Çok çabuk büyüyorlar yaYuhuuuu
Ayy mis gibi temiz havaaaGünaydın hepinize kızlar. Bizde sabah manzaraları böyleEki Görüntüle 2556145
Ya canım benim çok teşekkür ederimOoy oy maşallh kuzuyatam bir prenses olck belli
Valla kemerli burnu olan bir anne olarak çok isterim hokka gibi olsun kızımın burnumaşallah kuzucuga. ne guzel burnu dudakları.
Canım geçmiş olsun kesinlikle sor çorap falan verir en kötüsü bilmiyorum amaKızlar benim bu 4. Doğumum olacak nasip olursa inş. Daha öncekilere hiç yaşamadığım bir sorun yaşıyorum. Sağ bacağımda ve ayağımda varisler oluştu çok ayakta durunca ağrı da yapıyor. Doğumda bu varisler tehlikeli olabiliyormuş ıkınmadan dolayı patlama da yapabilirmiş. Haftaya doktora Bi sorayım acaba hamilelikte tedavisi var mı kalp damar cerrahisi ne mi yönlendirir ki. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba
360 gr dedi canim normal görünüyor dediMaşallah minnoşa.
Kilosunu söylemedi mi canım doktorun
Ay canim çok akin hepimize sağlıkla almati nasip etsin rabbimOyyy maşallahkuzummm rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ay demi demi dedim babasına kızın şimdiden böyle poz veriyor yandık diyeYaa Maşşallah çok güzel dudaklarını da büzmüş sanki selfie çekiyor❤ sağlıkla doğurmak nasip olur inşallah
İzlem için çağırmışlardır bir de olmadıysanız tetanoz aşısı yapılıyorHerkese günaydın teyzoşlarrrrrr. bir sorum olacak size yarın sağlık ocağı randevum var benim. Ne için gidecceğimi bilmiyorum :) aranızda gidenler oldu mu?
TELEFONLA BEN DE ULAŞAMIYORUM. o yüzden sizlere sorayım dedim :)Bende tetenoz için sağlık ocağını arıyorum açmıyorlar
Az kaldı canm o tekmeleri yemeye merak etme. Uykundan uyandırcak seni bazen
TELEFONLA BEN DE ULAŞAMIYORUM. o yüzden sizlere sorayım dedim :)
Eki Görüntüle 2555993
Kimin güzelliği ya buayrıntılı ultrasona girdim kızlar bugün çok şükür her sey yolunda darisi sizlere olsun bu arada kesin kız belli oldu
yok yok gün verdiler teeeee 2 ay önce ilk gittiğimde ama ben şey için aradım kan tahlili falan mı yapacaklar aç mı geleyim diye soracaktım. ama ulaşamadım.Gün vermediler mi ? Ben 2 hafta önce gitmiştim bana 27 kasım çarşamba dedi o zaman vurulcam hfta ya
Herkese günaydın teyzoşlarrrrrr. bir sorum olacak size yarın sağlık ocağı randevum var benim. Ne için gidecceğimi bilmiyorum :) aranızda gidenler oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?