Teşekkürler canm evet gtcrm en yakın zamanda yaptrcam test çünkü verilen ilaçlar işe yaramıyo. İnşallh geçer gider de kurtulrm.Canım tikkabilla@ nın yazdığı gibi idrar kültürü isteyin ki enf tipi belli olsun, ona göre ilaç tedavisi uygulansın. Yoksa içtiğiniz ilaçlar boşa. Bende de e-coli sık çıkardı.ilk gebelikten beri yok ama çok zor bilirim. Geçmiş olsun tez vakitte, ihmal etmeyin
Yok hamilelikten önceydi, en sonuncusunda yaklaşık 3,5 yıl geçtiği için net hatırlamıyorum ama antibiyotik olmayan o mikrobu temizleyen aseptizan bişiydi. Çok bol su için. İnşallah olmaz.Canım senin e.coli hamilelikte mi çıkmıştı? Hamileyken nasıl bir tedavi uyguladılar? Umarım benimki üremez yine korkuyorum.
Ben ayrıntılı ultrason yaptırma taraftarıyım canım. Sadece genetik rahatsızlık tespiti için yapılmıyor. Doğum anında müdahale edilmesi gereken fiziksel rahatsızlıkların tespiti için çok mühim. Mesela bir arkadaşımın bebeğinin kalbinde sorun varmış, ama haberleri yoktu durumdan. Eğer olsaydı ilçe Hastanesi'nde değil şehirde tam teşekküllü bir hastanede yapardı doğumu. Neyse ki yetiştirildi bebek, çok iyi şimdi. Ama dogdugunda panik oldu herkes tabii. Allah korusun inşallah hepsi sağ salimdir bebeklerimizin ama tedbir amaçlı yapılması gerekir bence.Kızlar ayrıntılı ultrason herkes yapıyor mı bunun için gün alan var mı biz haftaya aldık ama korkuyorum gitmeye yaaa tarama testim yüksek riskti nipty testi yapmıştım temiz çıkmıştı içim rahat ama kızım 1 gün geriden gelse sitres oluyorum biraz abartıyor farkındayım amaİşte hepiniz yapıyor musun ayrıntılı ultrasonu
Bendim canımKızlar aranızdan biri kabızlık yaşıyordu sanırım hanginizdiniz ayy.
Dün gece brokolili limonlayıp biraz tuzladım. Bir tabak brokoli havuç salatalık yediydim. Gece bir karın agrısı Allahım noluyo dedim. Sizde deneyin faydasını görürsünüz mutlaka.
Geçmiş olsun canım ne taşı bu böyle?Anladım canım dediğin doğru dinlenemiyorum ne zaman uzansam oglum sacimi cekiyor ustume cikiyor oturuyorum arkama geciyor saclarimla isi gücü oglumu cok seviyorum ama su huyundan nefret ediyorum dinlenmek için ayakta duruyorum bu arada rahatsızin çok ağrım var taş ciktı simdide sinirlerim bozuk icten ice kendimi yiyorum strestende olabilir karnimdakine hic odaklanamiyorum
Tesekkur ederim canim ❤Çok geçmiş olsun ağrı yapar çok, inşallah ağrısı bari yok olsun bebek doğup büyüsün , yokmuş gibi ağrı yapmasın, sonra çaresine bakılır
Benimki de yüzüm, elim, kucak ama yapacak birşey yok, birini esirgesem vicdan azabı duyarım. Hele karda ve soğukta yürüyemez uzun süre diye kısa bir ara var arabadan kreşe 13 kg kucağımda taşıyorum. Sırt çantam, eşyaları vs. Helal-i hoş olsun taşıyacağım tabii de karnımda çekilme ve yanma oluyor. Saçlarımı sıkıca toplayıp topuz yapıyorum hem dökülmüyor hem de çekemiyor.
Allah bizlere kolaylık ve sağlık versin. Huzur versin içimizeSeni anlıyorum...
Geçmiş olsun canım ne taşı bu böyle?
