrısı daha zor hamileyiz sisecez işte napim
İyiki erken farketmisler tansiyonu.yoksa önce sizin için sonra bebek için cok tehlikeli bir durum tansiyon yüksekliği.biran önce düzelir inşaallah.cok geçmiş olsun cnmMerhaba kızlar birkaç gündür çok rahatsızım hiç takip edemedim umarım hepiniz ve minik bebişleriniz iyisinizdir. Bende TANSİYON çıktı. Oldukça yüksek. Doktorum bu kadar riskli gebelik geçirmeme rağmen hiç tansiyon ölçümü yapmıyordu. Sürekli bir tuhaf baş ağrısı kafamda ağırlık aile hekimine tahlile gittim orda fark ettiler. Hemen tansiyon aleti aldık. Doktoru değiştirdim. Yeni doktorum ilaç verdi tansiyon fenaydı şimdi günde 3 kez ölçüyorum hala normal değerlere düşmedi. Doğuma kadar işe gidemeyeceğim rahimde hala tutunamayan embriyonun kalıntıları duruyordu yeniden kanayabilir dedi çok ilgilendi . Şükür kızım iyi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepiniz sağlıkla kalın sevgilerimle
Benim de hiç beklemediğim zamanlarda geliyor anlayamıyorum cok.kan değerinr enfeksiyon değerine bir de troidlere baktı.holter 24 saat duruyor ama bugün carpıntı olmadı şükür.Bu haftaiçi gidecegim bende aslında hafifledi diyebilirim ama arada yine yokluyor ne yazık ki. Peki doktorunuz ne söyledi size ve o cihaz ne kadar takılı kalacak çok geçmiş olsun.
Ee tekmelemeyi biliyor boş beleş zamanda rahatsız olduğunda da tekmelesin yaniAynıymışızokuyorum hep küçükken sıkıntı olmuyor yazıyor ama vicdanım hep bir rahatsız nasıl tepki versin kiz durtecek mi seni
Ay ne güzel diyetisyene vs gidiyormuşsun. Bende bayılıyorum böyle dikkat edip, pilatesini yogasını yapanlara. Ama bende hak getireBende gunduzleri yuruyus yapiyorum tabi yolda sıkışmasam guzel olucakama iyi geliyor doktorumda tavsiye etti birde kontrollu kilo almak icin diyetisyene gidiyorum daha sonra kilolarla ugrasmayim diye diyetisyen kontrolune girdim 1 ay kilo almadim 900 gr da verdim iyi oldu diyetisyenim hergun 1 saat yuruyus verdi ama ben ortalama 40 dk yurumeye calisiyorum ama soylediginiz gibi yokus yurumek ve merdiven cikmak beni mahfediyor nefes nefes kaliyorum bebegimi ben daha hissedemiyorum malesef okadar hareketli ultrasonda ama plesantam ondeymis 20.haftada hareket hissedersin dedi doktorum umarim oğluşumu en kisa zaman icinde hissederim
Migren falan degilse acaba beslenmeyle alakali olabilir mi? Gluten falan da basagrisi yapabiliyor.
Bende iki gundur bas agrisi cekiyorum bugun aksama kadar hic gecmedi parol ictim uyudum uyandigimda hafiflemisti ama tam gecmedi daha yeni rahatladim neden boyle oldu anlamadim dün gece konsere gittik eşimle acaba fazla gurultumu boyle yapti ondan oceki gecede sinemadaydik iki gun gurultumu yapti bu basagrisini anlamadim
Canım umarım yanılma vardırTrisomy 21 riski
Doğru diyon da işte eve gelince yemek falan derken oturup kalıyorumKız olur mu öyle şey, havayı güzel buldukça yürü. Fazla kilo almazsın, bebek içinde hareket çok iyi.
