- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Evet canım yer almasından bahseden biri vardı kimdi hatirlayamamistim, çok teşekkürler tavsiyen için. O aklımda ama buranın pazarı Perşembe cuma kurulur o günü bekliyorumİyi geceler Kızlar ayrıntılı ultrason için bende Kayseri’de serklaj ı mı yapan riskli gebelik uzmanına gideceğim , kendisi Prof , ücreti muayene ücreti ile aynıymış zaten , 300 TL . @Nooneknows canım ben yer elması yemiştim 4-5 tane , bağırsakları çalıştırıyor deneyebilirsin . Doktorum da magnezyum vermişti.
Kıyamam çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın,bu arada benim küçük oğlan yazdan buyana sürekli öksürük ve burun akıntısı oluyordu. Bikaç kez dr a göturdum alerjik dediler ilaç kullanmıştık. abisi ateşliydi cumadan buyana dun dr a götürünce küçük oglumuda gösterdim dr.a . Akciğer filmi istedi.ve bronsit olmus ciğere inmiş. 3aylik tedavi Uygulayacagiz. Umarım kısa sürede geçer..
Canımmm acil şifalar dilerim. İnşallah sağlıkla tamamlarsınız yavrularınızda da hiç bir sorun olmaz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsunBenim ilk gebeligimde seker problemi oldu malesef. Daha 5 haftalikken ayak parmaklarim morarmaya baslamisti. ailemizde kimsede diyabet yok. Kimse gebelik sekeri de yasamamis. Kilom normal. Bir sure diyetle kontrol altinda tutmaya calistilar. Ama diyet hicbir ise yaramadi. Sonra insuline baslamak zorunda kaldim ama malesef insulinle bile dusmuyor. Tamamen hormonal. bana sorarsaniz tamamen stresle alakali. Malesef bu sefer cok daha erken baslamak zorunda kaldim insuline ve ilkinde oldugu gibi yine insulin bile ise yaramiyor. Insulin miktarini yavas yavas artiriyorlar ama o da bazen sekerimin asiri dusmesine sebep oluyor. Cok duserse komaya girme ihtimalim var. o yuzden gece bile kalkip kontrol etmem gerekiyor kan sekerimi. Uyku falan da yok yani. kasilmalari 30 dan sonra siki takibe almislardi ilkinde. iki gune 1 nst ye giriyordum. Olu dogum riski yuksek olunca zaten 40 haftayi bekletmiyorlar. oncesince suni sanciyla baslatiyorlar. benim kizimda kendiliginden erken geldi. sonrasinda bebekte de seker olma olasiligi var. beni aslinda en cok uzen durum da bu malesef. her sene duzenli kontrol ediliyor. Ozellikle ergenlik zamaninda cikabilecegi soyleniyor. Bu sefer kasilmalar bu kadar erken baslayinca dogumun daha da erken olabilecegini soylediler ama direk sekere baglamadilar. bence tamamen yorulma ve stresle alakali. malum kizim kucuk surekli indir kaldir pesinden kostur. ayrica sekerden dolayi da fazlasiyla hareket etmem gerekiyor. Dedigim gibi dogru duzgun uyuyup dinlenemiyorum da. Uykuyu seven bir insan degilim aslinda ama vucut kaldirmiyor tabi. onun disinda baska sikintilar da var malesef daha teshis konulamamis.
Canımmm geçmiş olsun paşalara tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlarHayirli geceler herkes iyidir umarım.malum pazar eş evde iki çocuk hasta olunca.tlfnu doğru dürüst elime bile alamadım..
Günaydın kızlar.Dün dünya prematüre günüymüş ya her yerde görünce bilinçaltıma işlemiş olacakki rüyamda kızım 20. haftada doğuyordu. Küvöze alıyorlardı ama sadece takip için. Herhangi bir ilaç tedavisi,oksijen desteği falan vermiyorlardı. Ay nasıl üzüldüm bütün gece anlatamam size Sabah kalktım oh dedim çok şükür rüyaymış.
Öyleyse boşuna üzülüyosun çünkü bizim tospikler daha kilo almaya başlamadılar. Asıl 25.haftadan sonra kilo almaya başlycaklar. Bi hafta ileri geri meselesi çok da büyütlck bi mevzu değl canım. Brn çok fazla kilo verince üzülmştüm bebeğime yetemiyorm diye ama doktr gayet iyi deynce kilo almadığıma hatta verdiğime sevndim. Doğumdan sonra kilolarla uğraşmcaz işte ne güzelyok bisey demedi.ben 17 + lardaydim bana bebek 16 ile 17 arasinda dedi.benim ilk oglum hep bir hafta ilerideydi.simdi bu geride olunca uzuldum.
Hayır canım kabız olduğumdan vermişti magnezyumu . Dışkıyı yumuşatma özelliği var magnezyumun . Yer elmasından bahseden kişi de yine bendimEvet canım yer almasından bahseden biri vardı kimdi hatirlayamamistim, çok teşekkürler tavsiyen için. O aklımda ama buranın pazarı Perşembe cuma kurulur o günü bekliyorummagnezyumu anlamadım, kabızlık için mi verildi, magnezyum ictigin için mi kabız oldun ?
Magnezyuma devam ediyor Muş’un etkisi oldu muİyi geceler Kızlar ayrıntılı ultrason için bende Kayseri’de serklaj ı mı yapan riskli gebelik uzmanına gideceğim , kendisi Prof , ücreti muayene ücreti ile aynıymış zaten , 300 TL . @Nooneknows canım ben yer elması yemiştim 4-5 tane , bağırsakları çalıştırıyor deneyebilirsin . Doktorum da magnezyum vermişti.
Doktor neden olmuş olabilir dedi bence de yaptır aklına takılmasın bu durumYok aramadım henüz benim üçlü testimde sıkıntı çıktığı için biran önce gitsem mi diyorum. Ama aradığımda zaman söyler herhalde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama yine de içim rahat da değil bir perinatoloğa da girmek istiyorum gazide deniz altincabayı duydum ona mail attım ama dönüş yapmadı ona da gitmek isterim
Bende sürekli ne görsem rüyamda aynı moddayımGünaydın kızlar.Dün dünya prematüre günüymüş ya her yerde görünce bilinçaltıma işlemiş olacakki rüyamda kızım 20. haftada doğuyordu. Küvöze alıyorlardı ama sadece takip için. Herhangi bir ilaç tedavisi,oksijen desteği falan vermiyorlardı. Ay nasıl üzüldüm bütün gece anlatamam size Sabah kalktım oh dedim çok şükür rüyaymış.
Evet etkisi oldu , hala devam ediyorum .Magnezyuma devam ediyor Muş’un etkisi oldu mu
GünaydınGünaydın
Amin.Günaydın canım. Dün bende gördüm bolca. Çok üzüldüm Allah yaşatmasın bizlere öyle şeyler. Rüyası bile çok kötüdür eminim. Haftalarını doldurup gelsin bebişlerimiz inşallah.
Çok etkiliyor bu gebelik insanı. Hormonlar tavan tabi. Allah sonumuzu hayır etsin, delirmeden doğuraydık.Bende sürekli ne görsem rüyamda aynı moddayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?