Nifty genetik testiniz temiz geldiyse tarama testini önemsemeyin. Ayrıntılı ultrasona girmek ise gelişiminin ne aşamada olduğunu öğrenmek için çok önemli ki hiç strese girmenize gerek yok tatlı tatlı gelişmiştir bebeğiniz, merak etmeyinKızlar ayrıntılı ultrason herkes yapıyor mı bunun için gün alan var mı biz haftaya aldık ama korkuyorum gitmeye yaaa tarama testim yüksek riskti nipty testi yapmıştım temiz çıkmıştı içim rahat ama kızım 1 gün geriden gelse sitres oluyorum biraz abartıyor farkındayım amaİşte hepiniz yapıyor musun ayrıntılı ultrasonu
yok yok gün verdiler teeeee 2 ay önce ilk gittiğimde ama ben şey için aradım kan tahlili falan mı yapacaklar aç mı geleyim diye soracaktım. ama ulaşamadım.
Bende yarın yapacam inşAyrıntılı ultrasonun önemli ozlduğunu düşünyrum canım. Pzartesi yaptrcam ben.
Benim de büyük karnımKızlar bir şey sorucam bebek hareketlerini hissedenler hareketleri tam olarak karnınızın nerelerinde hissediyorsunuz benim karnım biraz fazla büyük elimi nereye koymam lazım.
İnş canım Aynn zaten ikiliden sonra başka test yapmadık nifty temiz gelince yarın randevum var yazarım inş güzel haberleriNifty genetik testiniz temiz geldiyse tarama testini önemsemeyin. Ayrıntılı ultrasona girmek ise gelişiminin ne aşamada olduğunu öğrenmek için çok önemli ki hiç strese girmenize gerek yok tatlı tatlı gelişmiştir bebeğiniz, merak etmeyin
Güzel haberlerle inşallah
Göbek deliğin hemen altında çoğunlukla solda hissediyorumKızlar bir şey sorucam bebek hareketlerini hissedenler hareketleri tam olarak karnınızın nerelerinde hissediyorsunuz benim karnım biraz fazla büyük elimi nereye koymam lazım.
Daha erken değil mi canım... Benim de 2. Sizin haftalarda hissetmiyordum.Ikinci erken hissedilir derler ama ben daha hissetmiyorum
Benim de büyük karnımGöbek deliğinin altı, sağı solu Avuç yaptığınızda o civarda tutun. Sizinle günlerimiz aynı sanırım
Büyük ihtimalle o canımhaftan da ilerlemş kesin o hatta
Canım, o hissedememe durumu şöyle, küçük bebeğimiz var ya, koşturmaktan büyük hareketi hissedemiyoruz. Ben bu hafta oğlum kreşe gidince biraz dinlendim, tekme gibi hareketler başladı bir de şekerli şeyler içince. Yoksa hissedemiyorum bariz, 20 haftadayım ben de, az aramızBilmiyorum olabilir arada cok nadir kayma dısında bisi hisstmiyorum
Ay ne güzel düşünmüşsünüz hayran kaldimBen evde dağıtmalık bir şey düşünmüyorum, hastaneden illaki kalır gelenlerede onları veririz. Hastanede dağıtacağım şeyler içinde hayvan barınağına bağış yapıcam. Onlarda zaten sembolik bir hediye vermiş oluyor. Diğer hediyeleri gereksiz görüyorum. İnsanlar evine gidince atıyor. En azından hayır işlemiş olurum, kızım sevabıyla gelir dünyaya.Sizin dediğiniz gibi belki mevlütte bir şey yaparım onuda henüz düşünmedim.
