2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Park yatakta kademeli ama yüksek baya beşik için kullanılan kısmı bana öyle geldi yani. Dediğin gibi olanlar chiccoda falan var 1500 tl fiyatı. O kadar kısa süre için bu kadar para vermek ne kadar mantıklı bilemedim açıkcası.

Merhaba,
Bi ara bana da oluyordu, çok kötü bir duygu hemen o moddan çıkıp yataktan kalkıyorum oyle durumda. Dua et mutlaka ben her sabah 3 kez Nas 3 kez Felak okuyorum.
Ayrıca su saçma sapan konuşan insanlara sinir oluyorum. Hamile haberi veriyoruz yok ilk 3 ay bebek senin değilmiş, soyleymiş böyleymiş İnsanın kafasına kötü düşünceler koyuyorlar ister istemez.. Bizde biliyoruz yani konuşmamak lazım tabi böyle seyleri.

Bizde bugün 20 haftalık olduk. ama ben son adet tarihimi net hatırlamıyorum, bana kalsa 14.07 den sonra ama doktorlar bebek buyuk 06.07 diyorlar. Bende mecburen kabul ettim. Senin gibi arada böyle kıpırdanma gaz gibi bir şey oluyor göbek deliğinin alt ve kasıklara doğru ama tam anlayamadım. Dün hiç olmadı mesela akşam saat 22:00 dan sonra oldu. Bugün sabah ise baya vardı :) sanırım bu içimdeki minnak Telaslanmayın bence zamanla net hissederiz herhalde.

Benim normal asansörlü beşiğim var zaten. Ama o çocuk odasında kalacak. Portatif hafif birşey almak istiyorum yanıma ilk aylar için. O zaman park yatak daha mantıklı gibi duruyor.

O zaman bence park yatak daha pratik olur hem katlanma özelliği falan da var ya. Ben kendi çalışma odamı bebek odası yapıcam orada tek kişilik yatağım var zaten ilk aylar eşimi rahatsız etmeden o odada bebekle kalmayı düşünüyorum sadece asansörlü beşik yeterli olacaktır herhalde. Alırsam da park yatak bana mantıklı geliyor tecrübeli annelerinde görüşlerini almak lazım elbette.

Benim normal asansörlü beşiğim var zaten. Ama o çocuk odasında kalacak. Portatif hafif birşey almak istiyorum yanıma ilk aylar için. O zaman park yatak daha mantıklı gibi duruyor.
Bende park yatak düşünüyorum. Şuan için en mantıklısı bu gibi.iki erkek çocukla birlikte anca bu haklar bizi

BKGK Bana da aynı şey oluyor ufak kıpırdanmalar hissediyorum. Geçen hafta doktora gitmeden önce kaydığını hissettim doktora gittiğimde yer değiştirmişti. Fakat sık sık duymadığım için emin de olamıyorum acaba bana mı öyle geliyor diyorum. Off şurada bir kaç hafta sonra tekmesiyle canımızı yaktığı günler de gelecek inş.

Hayırlı olsun canım kese 2000 lerden sonra görülebiliyor Cuma görünmezse de telaş yapma sağlıklı bir hamilelik dilerim

Anladım canım sağolun inşallah sorun çıkmaz doktor olumsuz birşey söylemedi ama yine de keseyi görmeden rahat edemiyorum
Sorun Çıkmaz canım olumlu düşün kalınlaşma var denmiş büyük bi ihtimal 1 haftaya keseyi 2.haftadada bebeğı göreceksin Allah gerçekleştirmiyecek şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah hersey gönlünce istediğin gibi olur ❤

Ben galiba normal asansörlü yatağımı kullanacağım. 1 kenarı eksik kullanılıyormuş o.
Bunun gibi kullanıcam sanırım. Sonra çocuk odasına geçiririm.

Teşekkür ederim kuzum. Fikir verdi sağolasın. Bende öyle düşünüyorum. Çok pahalı çünkü.

Ben de bugün eczaneye uğradım ama hamileysen Dr yazmadan veremem dedi. Aile hekimine sordum biraz daha devam et doğal yöntemlere olmazsa kullanırsın dedi. 5 gün oldu sayılır benim de , afedersiniz açık yazıyorum ama çok zorlanıyorum çok ikiniyorum ama tam olarak bosalmiyor bagirsaklar. Bir iki gün daha geçsin kendi kadın doğum doktoruma soracağım olmadı. Teşekkürler canım tavsiyen icin

Amin amin canım Allah herkesin gönlündeki versin pozitifim zaten hiç olumsuz düşünmüyorum herşey güzel olacak biliyorum

Kızlar merhaba. Çalışan arkadaşlara sorum olacak. Doktor kontrolüne gittiğiniz günler işverenin ücretli izin vermesi zorunludur diyor internette. Prosedür nasıl işliyor? Doktor kağıt mı veriyor işverene vermek için?

Hanımlar kabızlık için ilaç kullanan oldu mu hiç aranızda?doğal yöntemler ise yaramıyor kaç gündür maalesef , hamilelerin kullanabileceği bir ilaç var mı acaba, yarın eczaneye de soracağım.
Duphalac şurup kullanmıştım ben sabah akşam. Doktorum vermişti 4 gün yapamayınca.

Ben doktor işlerini sabah erken saatte hallediyorum 9 da iş başı normalde doktora 8.30 da gidiyorum saat 10 gibi iş yerime dönüyorum 1 saat için ekstradan rapor falan almıyorum.
Fakat tahlil falan yapılacaksa öğlene kadar izin kağıdı yazıyorum yıllık iznimden yarım gün kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…