Cok gecmis olsun. Tansiyon yuksek ciksada anlik diye dusunebiliyorlar bazen. O yuzden olcselerde cok anlamli olmayabiliyor. Burda ilk hamileligimde her kontrolde idrarda bakiyorlardi ama artik kaldirildigini soylediler. Sikayetiniz olmadikca bakilmiyormus malesef.Merhaba kızlar birkaç gündür çok rahatsızım hiç takip edemedim umarım hepiniz ve minik bebişleriniz iyisinizdir. Bende TANSİYON çıktı. Oldukça yüksek. Doktorum bu kadar riskli gebelik geçirmeme rağmen hiç tansiyon ölçümü yapmıyordu. Sürekli bir tuhaf baş ağrısı kafamda ağırlık aile hekimine tahlile gittim orda fark ettiler. Hemen tansiyon aleti aldık. Doktoru değiştirdim. Yeni doktorum ilaç verdi tansiyon fenaydı şimdi günde 3 kez ölçüyorum hala normal değerlere düşmedi. Doğuma kadar işe gidemeyeceğim rahimde hala tutunamayan embriyonun kalıntıları duruyordu yeniden kanayabilir dedi çok ilgilendi . Şükür kızım iyi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepiniz sağlıkla kalın sevgilerimle
çok geçmiş olsun. tansiyon çok önemli. maalesef bazı doktorlar bunu atlıyor. insaalh düzelir kısa zamanda tansiyonunuzMerhaba kızlar birkaç gündür çok rahatsızım hiç takip edemedim umarım hepiniz ve minik bebişleriniz iyisinizdir. Bende TANSİYON çıktı. Oldukça yüksek. Doktorum bu kadar riskli gebelik geçirmeme rağmen hiç tansiyon ölçümü yapmıyordu. Sürekli bir tuhaf baş ağrısı kafamda ağırlık aile hekimine tahlile gittim orda fark ettiler. Hemen tansiyon aleti aldık. Doktoru değiştirdim. Yeni doktorum ilaç verdi tansiyon fenaydı şimdi günde 3 kez ölçüyorum hala normal değerlere düşmedi. Doğuma kadar işe gidemeyeceğim rahimde hala tutunamayan embriyonun kalıntıları duruyordu yeniden kanayabilir dedi çok ilgilendi . Şükür kızım iyi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepiniz sağlıkla kalın sevgilerimle
Valla bende öyle geliyorum 6yı geçiyor saat sonra yemek yap vs eşim gelince yemek hazırla, kur kaldır. Anca saat 9-9:30 gibi çıkıyorum yürüyüşe. Sonra gelir gelmezde bayılıyorumDoğru diyon da işte eve gelince yemek falan derken oturup kalıyorum
Canım çok üzüldüm, şükür ki erken farkedilmiş. Tansiyon gebelikte çok tehlikeli. Dikkat et kendine. İlaçlarını aksatma, bol dinlen. Sağlıkla alırsın kucağına inşallahMerhaba kızlar birkaç gündür çok rahatsızım hiç takip edemedim umarım hepiniz ve minik bebişleriniz iyisinizdir. Bende TANSİYON çıktı. Oldukça yüksek. Doktorum bu kadar riskli gebelik geçirmeme rağmen hiç tansiyon ölçümü yapmıyordu. Sürekli bir tuhaf baş ağrısı kafamda ağırlık aile hekimine tahlile gittim orda fark ettiler. Hemen tansiyon aleti aldık. Doktoru değiştirdim. Yeni doktorum ilaç verdi tansiyon fenaydı şimdi günde 3 kez ölçüyorum hala normal değerlere düşmedi. Doğuma kadar işe gidemeyeceğim rahimde hala tutunamayan embriyonun kalıntıları duruyordu yeniden kanayabilir dedi çok ilgilendi . Şükür kızım iyi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepiniz sağlıkla kalın sevgilerimle
Aynn ama hareketli at koşturuyor sanki başta gazım var sanıyordum hep birde bebeğin harektleri olduğunu anlamamıştım senşn ne kadarlık benim dıştan anlaşılmıyorTakla atmiyordur herhalde ama epey hareketlendidaracik yerde kaslarini gelistiriyorlar. Ben artik disardan da gormeye basladim hareketleri.
Kuzum hayırlı olsun bence de kızın olacak gibi hissediyorum sende içime gelen genelde doğru olur benimKızlar çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Doktordan çıktım şimdi yüzde 80 ihtimalle kızım olacakmış Allah ın izniyle. Sağlığı sıhhati yerinde kuzumun.
Hemen doktorun söylediği birkaç şeyi paylaşmak istiyorum.
Ayrıntılı ultrasonun hakimi peritonolog dedi. Bende bakarım ama onada gitmeni tavsiye ediyorum dedi.
Benim bulunduğum ilçede devlet hastanesinde gebelik uzmanı bir doktor varmış. Gebeleri doğuma hazırlıyormuş nefes egzersizi plates öğretiyormuş.
Ona giden bütün gebelerim çok kolay sorunsuz doğuruyor dedi kendisi doğum yaptırmıyor bu arada.
Bende bu haftaiçi o bahsettiği doktora gideceğim nasipse.
İçinde omega olan bir vitamin yazdı.
Demir ilacımı aç içemiyorsam tok almamı söyledi.
Kızlar uzun yazıyorum ama sizlerle de paylaşmak istiyorum tüm bilgileri.
Şimdilik bu kadar bizden.
Ben sevdimKızlar eşimle konuşurken 'İlke' ismi hoşumuza gitti galiba kızımız için.Sizce nasıl? Görüşlerinizi merak ediyorum.
MelisBizde Kız olursa Melis veya miray düşünüyoruz sizce hangisizaten erkek olursa kayınbabanın aşı olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?