Demekki doğruluk payı varBence tesadüf değl canm erkekler daha harektli oluyo. Ben de bunu çok erken hissettim hiç durmuyo çok hareketli. Kızım böyle değldi. 20.haftada hissetmştim ve az hareket ederdi.
Evet şişlik ve hafif kararma var ve bazen de sancı oluyorGöğüslerinde hassasiyet falan var mı tatlım
İnşallah canımGeç döllenme olmuş canım büyük ihtimal. Değerin artınca keseyi görürsün inş.
Bende yastık koyduktan sonra daha rahat oldu. Bende çoğunlukla sağa yatıyorumBenim bu uyuma konusunda kafam karışık. Doktor bacaklarının arasına yastık koyup sola dönerek uyu dedi; ancak böyle uyumak istersem sol kolum çok ağrıyor. Yani sağ ya da sırt üstü yatılmamalı tam olarak
Anladım canım sağolun inşallah sorun çıkmaz doktor olumsuz birşey söylemedi ama yine de keseyi görmeden rahat edemiyorumCanim 5 den sonrasi icin gebe deniliyor evet o degerle gorunmesi imkansiz okadar cok sey oluyorki adeti 10 gun gecmene degerin dusuk ama bu olmadi anlamina gelmez gec dollenme diye seyler duyuyoruz adet oncesi adet sonrasi gebelik diye arkadasim 40 ile basladi suan 33 haftalik hamile kesin konusmasi icin evet zamana ihtiyacin var once keseyi sonra bebegi gormeleri icin sadece zaman ama degerin kotu degil
Yaaa ağzından bal damlıyor içim rahatladı insalah benim de sorun çıkmaz bakalım cuma günü yine gidecem . Canım aslında geç döllenme olayını anlamıyorum çünkü yumurta çatlama tarihini bile biliyorum 15. Günümde çatlama olmuştu doktorum ultrasona bakarak söyledi dölleme süresi ne kadar uzun olabilir ki diye düşünüyorumBenim de 10 gün gecikmişti gittim kanda çıkmadı, doktor adet söktürücü verdi. 1 hafta sonra yime gittim çünkü sökülmemişti. Kanda gebelik çıktı direkt ve 500dü değerim.. Geç döllenme yani.. 12 temmuz güya son adet tarihim ama doktor 1 ağustos olarak değiştirdi. Ne kadar geç döllenmiş sen düşün artık
Canım 20.haftada da hissedemezsen bu doktora söylemrn gereken bi durum. Belki senin plasentan öndedir. İlk gebelik de olsa 20.haftada hissedlmesi gerekyomş bi sorun yoksa. İlk gebeliğimde ben de 20.haftada hissetmiştm. Bence bugnöerde hissedcksin. Dinlendiğin bi zaman sessz sakinken konsantre ol. Bence hissedcksin
Bu soru bana değil sanırsam :)))Doğum korkun olduğu için mi Sezeryan tercihin canım bende çok korkuyorum kararsızım
O zamn sorun yok canım yakında hissedersinGeçen haftaydı randevum söyledim hissetmiyorum diye daha erken hafif hafif oluyordur sen günlük koşuşturmacada anlamıyorsundur dedi. 24 Haftaya doğru netleşir hareketleri dedi ama yine de insan evham yapıyor.
O zamn sorun yok canım yakında hissedersinDr. Banu Çiftçi 20.haftadan sonra hala hissedemiyosanız bunu doktorunuz bilmeli demşti o yüzden söyledim. Bildkkerimizi paylaştıkça faydalı olabiliyorz ancak
Kızlar size bir sorum var. Anne yanı yatak olarak şu küçük puset gibi olanlar mı daha mantıklı yoksa park yatak olanlar mı? İkiside çok kullanılmıyor ancak park yatağı oyun alanı olarak kullanabilmek daha mantıklı geldi sanki bana. Arkadaşımda diyor 'ne gerek var at yere yuvarlansın çocuk kafeste gibi.'Sizin görüşünüzü merak ettim.Fiyat farkı olarak 100 tl falan oynuyor. Çok kaliteli birşey almayı düşünmüyorum kullanım süresi açısından. Evet fikirlenizi alayım.
