Bende eve gelenlere girerken kolonya tutmak istiyorum yaaCevap veriyorum antibakteriyel sabun. İnce msji alıp bebeğime pis elleriyle dokunmazlar inşAllah
Ooy oy maşallh kuzuyaEki Görüntüle 2555993
Kimin güzelliği ya buayrıntılı ultrasona girdim kızlar bugün çok şükür her sey yolunda darisi sizlere olsun bu arada kesin kız belli oldu
aynisini bugün bir arkadaşa söyledim. ne olacak böyle diye. pazar günü pantolon bakmak icin üç ya da dört mağazaya girdim. inanın beş yok. bel ağrısından kendimi nereye atacağımı şaşırdım. gerçi doktor plesenta rahmin arka duvarında bel ağrısı yapar dedi ama ileride ne kadar ağrıyacak hiç bir fikrim yok. insallah Allahım bir kolaylık verir hepimizeKızlar benim ufaklık akşam olunca sürekli aşağıya vuruyor çıkacakmış gibi acı çekiyorum magnorm verdi doktor onu içince düzelıo kasılma önleyşcşymiş daha yolun başındayız ne olacak böyle
maşallah kuzucuga. ne guzel burnu dudakları.Eki Görüntüle 2555993
Kimin güzelliği ya buayrıntılı ultrasona girdim kızlar bugün çok şükür her sey yolunda darisi sizlere olsun bu arada kesin kız belli oldu
Canım ağrın ve yanman mı oluyor? Kültür yaptırdın mı? Kültür yaptırmadan verilen ilaçlar boşuna çünkü..Ölcem artık bu idrar yolu enfeksiyonundan. Ya hiç bırakmıyo peşimi yoruldum yıldım artık
Oluyo evet. Gtcem doktora en yakın zamanda. Bi hafta iyiysem 2hafta kötüyüm o kadar kronikleşti ya artk napcamı şaşırdm.Canım ağrın ve yanman mı oluyor? Kültür yaptırdın mı? Kültür yaptırmadan verilen ilaçlar boşuna çünkü..
Benim de bu yılın başlarında olmuştu. İlaç verip yolluyorlardı, geçmiyordu, sonra kültürde esbl pozitif çıktı yani e.coli.. Ve antibiyotiklerin yüzde 80-90ına dirençliydi. 1 hafta hastanede serum yedim de öyle geçti. Tabi sonrasında da aylarca başka tedavi gördüm önlem amaçlı.. Hala vücudumda şu an, tahlilde pozitif çıkıyor ama kültürde üreme yok. O yüzden ilaç kullanmıyorum, bol su içiyorum. Umarım hamileliğim boyunca da üremez yoksa zaten ilaç bulmak bile zorken bebeğe zararsız ilaç bulmak imkansız.. İnşallah seninki basit bir tedaviyle hallolur canım ama sakın aksatma.. Limonlu su iç bol bol dokunmuyorsa..Oluyo evet. Gtcem doktora en yakın zamanda. Bi hafta iyiysem 2hafta kötüyüm o kadar kronikleşti ya artk napcamı şaşırdm.
Ciddimisin yaBenim de bu yılın başlarında olmuştu. İlaç verip yolluyorlardı, geçmiyordu, sonra kültürde esbl pozitif çıktı yani e.coli.. Ve antibiyotiklerin yüzde 80-90ına dirençliydi. 1 hafta hastanede serum yedim de öyle geçti. Tabi sonrasında da aylarca başka tedavi gördüm önlem amaçlı.. Hala vücudumda şu an, tahlilde pozitif çıkıyor ama kültürde üreme yok. O yüzden ilaç kullanmıyorum, bol su içiyorum. Umarım hamileliğim boyunca da üremez yoksa zaten ilaç bulmak bile zorken bebeğe zararsız ilaç bulmak imkansız.. İnşallah seninki basit bir tedaviyle hallolur canım ama sakın aksatma.. Limonlu su iç bol bol dokunmuyorsa..
Haklısın . Ben de rahatsız etmeyeyim durduk yere diye erteliyor dün.Bence atın çünkü ben de atmayacaktım. Eşim zorla attırdı. İyi ki atmışım. Her doktor aynı şekilde önemser mi bilmiyorum tabi ama dışkılamak önemli düzenli olarak.
Bende var canım varis, 20 yıldır bir tanesi çok gelişti serpildi, ayak bileklerimde var ve şimdi hamilelikle üst bacakta kılcal varisler çoğaldı. Kılcallar hamilelik sonrası azalmıştı ilk gebeliğimde. Çok fazla uzun uçak yolculuğu da yapıyorum ama Allah muhafaza birşey olmadı şükür. Varis çorabı önerirler en çok. Onun dışında fırsat buldukça kalp seviyesinden yukarı (uzandığında tabii ki) kaldırmak gerekli ayakları. Kalp damarcı cerrah ise kesip biçmek istiyor hemen yalnız tekrarlıyor diye duydum ayrıca kalan iz varisten daha kötü duruyor. Sülük tedavisi var ama kesinlikle doktor kontrolünde sertifikalı sülükler var, onlarla yaptırılmalı. Varis derttir, devamlı ilgi ister. Umarım hamilelikten sonra yok olurlarKızlar benim bu 4. Doğumum olacak nasip olursa inş. Daha öncekilere hiç yaşamadığım bir sorun yaşıyorum. Sağ bacağımda ve ayağımda varisler oluştu çok ayakta durunca ağrı da yapıyor. Doğumda bu varisler tehlikeli olabiliyormuş ıkınmadan dolayı patlama da yapabilirmiş. Haftaya doktora Bi sorayım acaba hamilelikte tedavisi var mı kalp damar cerrahisi ne mi yönlendirir ki. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba
Hemoroidden çok korkuyordum kabızlık nedeniyle oluyor, sanırım başladı. Hem sağlık , hem estetik açıdan çok kötü oluyor.Bence atın çünkü ben de atmayacaktım. Eşim zorla attırdı. İyi ki atmışım. Her doktor aynı şekilde önemser mi bilmiyorum tabi ama dışkılamak önemli düzenli olarak.
Maşallah minnoşa.Kimin güzelliği ya buayrıntılı ultrasona girdim kızlar bugün çok şükür her sey yolunda darisi sizlere olsun bu arada kesin kız belli oldu
Antibakteriyel jel sıkmak lazım ellerine kapıdaBende eve gelenlere girerken kolonya tutmak istiyorum yaaellerine yıkamayı düşünen ince düşünceli insan az gerckten
Ben de hamile kaldığımı öğrenene dek cranberry tablet kullandım her gün ve sonra bıraktım zararı olur diye.. Bol su içiyorum tek çare.. Sen bence bir enfeksiyon hastalıkları uzmanına görün ve devamlı tekrarladığını mutlaka belirt.Ciddimisin yakesin benmki de öyledr çünkü iyiyim dedğm zamnlarda bile pozitif çıkıyo. Hemen yaptryim ben de o testten. Artık bıktım çünkü ve bebeğe zararı olck diye de çok korkyrum. Doktrn şimdiye kadar uyguladığı tedaviler işe yaramadı ya da kısa süreliğine durdurdu. Doğal yöntemler kızılcık gurp faln yiyrum geçer belki diye yok asla geçmiyo.
Âmin hepimiz aynı şekilde insallahMaşallah maşallah ❤❤❤ sağlıkla kavuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?