2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bir şey sorucam bebek hareketlerini hissedenler hareketleri tam olarak karnınızın nerelerinde hissediyorsunuz benim karnım biraz fazla büyük elimi nereye koymam lazım.
ben genelde göbek deliğimin tam altında hissediyorum.
ultrason ile baktığında doktorum da oralarda geziyor genelde.

Kızlar bir şey sorucam bebek hareketlerini hissedenler hareketleri tam olarak karnınızın nerelerinde hissediyorsunuz benim karnım biraz fazla büyük elimi nereye koymam lazım.
Genellikle sağ kasığıma doğru çok nadir sol tarafta oluyor. Ama herhalde benim kızın kafası solda,bacaklar sağda. Ultrasonda da hep öyle görünüyor çünkü.

Herkese günaydın teyzoşlarrrrrr. bir sorum olacak size yarın sağlık ocağı randevum var benim. Ne için gidecceğimi bilmiyorum :) aranızda gidenler oldu mu?
Benimde bugun gitmem gerekiyor tetanoz ve rutin kntrol diye çagardilar ama malesef ben gitmiyorum rutin kntrol ellerinde bi alet var bebegin kalp atsini dinliyor gebenin kilosunu olcuyor bazi sorular soruyor okadar

2.yi 18 de hissetmistim 3. Daha erken hissediliyor heralde 14 ten beri hissediyorum bu hafta iyice kuvvetlendi ama benim cok cok asagida doktoruma sorucam insAllah sıkinti olmaz digerlerinde de hep erken dogum riskim oldu korkuyorum o yuzden

G
GÖbek deliğinin altında hatta çoğu zaman bikini çizgisinin ordabenmkinin kafası sağda ayakları solda o yüzden genelde sol tarafımda daha çok hissedyrum.

Ay acemilik çok kötü bir şey ya bende çocuğu yukarılarda arıyorum Daha aşağıdaymış ya o. Sanırım hissettiğim gaz hareketi baloncuk patlaması gibi şeyler benim nazlı niyazlı kızım oluyor. Anası acemi olunca hissedemiyor. İnş bir kaç haftaya tam ayırt ederim.

Çok iyi yapmışsın bence, benim bir arkadaşım bebek arabasından pusete kadar bir çok şeyi oradan aldı, ben de düşünüyorum sağlam iyi bir markayı çok daha uygun alma şansımız var oradan. Neticede çocuğa zararı olacak bir durum yok, anne yanı yatağı arkadaşımdan geldi, puset bir diğerinden böyle böyle toplama olacak galiba :) Geçici dönem kullanılacak şeylere çok para vermek gerçekten anlamsız.

Kızlar alıntıları ekleyemeyen var mı. Reklamlara denk geliyor tıklıyamıyorum.

Kızlar ayrıntılı ultrason herkes yapıyor mı bunun için gün alan var mı biz haftaya aldık ama korkuyorum gitmeye yaaa tarama testim yüksek riskti nipty testi yapmıştım temiz çıkmıştı içim rahat ama kızım 1 gün geriden gelse sitres oluyorum biraz abartıyor farkındayım ama İşte hepiniz yapıyor musun ayrıntılı ultrasonu

Ayrıntılı ultrasonun önemli ozlduğunu düşünyrum canım. Pzartesi yaptrcam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…