2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

ya aslinda bebis kilo alsa dert etmiycem de..bebisimi dusunuyorum..

Yok aramadım henüz benim üçlü testimde sıkıntı çıktığı için biran önce gitsem mi diyorum. Ama aradığımda zaman söyler herhalde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama yine de içim rahat da değil bir perinatoloğa da girmek istiyorum gazide deniz altincabayı duydum ona mail attım ama dönüş yapmadı ona da gitmek isterim

ilk oglum hep bir hafta ilerideydi.bu nerdeyse geride..beni dusunduren sadece bebegim yaa. ben nasilsa veririm fazla kiloyu.dert etmiyorum.onlar ii olsun da..

hay ağzın bal yesin..hadi inşAllah

Evet fiyat olarak iyi diğer şehirlere göre . Yer elmasında açacak bir içi yok ki ama dış kabuğunu soyup tüketiyorum . Soyarken de belli olur herhalde . Ama dikkat ederim bundan sonra .ilk yediğimde müsil etkisi yapmıştı bende . Üstelik hemoroid e filan da iyi geliyormuş , Demir ,B vitamini açısından da zenginmiş . Emziren annelere de faydalıymış . Bilsem daha önceden tüketirdim . Kabızlık yaşadım bir kere , lavman yapmak zorunda kalmıştım .

Bebişin kaç kilo canım ? Bende sadece 1 kilo aldım ama doktor bebeğin kilosuyla ilgili kötü bir yorumda bulunmadı.

doktorum bisey demedi ben ultrason kagidindan gordum.kilosu 16 haftaya esdeger diyordu ama ben 17 haftdaydim.

Ben 20. Haftadayım 4.5 kilo verip 1 kilo aldım.kilo almamak sağlıklıysanz aksine güzel bşy. Bebeğin için doktr düşük kilolu dikkat et faln mı dedi? Eğer sıkıntı varsa ona bşy diyemem.
yok bisey demedi.ben 17 + lardaydim bana bebek 16 ile 17 arasinda dedi.benim ilk oglum hep bir hafta ilerideydi.simdi bu geride olunca uzuldum.

Kiloya hic takilmayin ne kendiniz ne bebeginiz icin. Gelisimi iyi ve devam ediyorsa bence sorun degil. onemli olan saglikli olmasi

ben de kesinlikle yapılmalı diye dusunuyorum..cok onemli goruyorum.

Tecrübeli annelere soruyorum 0-3 ay için ne kadar kıyafet alınmalı çok kullanılıyor mu patikli mi patiksiz mi daha çok kullanılıyor
Ben 3 tane 3 erli takim almistim. Bi uzun bi kisa kollu zibin ve pantalondan olusan. Bir tane de hastane cikisi. bir suru hediye geliyor o yuzden cok fazla almadim. ben de patikli cok kullanamadim.cok cabuk buyuyorlar patikliler kucuk geliyordu hemen. Ama sonrasinda ayaklarini kesip kullanmaya devam edenler var. Bir de ilk zamanlarda kundak yaptigim icin oyle ayaklari corapsizda olsa sorun olmadi bizim icin.

Ayy çok tatlış

Çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşsin yavrucaklar

Elmocum, diliyorum ki huzurla sağlıkla geçireceğiz sürecimizi ve sağlıkla kucaklarımıza alıp büyüteceğiz. Çok haklısınız sebepsiz yere, ırsi bile değilken, bu kadar sağlıklı görünüyorken durdum yere hamilelikle gelen rahatsızlık biraz canını sıkıyor. Stres, yorgunluk diyorsunuz hadi onları da hallettik diyelim ve burada güzel doğum hikayelerimizi paylaşalım dilerim. Ben de sıkıntı paylaşmaktan fazlasıyla imtina ediyorum. Anlatmadığım çok şey var ilk gebeliğimde yaşadığım
Burada birbirimize destek olduğumuzu düşünüyorum, güzel iyi dileklerle telkin oluyorum şahsen
Hep güzellikler olsun sağlıkla güzellikleri paylaşalım dilerim
(İlk doğumunuz USA 'da mı oldu, hediyeler çok geldi demişsiniz Belki aile yanınızdaydı büyük şans ne güzel Ben burada yalnız başıma doğurduğum için kendim el yordamıyla ne aldıysam o vardı. Ancak 3 ay sonra Türkiye seyahatimde 3-6 ay ve üstü hediyeler gelmişti. Bunda da kısmetse aynı olur herhalde)

Dogumum amerikada oldu ama gerek burdaki arkadaslar gerekse turkiyedekiler hep birseyler alip gonderdiler. Ben o zaman calisiyordum. Esimin de benim de epey bir cevremiz vardi. ben havlu nevresim battaniye yastik yorgan dahil hic birsey almadim denebilir. Doguma kiz kardesim, esi ve bir de kayinvalidem geldi. Kiz kardesimin ufak bebegi vardi 1.5 yasinda ayni zamanda calisiyordu Turkiyede. Kayinvalidemde gorumcemin 9aylik ikiz bebeklerine bakiyordu. Cok kisa sureligine geldiler o yuzden. Bizim ki yardim etmekten cok bebek ziyaretiydi. Ilk gelisleri de olunca hic yardim istemedim kimseden. O yuzden hep yemekleri vs ben yapmisimdir. Cevremizde cok olunca gelip giden de cok oldu onlara bile hazirligi hep kendim yaptim. Bir de mutfak beni rahatlatmistir hep hic eziyet gibi gelmez. Onlar cikip gezsinler istedim vakitleri kisitli olunca. Tabi yardimlari olmasa da varliklari bile yetiyor bu sefer kayinvalidem gelip uzun kalmayi dusunuyordu ama yaza bir dugunumuz var tarihi net degil. haziran da olabilir agustos da. Biraz ona gore sekillenecek bizim durum.

Olsun, varlıkları yeter çok güzel Ben hep yalnızlığı seven biriydim, eşim de mutfak işini halledince o dönem kimsenin gelmemesi çok sıkıntı olmadı. Biz gittik zaten hemen. Sadece lohusa geceliklerimi 3 ay sonra giyebilmiştim
Bu sefer annemle babam gelmeye niyetliler ama net değil, kendi sağlık sorunları var. Sağlık olsun da herşey oluyor. Gönlünüze göre olsun sizin de

Bu 3lü test mevzusuna bazı doktorlar karşı çıkarken bazıları neden yaptırıyor gerçekten anlamadım. Yanılma bayı %50den fazla üstelik 2li de bir sey çıkmadıysa içinizi ferah tutun derim. Perinatoloğa gitmek o testlerden daha sağlıklı geliyor bana.

Günaydın kızlar. Dün dünya prematüre günüymüş ya her yerde görünce bilinçaltıma işlemiş olacakki rüyamda kızım 20. haftada doğuyordu. Küvöze alıyorlardı ama sadece takip için. Herhangi bir ilaç tedavisi,oksijen desteği falan vermiyorlardı. Ay nasıl üzüldüm bütün gece anlatamam size Sabah kalktım oh dedim çok şükür rüyaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…