- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Oyyy maşallahEki Görüntüle 2555993
Kimin güzelliği ya buayrıntılı ultrasona girdim kızlar bugün çok şükür her sey yolunda darisi sizlere olsun bu arada kesin kız belli oldu
Yaa Maşşallah çok güzel dudaklarını da büzmüş sanki selfie çekiyorEki Görüntüle 2555993
Kimin güzelliği ya buayrıntılı ultrasona girdim kızlar bugün çok şükür her sey yolunda darisi sizlere olsun bu arada kesin kız belli oldu
Haklısın. Hamile oldğm için tedavi kısıtlancktr illaki ama en azndan hafifleseBen de hamile kaldığımı öğrenene dek cranberry tablet kullandım her gün ve sonra bıraktım zararı olur diye.. Bol su içiyorum tek çare.. Sen bence bir enfeksiyon hastalıkları uzmanına görün ve devamlı tekrarladığını mutlaka belirt.
Kullanılan demir hapları da yapıyor kabızlık işte napalım oluyor hamilelikteHemoroidden çok korkuyordum kabızlık nedeniyle oluyor, sanırım başladı. Hem sağlık , hem estetik açıdan çok kötü oluyor.
Erik kurusu yiyorum o biraz iyi geliyor. Oğlum için aldığım erik pürelerinden içiyorum şimdilik idare ediyorum ama sınırdayım yani
Bişey yok rahim ağzı 45 mm iyi yani ama niye böyle bilmiyorumCiddimisn ya aa daha dursun bakalım bu ne aceledoktr ne dedi?
Su içiyor musun ben çok içtiğim için olmuyorÖlcem artık bu idrar yolu enfeksiyonundan. Ya hiç bırakmıyo peşimi yoruldum yıldım artık
Umarım canım bebeğim artık gelir annesini daha fazla bekletmez doktorum dört gün sonra gelmemi söyledi o zaman gidecem canım çok sağol güzel dileklerin içinCanım değer normal güzel ama artış onemli 2 gün sonra tekrar bi yaptır. Umarım sana tutunan güzel bir bebeğin olur
Canım çok güzelmiş. Güle güle kullan. Ben kendi beşiğimin yan tarafını takmayıp kullanmayı düşündüm. Sanırım öyle yapıcam.
Ben evde dağıtmalık bir şey düşünmüyorum, hastaneden illaki kalır gelenlerede onları veririz. Hastanede dağıtacağım şeyler içinde hayvan barınağına bağış yapıcam. Onlarda zaten sembolik bir hediye vermiş oluyor. Diğer hediyeleri gereksiz görüyorum. İnsanlar evine gidince atıyor. En azından hayır işlemiş olurum, kızım sevabıyla gelir dünyaya.Bir soru daha geliyor. Simdi doğumdan sonra gelen misafirlere hediye olarak ne dağıtmayı düşünuyorsunuz. Ben net karar olmamakla birlikte Fransız gupurlu küçük el havlusu kese içinde onu düşündüm. Belki ilerleyen vakitte farklı birseyde çıkarsa karşıma degerlendirebilirim.yada sizin fikirlerden farklı gelen olursa fikir alabilirim
Ayy maşallah premseseEki Görüntüle 2555993
Bebişin çok hareketli olduğundandr belkiBişey yok rahim ağzı 45 mm iyi yani ama niye böyle bilmiyorum
İçiyorum canım. Normalde de çok içerim. Benmki yapştı bana. KronikleştiSu içiyor musun ben çok içtiğim için olmuyor
GünaydınHerkese günaydın.Biz artık ananas kadar olmuşuz teyzeleri.
YuhuuuuHerkese günaydın.Biz artık ananas kadar olmuşuz teyzeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?