- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Park yatakta kademeli ama yüksek baya beşik için kullanılan kısmı bana öyle geldi yani. Dediğin gibi olanlar chiccoda falan var 1500 tl fiyatı. O kadar kısa süre için bu kadar para vermek ne kadar mantıklı bilemedim açıkcası.Canım park yatakta yine kalkmak zorundasın sürekli, bebeği al yerine koy vs gibi.. Yandan açılan anne yanı çok kullanışlı oluyormuş, kullananlar hep öneriyor. 6 ay öyle kullanacağım ben, sonra kendi odasına geçireceğim kısmetse.. Oraya da montessori almayı düşünüyorum.
Belirtiler evet karnımın şekli VS bilmem sağlıklı olsun inşallah. Cuma ayrıntılı varSennki zaten baştan beri erkek gibinası bşy gelcek çok merak edyrum
Günaydın kızlar, ben de dün çok rahatsız bir şekilde uyudum. Eşimin akrabalarına gitmiştik sürekli bebeği sorup durdular eve geldik yattım,yorgan taş gibi sanki kocaman bir kaya koymuşlar üstüme kaldıramıyorum eziliyorum altında öyle kötü oldum kötü kötü rüyalar gördüm sabahı zor ettim, nazar mıdır nedir anlamadım
Günaydın kızlar,
umarım hepinizin hamileliği iyi geçiyordur. Mesajları yine okumaya yetişemedim.
Bir sorum olacaktı biz bu gün 20 haftalık olduk benim ilk gebeliğim hala hareketlerini hissedemiyorum.
Bazen çok iyi dinlediğimde belli belirsiz bağırsak hareketi gibi şeyler oluyor içimde ama net değil.
20. haftada hareketlerini net bir şekilde hisseden var mı? Sürekli acaba iyi mi bir şey olmuş olabilir mi diye düşünmekten kafayı yiyeceğim yakında.
Benim normal asansörlü beşiğim var zaten. Ama o çocuk odasında kalacak. Portatif hafif birşey almak istiyorum yanıma ilk aylar için. O zaman park yatak daha mantıklı gibi duruyor.
Bende park yatak düşünüyorum. Şuan için en mantıklısı bu gibi.iki erkek çocukla birlikte anca bu haklar biziBenim normal asansörlü beşiğim var zaten. Ama o çocuk odasında kalacak. Portatif hafif birşey almak istiyorum yanıma ilk aylar için. O zaman park yatak daha mantıklı gibi duruyor.
Hayırlı olsun canım kese 2000 lerden sonra görülebiliyor Cuma görünmezse de telaş yapma sağlıklı bir hamilelik dilerimKızlar adetim on gün geçti dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı bugün kan a gittim değerim 115 cıktı doktorum rahim duvarı kalın kese bu değerle gözükmez cuma günü tekrar gel hem değerine hem keseye bakarız görünecek mi dedi sizce normal mi değerim klomen kullanmıştım bu ay
Sorun Çıkmaz canım olumlu düşün kalınlaşma var denmiş büyük bi ihtimal 1 haftaya keseyi 2.haftadada bebeğı göreceksin Allah gerçekleştirmiyecek şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah hersey gönlünce istediğin gibi olur ❤Anladım canım sağolun inşallah sorun çıkmaz doktor olumsuz birşey söylemedi ama yine de keseyi görmeden rahat edemiyorum
Aa sen benden önce gtcen demek ayrıntılıya. Ben pazartesi gtcem. Hadi bakalım sağlıklA gelsn kuzularBelirtiler evet karnımın şekli VS bilmem sağlıklı olsun inşallah. Cuma ayrıntılı var
Ben galiba normal asansörlü yatağımı kullanacağım. 1 kenarı eksik kullanılıyormuş o.O zaman bence park yatak daha pratik olur hem katlanma özelliği falan da var ya. Ben kendi çalışma odamı bebek odası yapıcam orada tek kişilik yatağım var zaten ilk aylar eşimi rahatsız etmeden o odada bebekle kalmayı düşünüyorum sadece asansörlü beşik yeterli olacaktır herhalde. Alırsam da park yatak bana mantıklı geliyor tecrübeli annelerinde görüşlerini almak lazım elbette.
Teşekkür ederim kuzum. Fikir verdi sağolasın.Ben de aynı şeyi düşünmüştüm ama kullanan en az üç arkadaşım kesinlikle anne yanı dedi, hatta ben onlardan birinden alacağım yepyeni duruyormuş 6 ay için hiç satın almaya değmez, ikinci el bile alınabilir bana kalırsa. ( sonuçta tekstil ürünlerini değiştirdikten sonra problem yok)
Ama kararımı asıl netleştiren Ceyda Düvenci'nin paylaşımı oldu. Bence bu linkteki vlog mutlaka izlemelisiniz. Çok güzel anlatmış.
Doğru tabi iki erkekle zorBende park yatak düşünüyorum. Şuan için en mantıklısı bu gibi.iki erkek çocukla birlikte anca bu haklar bizi
Ben de bugün eczaneye uğradım ama hamileysen Dr yazmadan veremem dedi. Aile hekimine sordum biraz daha devam et doğal yöntemlere olmazsa kullanırsın dedi. 5 gün oldu sayılır benim de , afedersiniz açık yazıyorum ama çok zorlanıyorum çok ikiniyorum ama tam olarak bosalmiyor bagirsaklar. Bir iki gün daha geçsin kendi kadın doğum doktoruma soracağım olmadı. Teşekkürler canım tavsiyen icinBen kullanıyorum canım, çünkü ilaçsız mümkün değil olmadı 4-5 gün çıkamadığımı duyunca doktor bu çok uzun bir süre mutlaka kullanmalısın ilacı dedi, çok şükür 2-3 günde bir alınca rahatlıyorum. Magnesie Calcinee diye bi ilaç toz şeklinde suya katıp içiyorum max 2-3 saat içinde etkisini gösteriyor.
Çok sağol canımHayırlı olsun canım kese 2000 lerden sonra görülebiliyor Cuma görünmezse de telaş yapma sağlıklı bir hamilelik dilerim
Amin amin canım Allah herkesin gönlündeki versin pozitifim zaten hiç olumsuz düşünmüyorum herşey güzel olacak biliyorumSorun Çıkmaz canım olumlu düşün kalınlaşma var denmiş büyük bi ihtimal 1 haftaya keseyi 2.haftadada bebeğı göreceksin Allah gerçekleştirmiyecek şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah hersey gönlünce istediğin gibi olur ❤
Bence bu mantıklı ve güzel deBen galiba normal asansörlü yatağımı kullanacağım. 1 kenarı eksik kullanılıyormuş o. Eki Görüntüle 2555796
Bunun gibi kullanıcam sanırım. Sonra çocuk odasına geçiririm.
Duphalac şurup kullanmıştım ben sabah akşam. Doktorum vermişti 4 gün yapamayınca.Hanımlar kabızlık için ilaç kullanan oldu mu hiç aranızda?doğal yöntemler ise yaramıyor kaç gündür maalesef , hamilelerin kullanabileceği bir ilaç var mı acaba, yarın eczaneye de soracağım.
Kızlar merhaba. Çalışan arkadaşlara sorum olacak. Doktor kontrolüne gittiğiniz günler işverenin ücretli izin vermesi zorunludur diyor internette. Prosedür nasıl işliyor? Doktor kağıt mı veriyor işverene vermek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?