2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende yastık koyduktan sonra daha rahat oldu. Bende çoğunlukla sağa yatıyorum

Anladım canım sağolun inşallah sorun çıkmaz doktor olumsuz birşey söylemedi ama yine de keseyi görmeden rahat edemiyorum

Yaaa ağzından bal damlıyor içim rahatladı insalah benim de sorun çıkmaz bakalım cuma günü yine gidecem . Canım aslında geç döllenme olayını anlamıyorum çünkü yumurta çatlama tarihini bile biliyorum 15. Günümde çatlama olmuştu doktorum ultrasona bakarak söyledi dölleme süresi ne kadar uzun olabilir ki diye düşünüyorum

Geçen haftaydı randevum söyledim hissetmiyorum diye daha erken hafif hafif oluyordur sen günlük koşuşturmacada anlamıyorsundur dedi. 24 Haftaya doğru netleşir hareketleri dedi ama yine de insan evham yapıyor.

Geçen haftaydı randevum söyledim hissetmiyorum diye daha erken hafif hafif oluyordur sen günlük koşuşturmacada anlamıyorsundur dedi. 24 Haftaya doğru netleşir hareketleri dedi ama yine de insan evham yapıyor.
O zamn sorun yok canım yakında hissedersinDr. Banu Çiftçi 20.haftadan sonra hala hissedemiyosanız bunu doktorunuz bilmeli demşti o yüzden söyledim. Bildkkerimizi paylaştıkça faydalı olabiliyorz ancak

Kızlar size bir sorum var. Anne yanı yatak olarak şu küçük puset gibi olanlar mı daha mantıklı yoksa park yatak olanlar mı? İkiside çok kullanılmıyor ancak park yatağı oyun alanı olarak kullanabilmek daha mantıklı geldi sanki bana. Arkadaşımda diyor 'ne gerek var at yere yuvarlansın çocuk kafeste gibi.' Sizin görüşünüzü merak ettim.Fiyat farkı olarak 100 tl falan oynuyor. Çok kaliteli birşey almayı düşünmüyorum kullanım süresi açısından. Evet fikirlenizi alayım.

Bu konuda ben de çok kararsızım. Anne yanı olanlar çok kullanışsız diye duydum bi arkadaşım almıştı çocuk içinde bile yatmadı park yatak almak zorunda kaldı. Bende ya asansörülü beşiklerden ya da park yatak almayı düşünüyorum.

Hmm ben ovülasyon testiyle 24üncü güne kadar mı ne takip etmiştim ama yumurtlamayı görememiştim, dedim heralde oldu ama ben kaçırdım. Sonra yumurtlamışım. Belki sen de 2 kere yumurtlamışsındır.

Canım park yatakta yine kalkmak zorundasın sürekli, bebeği al yerine koy vs gibi.. Yandan açılan anne yanı çok kullanışlı oluyormuş, kullananlar hep öneriyor. 6 ay öyle kullanacağım ben, sonra kendi odasına geçireceğim kısmetse.. Oraya da montessori almayı düşünüyorum.

Ben de aynı şeyi düşünmüştüm ama kullanan en az üç arkadaşım kesinlikle anne yanı dedi, hatta ben onlardan birinden alacağım yepyeni duruyormuş 6 ay için hiç satın almaya değmez, ikinci el bile alınabilir bana kalırsa. ( sonuçta tekstil ürünlerini değiştirdikten sonra problem yok)
Ama kararımı asıl netleştiren Ceyda Düvenci'nin paylaşımı oldu. Bence bu linkteki vlog mutlaka izlemelisiniz. Çok güzel anlatmış.

Merhaba herkese hafta sonu kızıma cicişler aldık şöyle bursada kumaş pazarı var . Kayınvalidem çok ısrar edince benim de aklıma çok yattı evde yastık yorgan falan yapıcak annemde gelicek beraber yapıcaklar orda kendimi kaybettim resmen ben alışverişe çıkınca ne yapıcam hiç bilmiyorum önümüzdeki ay annem ve ablam gelicek alışveriş yapıcaz toptan . Şimdilik ben nevresimlik , pazenn falan aldık .bende kızıma okul fan sonra bayadır bişeler yapmamıştım yastık falan yapmayı düşünüyorum bişeler yapmak istiyorum el emeği

Eklentiler

• IMG-20191116-WA0001.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 39
Bence tesadüf değl canm erkekler daha harektli oluyo. Ben de bunu çok erken hissettim hiç durmuyo çok hareketli. Kızım böyle değldi. 20.haftada hissetmştim ve az hareket ederdi.
Sattaşım be de çok erken hiaettim bu bebeğimi şu anda hiç durmuyor çok sert tekmeleri var ama kız değişebiliyor demek kş

Benim normal asansörlü beşiğim var zaten. Ama o çocuk odasında kalacak. Portatif hafif birşey almak istiyorum yanıma ilk aylar için. O zaman park yatak daha mantıklı gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…