Hmm ben ovülasyon testiyle 24üncü güne kadar mı ne takip etmiştim ama yumurtlamayı görememiştim, dedim heralde oldu ama ben kaçırdım. Sonra yumurtlamışım. Belki sen de 2 kere yumurtlamışsındır.Yaaa ağzından bal damlıyor içim rahatladı insalah benim de sorun çıkmaz bakalım cuma günü yine gidecem . Canım aslında geç döllenme olayını anlamıyorum çünkü yumurta çatlama tarihini bile biliyorum 15. Günümde çatlama olmuştu doktorum ultrasona bakarak söyledi dölleme süresi ne kadar uzun olabilir ki diye düşünüyorum
Canım park yatakta yine kalkmak zorundasın sürekli, bebeği al yerine koy vs gibi.. Yandan açılan anne yanı çok kullanışlı oluyormuş, kullananlar hep öneriyor. 6 ay öyle kullanacağım ben, sonra kendi odasına geçireceğim kısmetse.. Oraya da montessori almayı düşünüyorum.Kızlar size bir sorum var. Anne yanı yatak olarak şu küçük puset gibi olanlar mı daha mantıklı yoksa park yatak olanlar mı? İkiside çok kullanılmıyor ancak park yatağı oyun alanı olarak kullanabilmek daha mantıklı geldi sanki bana. Arkadaşımda diyor 'ne gerek var at yere yuvarlansın çocuk kafeste gibi.'Sizin görüşünüzü merak ettim.Fiyat farkı olarak 100 tl falan oynuyor. Çok kaliteli birşey almayı düşünmüyorum kullanım süresi açısından. Evet fikirlenizi alayım.
Hmm ben ovülasyon testiyle 24üncü güne kadar mı ne takip etmiştim ama yumurtlamayı görememiştim, dedim heralde oldu ama ben kaçırdım. Sonra yumurtlamışım. Belki sen de 2 kere yumurtlamışsındır.
[/QUOTE
Olabilir canım insalah cuma günü güzel haberler alırım ben de
Kızlar size bir sorum var. Anne yanı yatak olarak şu küçük puset gibi olanlar mı daha mantıklı yoksa park yatak olanlar mı? İkiside çok kullanılmıyor ancak park yatağı oyun alanı olarak kullanabilmek daha mantıklı geldi sanki bana. Arkadaşımda diyor 'ne gerek var at yere yuvarlansın çocuk kafeste gibi.'Sizin görüşünüzü merak ettim.Fiyat farkı olarak 100 tl falan oynuyor. Çok kaliteli birşey almayı düşünmüyorum kullanım süresi açısından. Evet fikirlenizi alayım.
Sattaşım be de çok erken hiaettim bu bebeğimi şu anda hiç durmuyor çok sert tekmeleri var ama kız değişebiliyor demek kşBence tesadüf değl canm erkekler daha harektli oluyo. Ben de bunu çok erken hissettim hiç durmuyo çok hareketli. Kızım böyle değldi. 20.haftada hissetmştim ve az hareket ederdi.
Sennki zaten baştan beri erkek gibiSattaşım be de çok erken hiaettim bu bebeğimi şu anda hiç durmuyor çok sert tekmeleri var ama kız değişebiliyor demek kş
Benim normal asansörlü beşiğim var zaten. Ama o çocuk odasında kalacak. Portatif hafif birşey almak istiyorum yanıma ilk aylar için. O zaman park yatak daha mantıklı gibi duruyor.Bu konuda ben de çok kararsızım. Anne yanı olanlar çok kullanışsız diye duydum bi arkadaşım almıştı çocuk içinde bile yatmadı park yatak almak zorunda kaldı. Bende ya asansörülü beşiklerden ya da park yatak almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?