2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim de plesenta önde onunla mı ilgili? Ay bir an önce hissetsem de rahatlasam acaba kız erkek bebek hareket bakımından fark ediyor mu? Çoğu kişi kızlar daha geç hissedilir diyor ama bana da saçma geliyor.
Ben İki oglumdada çok erken hissettim 15-16 haftalarda net sekilde hissediyordum. Ama bu kız halen doğru dürüst bende hissedemiyorum.belkide tesadüftür kiz gec erkek erken demeleri ama bende durum böyle

Ben İki oglumdada çok erken hissettim 15-16 haftalarda net sekilde hissediyordum. Ama bu kız halen doğru dürüst bende hissedemiyorum.belkide tesadüftür kiz gec erkek erken demeleri ama bende durum böyle

Kime sorduysam aynısını söylüyor sanırım gerçekten var böyle bir şey... Kızlar nazlı diye mi nedir anlamadım.

Kızlar bu arada ben tetanoz aşısı oldum yaptıracaklara tavsiyem hangi tarafa yatıyorsanız diğer tarafa yaptırın 2. ve 3. gün baya ağrı yapıyor.

Hanımlar kabızlık için ilaç kullanan oldu mu hiç aranızda?doğal yöntemler ise yaramıyor kaç gündür maalesef , hamilelerin kullanabileceği bir ilaç var mı acaba, yarın eczaneye de soracağım.
Ben kullanıyorum canım, çünkü ilaçsız mümkün değil olmadı 4-5 gün çıkamadığımı duyunca doktor bu çok uzun bir süre mutlaka kullanmalısın ilacı dedi, çok şükür 2-3 günde bir alınca rahatlıyorum. Magnesie Calcinee diye bi ilaç toz şeklinde suya katıp içiyorum max 2-3 saat içinde etkisini gösteriyor.

Doğum korkun olduğu için mi Sezeryan tercihin canım bende çok korkuyorum kararsızım

Ayy Kızlar bende sabaha kadar uyumadım aşırı da da yemiyorum ama sanki hep nefessiz kalıyorum gibi fenalık basıyor acaba çok dikkat etmeye çalıştığım için hamileliği öğrendiğimden beri hiç surt üstü uyumadım hep sağ sol uyuyorum 20. Haftaya giriyorum bugün

Kızlar adetim on gün geçti dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı bugün kan a gittim değerim 115 cıktı doktorum rahim duvarı kalın kese bu değerle gözükmez cuma günü tekrar gel hem değerine hem keseye bakarız görünecek mi dedi sizce normal mi değerim klomen kullanmıştım bu ay

Göğüslerinde hassasiyet falan var mı tatlım

Geç döllenme olmuş canım büyük ihtimal. Değerin artınca keseyi görürsün inş.

Canim 5 den sonrasi icin gebe deniliyor evet o degerle gorunmesi imkansiz okadar cok sey oluyorki adeti 10 gun gecmene degerin dusuk ama bu olmadi anlamina gelmez gec dollenme diye seyler duyuyoruz adet oncesi adet sonrasi gebelik diye arkadasim 40 ile basladi suan 33 haftalik hamile kesin konusmasi icin evet zamana ihtiyacin var once keseyi sonra bebegi gormeleri icin sadece zaman ama degerin kotu degil

Benim bu uyuma konusunda kafam karışık. Doktor bacaklarının arasına yastık koyup sola dönerek uyu dedi; ancak böyle uyumak istersem sol kolum çok ağrıyor. Yani sağ ya da sırt üstü yatılmamalı tam olarak

Canım 20.haftada da hissedemezsen bu doktora söylemrn gereken bi durum. Belki senin plasentan öndedir. İlk gebelik de olsa 20.haftada hissedlmesi gerekyomş bi sorun yoksa. İlk gebeliğimde ben de 20.haftada hissetmiştm. Bence bugnöerde hissedcksin. Dinlendiğin bi zaman sessz sakinken konsantre ol. Bence hissedcksin

Bence tesadüf değl canm erkekler daha harektli oluyo. Ben de bunu çok erken hissettim hiç durmuyo çok hareketli. Kızım böyle değldi. 20.haftada hissetmştim ve az hareket ederdi.

Benim de 10 gün gecikmişti gittim kanda çıkmadı, doktor adet söktürücü verdi. 1 hafta sonra yime gittim çünkü sökülmemişti. Kanda gebelik çıktı direkt ve 500dü değerim.. Geç döllenme yani.. 12 temmuz güya son adet tarihim ama doktor 1 ağustos olarak değiştirdi. Ne kadar geç döllenmiş sen düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…