2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
sen yine iyisin.
ben Haciseriften çikolata alırım bir tek. kızlarda bir şey yapmadım. şimdi bunda da yapmam. aslinda az bucuk hevesim var ama ablalarin kıskançlık duygularını kabartmayayım diyorum.

Yaa ben de geçen bişey yedim benimki başladı kıpır kıpır

sen yine iyisin.
ben Haciseriften çikolata alırım bir tek. kızlarda bir şey yapmadım. şimdi bunda da yapmam. aslinda az bucuk hevesim var ama ablalarin kıskançlık duygularını kabartmayayım diyorum.
He ben de hacı şerifi düşündüm, belki ben de öyle yaptırım. Mevlüt yaparsam eğer o zaman o isimli hediyelikleri düşünürüm. Mevlüde de karar veremiyorum. Neyse daha var, düşünürüz.

Canım rahim büyüdüğü için akciğerlere baskısı oluyormus ve nefes darlığına neden ölüyormuş bu da yani yemekle alakalı degil

Canım değer normal güzel ama artış onemli 2 gün sonra tekrar bi yaptır. Umarım sana tutunan güzel bir bebeğin olur

Kızlar benim ufaklık akşam olunca sürekli aşağıya vuruyor çıkacakmış gibi acı çekiyorum magnorm verdi doktor onu içince düzelıo kasılma önleyşcşymiş daha yolun başındayız ne olacak böyle

Ciddimisn ya aa daha dursun bakalım bu ne aceledoktr ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…