2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Havlu falan mevlut icin daha iyi olur sanki onun disinda gelen misafirlere bebek cikolatasi bebek sekeri gibi seyler olabilir diger cocuklarimda oyle yapmistim ben bunda da sanirim oyle yapicam

Havlu falan mevlut icin daha iyi olur sanki onun disinda gelen misafirlere bebek cikolatasi bebek sekeri gibi seyler olabilir diger cocuklarimda oyle yapmistim ben bunda da sanirim oyle yapicam
Evet bende mevlutte düşünüyorum cnm.tabi İlk etapta gelene doğumdan hemen sonraya çikolata tarzı düşünüyorum.

Cevap veriyorum antibakteriyel sabun. İnce msji alıp bebeğime pis elleriyle dokunmazlar inşAllah

Alacağınız olsun dereotu diye diye kalktım dereotlu poğaça yapıyorum Ben çok severim. Hamilelikte herşeyden yenir, sıkıntılı olanlardan azıcık yenir. Az yarar, çok zarar mantığı işler. Doğumdan itibaren sütünüz karşıya fışkırsın istiyorsanız limona yatırıp çıt çıt yiyin dereotunu, üzerine su içince, fışkırtıyor.

Çok güzel bi his olmalı
Darısı bekleyenlere inşallah çok güzel canım Kolestazımı tırmandırmayayım diye çikolatadan uzak duruyorum ama bu sabah sıcak çikolata içtim, daha fincan bitmeden başladı. Yaramıştır inşallah, korkuyorum tabi aylarca içmem bir daha ama içerde şenlik vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…