- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Gör bakalım bebişini neler yapıyor.Günaydın kızlar 2de bebiş görmece
Bende bir kaç gün çektim o baş ağrısını. Çok lanet bir şey. Soğuk iyi gelmişti kuzum bana bir de olabildiğinde karanlıkta oturmak. Geçmiş olsun sana da.Günaydın kızlar, dün bugün yine inanılmaz bir baş ağrısı tuttu beni.. Parol içtim ama kesmiyor ki.. Nasıl işe yaramaz bir ilaç bu ya..
Tşk ederim inşaallahÇok geçmiş olsun, bir an önce iyileşsin yavrucaklar
Amin canımKıyamam çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın,
Sağol cnm inşallahCanımmm geçmiş olsun paşalara tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar
Sağol canım, karanlık istiyorum ben de ama yine de geçmiyor. Göz bandı takıyorum, şakaklarıma nane yağı sürüyorum. Bana mısın demiyor. Okula geldim 9da.. Bir an önce eve gitsem yatsam yine..Bende bir kaç gün çektim o baş ağrısını. Çok lanet bir şey. Soğuk iyi gelmişti kuzum bana bir de olabildiğinde karanlıkta oturmak. Geçmiş olsun sana da.
Bende öyle düşünüyorum ikilim iyi embriyo genetikten geçti perinatoloğa da gidip rahatlamak istiyorum bakalım allah gerçekten hamilelere annelere bebeklere güç versin zor süreçler harkeee tavsiyem ikiliden sonra üçlü yaptırmayın derimBu 3lü test mevzusuna bazı doktorlar karşı çıkarken bazıları neden yaptırıyor gerçekten anlamadım. Yanılma bayı %50den fazla üstelik 2li de bir sey çıkmadıysa içinizi ferah tutun derim. Perinatoloğa gitmek o testlerden daha sağlıklı geliyor bana.
Aynen yat dinlen canım en iyisiSağol canım, karanlık istiyorum ben de ama yine de geçmiyor. Göz bandı takıyorum, şakaklarıma nane yağı sürüyorum. Bana mısın demiyor. Okula geldim 9da.. Bir an önce eve gitsem yatsam yine..
Büyük ihtimallr gec döllenmeniz vardır 1 hafta. Benim de aynı sekilde doktorum bu yüzden son adet tarihimi ileriye aldı. Burada bakılan su bebeginiz 16haftalık gözüküyor ya , gelişimi 16 haftaya uygun mu ilerliyor. Yoksaa bi hafta gerilik ilerilik önemli birsey değil içiniz rahat etsindoktorum bisey demedi ben ultrason kagidindan gordum.kilosu 16 haftaya esdeger diyordu ama ben 17 haftdaydim.
Canım nazar değer tabiki de bol bol oku kendini.Günaydın kızlar, ben de dün çok rahatsız bir şekilde uyudum. Eşimin akrabalarına gitmiştik sürekli bebeği sorup durdular eve geldik yattım,yorgan taş gibi sanki kocaman bir kaya koymuşlar üstüme kaldıramıyorum eziliyorum altında öyle kötü oldum kötü kötü rüyalar gördüm sabahı zor ettim, nazar mıdır nedir anlamadım
Canım cok normal ilk gebeligimde 18 de baya hisstmistim simdi ise belli belirsiz emin olmamakla birlikte duyamiyorum bunu doktora soyledim plesentan önde o yuzden gec hissedeceksin dedi sadece sola yattigimda bazen kayma gibi birsey hissediyorumGünaydın kızlar,
umarım hepinizin hamileliği iyi geçiyordur. Mesajları yine okumaya yetişemedim.
Bir sorum olacaktı biz bu gün 20 haftalık olduk benim ilk gebeliğim hala hareketlerini hissedemiyorum.
Bazen çok iyi dinlediğimde belli belirsiz bağırsak hareketi gibi şeyler oluyor içimde ama net değil.
20. haftada hareketlerini net bir şekilde hisseden var mı? Sürekli acaba iyi mi bir şey olmuş olabilir mi diye düşünmekten kafayı yiyeceğim yakında.
Kuzum hareketlerini hissedemesende böyle düşünme. Kendini de bebeği de strese sokarsın. Ben şu an çok net biçimde hissediyorum hareketlerini. Tabi sürekli değil, birşeyler yedikten sonra ve akşamları oluyor genelde.Günaydın kızlar,
umarım hepinizin hamileliği iyi geçiyordur. Mesajları yine okumaya yetişemedim.
Bir sorum olacaktı biz bu gün 20 haftalık olduk benim ilk gebeliğim hala hareketlerini hissedemiyorum.
Bazen çok iyi dinlediğimde belli belirsiz bağırsak hareketi gibi şeyler oluyor içimde ama net değil.
20. haftada hareketlerini net bir şekilde hisseden var mı? Sürekli acaba iyi mi bir şey olmuş olabilir mi diye düşünmekten kafayı yiyeceğim yakında.
Olabilir canim streste yapmış olabilirsin oda sende sıkıntı yapmıştır bazen kendimi hicbir yere sığdıramam stresli olduğumda hersey batar hersey rahatsizlik verir aslinda sessiz sakin biriyimdir ama ben strese bağlıyorumGünaydın kızlar, ben de dün çok rahatsız bir şekilde uyudum. Eşimin akrabalarına gitmiştik sürekli bebeği sorup durdular eve geldik yattım,yorgan taş gibi sanki kocaman bir kaya koymuşlar üstüme kaldıramıyorum eziliyorum altında öyle kötü oldum kötü kötü rüyalar gördüm sabahı zor ettim, nazar mıdır nedir anlamadım
Günaydın kızlar, dün bugün yine inanılmaz bir baş ağrısı tuttu beni.. Parol içtim ama kesmiyor ki.. Nasıl işe yaramaz bir ilaç bu ya..
Canım cok normal ilk gebeligimde 18 de baya hisstmistim simdi ise belli belirsiz emin olmamakla birlikte duyamiyorum bunu doktora soyledim plesentan önde o yuzden gec hissedeceksin dedi sadece sola yattigimda bazen kayma gibi birsey hissediyorum
Bilmiyorum olabilir ilk cocugum erkek simdi ise kız bekliyorum bana plesenta sebepli demisti arkasinda kalıyor ama plesenta önde olupta cok hissedenlerde var demisti saat 2 de doktora gidecegim bende senin gibi hareket duymadıgim icin daha cok merak ediyorumBenim de plesenta önde onunla mı ilgili? Ay bir an önce hissetsem de rahatlasam acaba kız erkek bebek hareket bakımından fark ediyor mu? Çoğu kişi kızlar daha geç hissedilir diyor ama bana da saçma geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?