Böbrek tası sağ böbreğim şişmiş o ağrı yapıyor düşermi kalirmi bilmiyorum oğluma hamileykende taş düsürmüstüm ama o zaman 8 aylıktım simdi ise 20 haftalikken basıma geldi hamileyken taş düsurmek beni daha cok zorluyor hicbir ilaç vermiyorlarGeçmiş olsun canım ne taşı bu böyle?
AminnnnValla mı o zaman yakında tekme falan da atar annesinin pamuğu çok konuşuyorum hatta bazen şarkı falan söylüyorum hoşuna gidiyorçok güzel bir duygu allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucagına alacagı günler nasip etsin
Teşekkür ederim canım benim, belki başka arkadaşlarada fikir olur. Hem diğer bebişlerin karnı doyar bir ihtiyacı karşılanır, hemde çocuğumuzun gelişiyle bir faydamız dokunmuş olur.Ay ne güzel düşünmüşsünüz hayran kaldim
Oy kuzum geçmiş olsun tez zamanda geçsin inşallahBöbrek tası sağ böbreğim şişmiş o ağrı yapıyor düşermi kalirmi bilmiyorum oğluma hamileykende taş düsürmüstüm ama o zaman 8 aylıktım simdi ise 20 haftalikken basıma geldi hamileyken taş düsurmek beni daha cok zorluyor hicbir ilaç vermiyorlar
İkili mi riskli üçlü mü riskli çıkmıştı benim de üçlü de risk yüksek çıktı ikilim normaldi bende dün yolladım yurt dışına kan korkuyla bekliyorum çok zor süreçler bende ayrıntılıya girmeyi düşünüyorum ama testim gelsin diye bekliyorumKızlar ayrıntılı ultrason herkes yapıyor mı bunun için gün alan var mı biz haftaya aldık ama korkuyorum gitmeye yaaa tarama testim yüksek riskti nipty testi yapmıştım temiz çıkmıştı içim rahat ama kızım 1 gün geriden gelse sitres oluyorum biraz abartıyor farkındayım amaİşte hepiniz yapıyor musun ayrıntılı ultrasonu
Aynrıntılı ultrason çok önemli. Bebeğin avuç içi çizgilerine bile bakılıyor. Kesinlikle yaptırılmalı.Kızlar ayrıntılı ultrason herkes yapıyor mı bunun için gün alan var mı biz haftaya aldık ama korkuyorum gitmeye yaaa tarama testim yüksek riskti nipty testi yapmıştım temiz çıkmıştı içim rahat ama kızım 1 gün geriden gelse sitres oluyorum biraz abartıyor farkındayım amaİşte hepiniz yapıyor musun ayrıntılı ultrasonu
Tsekkür ederim canım insallahOy kuzum geçmiş olsun tez zamanda geçsin inşallah
Tembel prensesBenimde 2. Canim bende hisstmiyorum 21 re girdim
Oğlum da 18 de hissettim bunda 16 olduk ikinci olunca erken olur derler hissederim belki diye beklenti oldu ama değilmiş demekkiDaha erken değil mi canım... Benim de 2. Sizin haftalarda hissetmiyordum.Yakında başlar
Canm geçmiş olsun bol su içmeye çalış tuz ve şekerden uzak dur. Zaten ilaç kullanilmiyor nerden gelir bu hastalıklar. Benimde boğazım ağrıyor yetmiyor gibi diş ağrısı da başladı.Böbrek tası sağ böbreğim şişmiş o ağrı yapıyor düşermi kalirmi bilmiyorum oğluma hamileykende taş düsürmüstüm ama o zaman 8 aylıktım simdi ise 20 haftalikken basıma geldi hamileyken taş düsurmek beni daha cok zorluyor hicbir ilaç vermiyorlar
Gerçekten tembel oğlumda tekmelerden uyuyamazdim yürürken bile vurur nefesimi keserdi durması için dua ederdim alttan çıkacak sanırdım gerci hala nefesimi kesiyor değisen birşey yok sağlıklı olsunlarda ne yapalımTembel prensesnapalim içerde iyi olsunlarda endişemiz bundan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?