Cinsiyetini bilmediğim için ismiyle hitap edemiyorum ama yavrum, kuzum diye ben de konuşmaya ve klasik müzik dinletmeye başladım. (Mozart dehası, matematiksel besteleriyle bebeğin beyninin sayısal lobunu işler hale getiriyor. İlk bebeğimde ve kuzenimin oğlunda dinlettik. Kuzenimin oğlu liselerarası hatta uluslararası bilim ve matematik başarısı yakalıyor 16 yaşında, burslu okuyor. Oğlum 25 aylık,Valla mı o zaman yakında tekme falan da atar annesinin pamuğu çok konuşuyorum hatta bazen şarkı falan söylüyorum hoşuna gidiyorçok güzel bir duygu allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucagına alacagı günler nasip etsin
Canım tikkabilla@ nın yazdığı gibi idrar kültürü isteyin ki enf tipi belli olsun, ona göre ilaç tedavisi uygulansın. Yoksa içtiğiniz ilaçlar boşa. Bende de e-coli sık çıkardı.İçiyorum canım. Normalde de çok içerim. Benmki yapştı bana. Kronikleşti
Anladım canım dediğin doğru dinlenemiyorum ne zaman uzansam oglum sacimi cekiyor ustume cikiyor oturuyorum arkama geciyor saclarimla isi gücü oglumu cok seviyorum ama su huyundan nefret ediyorum dinlenmek için ayakta duruyorum bu arada rahatsızin çok ağrım var taş ciktı simdide sinirlerim bozuk icten ice kendimi yiyorum strestende olabilir karnimdakine hic odaklanamiyorumCanım, o hissedememe durumu şöyle, küçük bebeğimiz var ya, koşturmaktan büyük hareketi hissedemiyoruz. Ben bu hafta oğlum kreşe gidince biraz dinlendim, tekme gibi hareketler başladı bir de şekerli şeyler içince. Yoksa hissedemiyorum bariz, 20 haftadayım ben de, az aramız
Aynen, ben de daha önce 2. El bir şey almamıştım biraz uzaktım konuya ama onca para verip kısa dönem kullanacağıma 2. el aldık ve çok da memnun kaldık. Bebek arabasını da ablam verecek 2-3 kere kullanmış son aldığını, pusetini hiç kullanmamış bile arabanın.. Eksikler öyle böyle tamamlanıyor dediğin gibiÇok iyi yapmışsın bence, benim bir arkadaşım bebek arabasından pusete kadar bir çok şeyi oradan aldı, ben de düşünüyorum sağlam iyi bir markayı çok daha uygun alma şansımız var oradan. Neticede çocuğa zararı olacak bir durum yok, anne yanı yatağı arkadaşımdan geldi, puset bir diğerinden böyle böyle toplama olacak galiba :) Geçici dönem kullanılacak şeylere çok para vermek gerçekten anlamsız.
Canım senin e.coli hamilelikte mi çıkmıştı? Hamileyken nasıl bir tedavi uyguladılar? Umarım benimki üremez yine korkuyorum.Canım tikkabilla@ nın yazdığı gibi idrar kültürü isteyin ki enf tipi belli olsun, ona göre ilaç tedavisi uygulansın. Yoksa içtiğiniz ilaçlar boşa. Bende de e-coli sık çıkardı.ilk gebelikten beri yok ama çok zor bilirim. Geçmiş olsun tez vakitte, ihmal etmeyin
Çok geçmiş olsun ağrı yapar çok, inşallah ağrısı bari yok olsun bebek doğup büyüsün , yokmuş gibi ağrı yapmasın, sonra çaresine bakılırAnladım canım dediğin doğru dinlenemiyorum ne zaman uzansam oglum sacimi cekiyor ustume cikiyor oturuyorum arkama geciyor saclarimla isi gücü oglumu cok seviyorum ama su huyundan nefret ediyorum dinlenmek için ayakta duruyorum bu arada rahatsızin çok ağrım var taş ciktı simdide sinirlerim bozuk icten ice kendimi yiyorum strestende olabilir karnimdakine hic odaklanamiyorum
Amin canım inşallahValla mı o zaman yakında tekme falan da atar annesinin pamuğu çok konuşuyorum hatta bazen şarkı falan söylüyorum hoşuna gidiyorçok güzel bir duygu allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucagına alacagı günler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?