2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Teşekkürler canm evet gtcrm en yakın zamanda yaptrcam test çünkü verilen ilaçlar işe yaramıyo. İnşallh geçer gider de kurtulrm.

Canım senin e.coli hamilelikte mi çıkmıştı? Hamileyken nasıl bir tedavi uyguladılar? Umarım benimki üremez yine korkuyorum.
Yok hamilelikten önceydi, en sonuncusunda yaklaşık 3,5 yıl geçtiği için net hatırlamıyorum ama antibiyotik olmayan o mikrobu temizleyen aseptizan bişiydi. Çok bol su için. İnşallah olmaz.

Ben ayrıntılı ultrason yaptırma taraftarıyım canım. Sadece genetik rahatsızlık tespiti için yapılmıyor. Doğum anında müdahale edilmesi gereken fiziksel rahatsızlıkların tespiti için çok mühim. Mesela bir arkadaşımın bebeğinin kalbinde sorun varmış, ama haberleri yoktu durumdan. Eğer olsaydı ilçe Hastanesi'nde değil şehirde tam teşekküllü bir hastanede yapardı doğumu. Neyse ki yetiştirildi bebek, çok iyi şimdi. Ama dogdugunda panik oldu herkes tabii. Allah korusun inşallah hepsi sağ salimdir bebeklerimizin ama tedbir amaçlı yapılması gerekir bence.

Bendim canım bugün rahatladım biraz dünden yediklerim fayda etti ama tavsiyeni yapacağım çok severim normalde brokoli koku hassasiyetim geçmiş gibi artık heralde yerim diye düşünüyorum. İlk başlarda çok kokuyordu yiyemedim çünkü

Geçmiş olsun canım ne taşı bu böyle?

Tesekkur ederim canim ❤

Böbrek tası sağ böbreğim şişmiş o ağrı yapıyor düşermi kalirmi bilmiyorum oğluma hamileykende taş düsürmüstüm ama o zaman 8 aylıktım simdi ise 20 haftalikken basıma geldi hamileyken taş düsurmek beni daha cok zorluyor hicbir ilaç vermiyorlar

Ay ne güzel düşünmüşsünüz hayran kaldim
Teşekkür ederim canım benim, belki başka arkadaşlarada fikir olur. Hem diğer bebişlerin karnı doyar bir ihtiyacı karşılanır, hemde çocuğumuzun gelişiyle bir faydamız dokunmuş olur.

Oy kuzum geçmiş olsun tez zamanda geçsin inşallah

İkili mi riskli üçlü mü riskli çıkmıştı benim de üçlü de risk yüksek çıktı ikilim normaldi bende dün yolladım yurt dışına kan korkuyla bekliyorum çok zor süreçler bende ayrıntılıya girmeyi düşünüyorum ama testim gelsin diye bekliyorum

Aynrıntılı ultrason çok önemli. Bebeğin avuç içi çizgilerine bile bakılıyor. Kesinlikle yaptırılmalı.

Kızlar ya koltuk altımda şişlik var. Elime de sertlik geliyor. Göğsümde kist vardı 6 ayda bir kontrol ediliyordu. Bir senedir gidemedim. Şimdi koltuk altımda var gibi. Korktum biraz açıkçası.. Başına gelen var mı böyle koltuk altında şişlik valan hamilelik dönemiyle alakalı mı acaba

Canm geçmiş olsun bol su içmeye çalış tuz ve şekerden uzak dur. Zaten ilaç kullanilmiyor nerden gelir bu hastalıklar. Benimde boğazım ağrıyor yetmiyor gibi diş ağrısı da başladı.

Tembel prenses napalim içerde iyi olsunlarda endişemiz bundan .
Gerçekten tembel oğlumda tekmelerden uyuyamazdim yürürken bile vurur nefesimi keserdi durması için dua ederdim alttan çıkacak sanırdım gerci hala nefesimi kesiyor değisen birşey yok sağlıklı olsunlarda ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…