sen yine iyisin.Kız bir de hediye mi dağıtacağız?Ben uğraşamam öyle havlu falan ama hastaneye götürmek için şu üzerinde bebeğin adı yazan minik hediyeliklerden yaptıracağım az bir şey.. Yakınlarıma veririm.
Hadi bakalımAz kaldı canm o tekmeleri yemeye merak etme. Uykundan uyandırcak seni bazen
YaaDarısı bekleyenlere inşallah çok güzel canımKolestazımı tırmandırmayayım diye çikolatadan uzak duruyorum ama bu sabah sıcak çikolata içtim, daha fincan bitmeden başladı. Yaramıştır inşallah, korkuyorum tabi aylarca içmem bir daha ama içerde şenlik vardı
He ben de hacı şerifi düşündüm, belki ben de öyle yaptırım. Mevlüt yaparsam eğer o zaman o isimli hediyelikleri düşünürüm. Mevlüde de karar veremiyorum. Neyse daha var, düşünürüz.sen yine iyisin.
ben Haciseriften çikolata alırım bir tek. kızlarda bir şey yapmadım. şimdi bunda da yapmam. aslinda az bucuk hevesim var ama ablalarin kıskançlık duygularını kabartmayayım diyorum.
Canım rahim büyüdüğü için akciğerlere baskısı oluyormus ve nefes darlığına neden ölüyormuş bu da yani yemekle alakalı degilAyy Kızlar bende sabaha kadar uyumadım aşırı da da yemiyorum ama sanki hep nefessiz kalıyorum gibi fenalık basıyor acaba çok dikkat etmeye çalıştığım için hamileliği öğrendiğimden beri hiç surt üstü uyumadım hep sağ sol uyuyorum 20. Haftaya giriyorum bugün
Canım değer normal güzel ama artış onemli 2 gün sonra tekrar bi yaptır. Umarım sana tutunan güzel bir bebeğin olurKızlar adetim on gün geçti dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı bugün kan a gittim değerim 115 cıktı doktorum rahim duvarı kalın kese bu değerle gözükmez cuma günü tekrar gel hem değerine hem keseye bakarız görünecek mi dedi sizce normal mi değerim klomen kullanmıştım bu ay
Avuç avuç derotu yemedin ya kuzum takılma bi şey olmaz o kadardanKızlar dereotlu poğaça yedim hemde 2 tane, internette dereotunun sakıncalı olduğu yazıyor :/ ne diyorsunuz ?
Hangi ilacı acaba konunun başını kaçırdım daBence bir an önce başlaman lazım. Ben 4 gün olduğunda mesaj atmıştım doktora. 4 gün çok fazla al ilacı hemen demişti. Ertelemeyin çünkü ciddi bir konu.
Masaallah sağlıkla gelsin kızınızEki Görüntüle 2555993
Kimin güzelliği ya buayrıntılı ultrasona girdim kızlar bugün çok şükür her sey yolunda darisi sizlere olsun bu arada kesin kız belli oldu
Kimin güzelliği ya bu
Maşallah maşallahçok tatlı bişi olacak
(Canım fotoğrafı kırpın naçizane, isminiz görünüyor)
Normal bir şey olmasına çok sevindim hepimiz aynı durumdayızCanım rahim büyüdüğü için akciğerlere baskısı oluyormus ve nefes darlığına neden ölüyormuş bu da yani yemekle alakalı degil
Bence bir an önce başlaman lazım. Ben 4 gün olduğunda mesaj atmıştım doktora. 4 gün çok fazla al ilacı hemen demişti. Ertelemeyin çünkü ciddi bir konu.
Eki Görüntüle 2555993
Kimin güzelliği ya buayrıntılı ultrasona girdim kızlar bugün çok şükür her sey yolunda darisi sizlere olsun bu arada kesin kız belli oldu
Maşallah maşallahEki Görüntüle 2555993
Duphalac şurup. Kabızlık için. 4 gün tuvalete çıkmamıştım. Sabah akşam iç demişti.Hangi ilacı acaba konunun başını kaçırdım da
Bence atın çünkü ben de atmayacaktım. Eşim zorla attırdı. İyi ki atmışım. Her doktor aynı şekilde önemser mi bilmiyorum tabi ama dışkılamak önemli düzenli olarak.Yarın mesaj atayım madem . Bakalım ilaç verecek mi
Bir de antibakteriyel jel ve kolonyayı karıştırıyorlar, eve gelene direkt kolonya veriyorlar. Mühendisinoğlu hesabından görmüştüm.Cevap veriyorum antibakteriyel sabun. İnce msji alıp bebeğime pis elleriyle dokunmazlar inşAllah
Ciddimisn ya aa daha dursun bakalım bu ne aceleKızlar benim ufaklık akşam olunca sürekli aşağıya vuruyor çıkacakmış gibi acı çekiyorum magnorm verdi doktor onu içince düzelıo kasılma önleyşcşymiş daha yolun başındayız ne olacak böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?