Net bir bilgim yok ama ben dereotunu salatada ve sade olarakta tüketiyorum.bir zararını şimdilik görmedim cnm. Pogacanin içindeki dereotu da çok fazla değildir diye düşünüyorum cnmKızlar dereotlu poğaça yedim hemde 2 tane, internette dereotunun sakıncalı olduğu yazıyor :/ ne diyorsunuz ?
Ben yiyorumKızlar dereotlu poğaça yedim hemde 2 tane, internette dereotunun sakıncalı olduğu yazıyor :/ ne diyorsunuz ?
ben de aynı bu şekilde planlıyorum.. anne yanı için de hazır olanlar değil de yaptırma tercih edip biraz büyük yapıcam rahat hareket edebilsin diye. pinterestte çok güzel modeller var göz atmanızı tavsiye ederim.Canım park yatakta yine kalkmak zorundasın sürekli, bebeği al yerine koy vs gibi.. Yandan açılan anne yanı çok kullanışlı oluyormuş, kullananlar hep öneriyor. 6 ay öyle kullanacağım ben, sonra kendi odasına geçireceğim kısmetse.. Oraya da montessori almayı düşünüyorum.
Bence abartmadıkça hiçbşyn zararı olmaz ya bu kadar kasmaya gerek var mı blmyorm. Senin 3.bu.hepsinde dikkat ettn mi bu kadar merak ettim. Ben blmyrum bile bunları ama hiçbişeyi fazlaca da tüketmyrum zatenBende bir kadın dogumcudan yeşil fasulyenin rahim kasılmasına neden olduğunu duymuştum.
Cok fazla takilma birsey olacagini sanmiyorum ben sirekli yiyorum ilk hamileligimde hurma maydonoz ihlamur bir cok sey icin korkkuttular doktora sordum boyle sacmalik olamaz arabistandakiler hic anne olamaz ozaman dedi herseyin fazlasi zarar suyun bile sen herseyi yer ve icebilirsin sadece abartma yeter demisti ve ben o sekil devam ettimKızlar dereotlu poğaça yedim hemde 2 tane, internette dereotunun sakıncalı olduğu yazıyor :/ ne diyorsunuz ?
Park yatakta kademeli ama yüksek baya beşik için kullanılan kısmı bana öyle geldi yani. Dediğin gibi olanlar chiccoda falan var 1500 tl fiyatı. O kadar kısa süre için bu kadar para vermek ne kadar mantıklı bilemedim açıkcası.
Kızlar ben pregonun anne yanını 350tlye aldım letgodan.. Sıfır gibi geldi, kadın da 6 ay kullanmış, yatağını falan yıkamış öyle geldi bana.. Şu an bakarsanız sıfır fiyatı 900 tl.. Zatenben de aynı bu şekilde planlıyorum.. anne yanı için de hazır olanlar değil de yaptırma tercih edip biraz büyük yapıcam rahat hareket edebilsin diye. pinterestte çok güzel modeller var göz atmanızı tavsiye ederim.
Yoo ben cok dikkat eden biri değilim çok şükür ya. Sadece arkadaş dere otu zararını diye sorunca fasulye geldi aklıma niyeyseBence abartmadıkça hiçbşyn zararı olmaz ya bu kadar kasmaya gerek var mı blmyorm. Senin 3.bu.hepsinde dikkat ettn mi bu kadar merak ettim. Ben blmyrum bile bunları ama hiçbişeyi fazlaca da tüketmyrum zaten
Hayırlı olsun sağlıkla kullanin insaallah
Biz iş günü gidersek doktordan o saatte onun yanında olduğumuza dair kağıt alıyoruz ama ücret kesiliyor mu bilmiyorum.Kızlar merhaba. Çalışan arkadaşlara sorum olacak. Doktor kontrolüne gittiğiniz günler işverenin ücretli izin vermesi zorunludur diyor internette. Prosedür nasıl işliyor? Doktor kağıt mı veriyor işverene vermek için?
Kızlar nette görmüştüm de inanmamıştım, Decavit sağlık ocağından ücretsiz veriliyor diye.. Bugün gidip sordum, bir kutu verdi hemşire hanım, bittikçe gelin alın dedilerKullananlar varsa haberiniz olsun. Gerçi belki biliyorsunuzdur önceden
Canım masaallah suphanallah iyi gezmeler yapiyorsun. Buralara çok uğramaz oldun Ara ara gelip gidiyorsun. Takipteyim seniBende aile hekimimden ücretsiz alıyorum.
Ay napıyım şimdiden geziyi de bebek doğunca bu kadar gezmem hiç olmazsa ilk 1 hafta evde dikişlerimin düzelmesini beklerim. İnşaallah sonra ver elini gezmelerrCanım masaallah suphanallah iyi gezmeler yapiyorsun. Buralara çok uğramaz oldun Ara ara gelip gidiyorsun. Takipteyim seni
Gez gez cnm sonra belli bir süre zaten evdeyiz hepAy napıyım şimdiden geziyi de bebek doğunca bu kadar gezmem hiç olmazsa ilk 1 hafta evde dikişlerimin düzelmesini beklerim. İnşaallah sonra ver elini gezmelerr
Kız bir de hediye mi dağıtacağız?Bir soru daha geliyor. Simdi doğumdan sonra gelen misafirlere hediye olarak ne dağıtmayı düşünuyorsunuz. Ben net karar olmamakla birlikte Fransız gupurlu küçük el havlusu kese içinde onu düşündüm. Belki ilerleyen vakitte farklı birseyde çıkarsa karşıma degerlendirebilirim.yada sizin fikirlerden farklı gelen olursa fikir alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?