2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet canım yer almasından bahseden biri vardı kimdi hatirlayamamistim, çok teşekkürler tavsiyen için. O aklımda ama buranın pazarı Perşembe cuma kurulur o günü bekliyorum magnezyumu anlamadım, kabızlık için mi verildi, magnezyum ictigin için mi kabız oldun?

Kıyamam çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın,

Canımmm acil şifalar dilerim. İnşallah sağlıkla tamamlarsınız yavrularınızda da hiç bir sorun olmaz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın canım. Dün bende gördüm bolca. Çok üzüldüm Allah yaşatmasın bizlere öyle şeyler. Rüyası bile çok kötüdür eminim. Haftalarını doldurup gelsin bebişlerimiz inşallah.

yok bisey demedi.ben 17 + lardaydim bana bebek 16 ile 17 arasinda dedi.benim ilk oglum hep bir hafta ilerideydi.simdi bu geride olunca uzuldum.
Öyleyse boşuna üzülüyosun çünkü bizim tospikler daha kilo almaya başlamadılar. Asıl 25.haftadan sonra kilo almaya başlycaklar. Bi hafta ileri geri meselesi çok da büyütlck bi mevzu değl canım. Brn çok fazla kilo verince üzülmştüm bebeğime yetemiyorm diye ama doktr gayet iyi deynce kilo almadığıma hatta verdiğime sevndim. Doğumdan sonra kilolarla uğraşmcaz işte ne güzel

Hayır canım kabız olduğumdan vermişti magnezyumu . Dışkıyı yumuşatma özelliği var magnezyumun . Yer elmasından bahseden kişi de yine bendim

Magnezyuma devam ediyor Muş’un etkisi oldu mu

Doktor neden olmuş olabilir dedi bence de yaptır aklına takılmasın bu durum

Bende sürekli ne görsem rüyamda aynı moddayım

Günaydın canım. Dün bende gördüm bolca. Çok üzüldüm Allah yaşatmasın bizlere öyle şeyler. Rüyası bile çok kötüdür eminim. Haftalarını doldurup gelsin bebişlerimiz inşallah.
Amin. Allah ailelerine güç,kuvvet, sabır versin. Çok zor durumdur eminim. En az 36'da gelsin bizimkiler.

Günaydın kızlar, dün bugün yine inanılmaz bir baş ağrısı tuttu beni.. Parol içtim ama kesmiyor ki.. Nasıl işe yaramaz bir ilaç bu ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…