2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın bu arada annişler Seyrek yazabiliyorum ben ama okuyorum tüm mesajları hasta olanlara şifa diliyorum sağ sağlim doğumlar nasip olur inşallah.
Beşik konusu sorulmuş ben iki çocuğumda da park beşik kullandım. Üst kademesinde yatırdım tutup kalkmayı öğrenene kadar sonra alta indirdim. Memnun kaldım ortalama 2 yaşa kadar kullandım. Emeklemeyi öğrenince fermuarını açık kullandık kendileri uyanıp geldi falan. Bunda da bir arkadaşımın bambu beşiği varmış anne yanı vereyim 6 ay kullanırsın rahat dedi bakacaz 3. Olunca yeni almam sanırım temiz kullanılmış travel sistem arabalara bakıyoruz letgo dan baya güzel modeller var. İşim bitince yine ordan satarım diye düşünüyorum kısmetse
Bebiş de dün akşam kızım karnıma kafasını dayamıştı bir an sıkıştı mı naptı çok güzel hissettirdi ilk defa ben burdayım dedi sanırım kızım da şaşkın gözlerle çığlık attı nasıl mutlu oldu büyüsün de neler edecek bakalım sağlıkla inş

Haklısın. Hamile oldğm için tedavi kısıtlancktr illaki ama en azndan hafiflese

Kullanılan demir hapları da yapıyor kabızlık işte napalım oluyor hamilelikte hareketsiz kalındığında daha da artıyor. Ben çalışmaya devam ettiğimden beri şikayetlerim azaldı. Sabah aynı saatlerde çıkıyorum tuvalete her gün olmasa da.

Ben evde dağıtmalık bir şey düşünmüyorum, hastaneden illaki kalır gelenlerede onları veririz. Hastanede dağıtacağım şeyler içinde hayvan barınağına bağış yapıcam. Onlarda zaten sembolik bir hediye vermiş oluyor. Diğer hediyeleri gereksiz görüyorum. İnsanlar evine gidince atıyor. En azından hayır işlemiş olurum, kızım sevabıyla gelir dünyaya. Sizin dediğiniz gibi belki mevlütte bir şey yaparım onuda henüz düşünmedim.

Günlük progestan seansımı yaparken hemen sayfayı okudum bu ilaçtan bir kurtulamadım akşam iyi de sabah işe giderken zor oluyor benim kızçem zor uyutuyor beni sırt üstü yatırmıyor yüz üstü zararlı ne yapacaksam ben hafif bir kımıldanmalar var eğer doğru hissediyorsam Yarın işe gideceğim her izin çobuk bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…