- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Sağ ol canım. Biraz daha devam ederse soracağım doktoruma ben de. 5 gün olduDuphalac şurup kullanmıştım ben sabah akşam. Doktorum vermişti 4 gün yapamayınca.
Ben yiyiyorum hiç duymamıştımKızlar dereotlu poğaça yedim hemde 2 tane, internette dereotunun sakıncalı olduğu yazıyor :/ ne diyorsunuz ?
Aşırı tüketim derken demet demet yemekten bahsedilmiştir bence. Pogacanin içinde ne kadar olabilir ki. Bir şey olmaz benceinternette aşırı tüketim zararlı diye okudum. Pogacada da dolu doluydu, Şifa olsun ne diyelim
Havlu falan mevlut icin daha iyi olur sanki onun disinda gelen misafirlere bebek cikolatasi bebek sekeri gibi seyler olabilir diger cocuklarimda oyle yapmistim ben bunda da sanirim oyle yapicamBir soru daha geliyor. Simdi doğumdan sonra gelen misafirlere hediye olarak ne dağıtmayı düşünuyorsunuz. Ben net karar olmamakla birlikte Fransız gupurlu küçük el havlusu kese içinde onu düşündüm. Belki ilerleyen vakitte farklı birseyde çıkarsa karşıma degerlendirebilirim.yada sizin fikirlerden farklı gelen olursa fikir alabilirim
Gule gule kullanin insAllah bende bunlardan salon icin dusunuyorum cocuklar rahat vermez i yuzden salonda da boyle biseye koyarim diye dusundum
Hediyadami dagitmayaqqKız bir de hediye mi dağıtacağız?Ben uğraşamam öyle havlu falan ama hastaneye götürmek için şu üzerinde bebeğin adı yazan minik hediyeliklerden yaptıracağım az bir şey.. Yakınlarıma veririm.
Evet bende mevlutte düşünüyorum cnm.tabi İlk etapta gelene doğumdan hemen sonraya çikolata tarzı düşünüyorum.Havlu falan mevlut icin daha iyi olur sanki onun disinda gelen misafirlere bebek cikolatasi bebek sekeri gibi seyler olabilir diger cocuklarimda oyle yapmistim ben bunda da sanirim oyle yapicam
Yıllık izin veya rapor alıyorumKızlar merhaba. Çalışan arkadaşlara sorum olacak. Doktor kontrolüne gittiğiniz günler işverenin ücretli izin vermesi zorunludur diyor internette. Prosedür nasıl işliyor? Doktor kağıt mı veriyor işverene vermek için?
Cevap veriyorum antibakteriyel sabun. İnce msji alıp bebeğime pis elleriyle dokunmazlar inşAllahBir soru daha geliyor. Simdi doğumdan sonra gelen misafirlere hediye olarak ne dağıtmayı düşünuyorsunuz. Ben net karar olmamakla birlikte Fransız gupurlu küçük el havlusu kese içinde onu düşündüm. Belki ilerleyen vakitte farklı birseyde çıkarsa karşıma degerlendirebilirim.yada sizin fikirlerden farklı gelen olursa fikir alabilirim
EvetBebeğin tekmesiyle normal hareketi arasındaki fark nedir kızlarTekmede bildiğimiz vuruyor mu
Allah allah benimki daha başlamadı o zamanEvetbildiğin okkalı tekme yiyosun tak tak diye. Benmki vurunca dışardan görünüyo artk
Bence bir an önce başlaman lazım. Ben 4 gün olduğunda mesaj atmıştım doktora. 4 gün çok fazla al ilacı hemen demişti. Ertelemeyin çünkü ciddi bir konu.Sağ ol canım. Biraz daha devam ederse soracağım doktoruma ben de. 5 gün oldu☹
Evet evet cok mantikli bencedeCevap veriyorum antibakteriyel sabun. İnce msji alıp bebeğime pis elleriyle dokunmazlar inşAllah
Bu hafta tekme başladı dünden beri, dönüyor muhtemelenBebeğin tekmesiyle normal hareketi arasındaki fark nedir kızlarTekmede bildiğimiz vuruyor mu
Çok güzel bi his olmalıBu hafta tekme başladı dünden beri, dönüyor muhtemelen
Biz iş günü gidersek doktordan o saatte onun yanında olduğumuza dair kağıt alıyoruz ama ücret kesiliyor mu bilmiyorum.
Yıllık izin veya rapor alıyorum
Az kaldı canm o tekmeleri yemeye merak etme. Uykundan uyandırcak seni bazenAllah allah benimki daha başlamadı o zamansüzülüyo içerde bi sağa bi sola
Darısı bekleyenlere inşallah çok güzel canımÇok güzel bi his olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?