Vallahi bende anlamadim vucuda reset atilması hep gebeliğe denk geliyor 5 senelik bir taşım vardı ne yapsam düsmedi kullanmadigim ilac kalmadı ne ağrısı ne bisi vardı oglum 8 aylikken tekmelerle tasi yerinden oynatti 10 gun icersinde o taşı düsürdüm ama gelde bana sor nasıl düsürdum doktorlara yalvardim uyutun beni diye madem ilac yok simdi tekrar taş göründü benide korku sardiCanm geçmiş olsun bol su içmeye çalış tuz ve şekerden uzak dur. Zaten ilaç kullanilmiyor nerden gelir bu hastalıklar. Benimde boğazım ağrıyor yetmiyor gibi diş ağrısı da başladı.
Çok geçmiş olsun böbrek taşına gilaboru suyu çok iyi geliyor. Taş düşürmekte çok etkili tavsiye ederim. Aktarlarda bidonlarla satılıyor.Vallahi bende anlamadim vucuda reset atilması hep gebeliğe denk geliyor 5 senelik bir taşım vardı ne yapsam düsmedi kullanmadigim ilac kalmadı ne ağrısı ne bisi vardı oglum 8 aylikken tekmelerle tasi yerinden oynatti 10 gun icersinde o taşı düsürdüm ama gelde bana sor nasıl düsürdum doktorlara yalvardim uyutun beni diye madem ilac yok simdi tekrar taş göründü benide korku sardi
Aşkım teşekkür ederim ama ben o taşı düşürmek istemiyorum en azindan doğumdan önce istemiyorumÇok geçmiş olsun böbrek taşına gilaboru suyu çok iyi geliyor. Taş düşürmekte çok etkili tavsiye ederim. Aktarlarda bidonlarla satılıyor.
Ay Allahım herkezde birşey var ne oluyor böyle agız yarası stres veya vitamin eksikliginde oluyor diye biliyorum doktoruna söylemende fayda var geçmiş olsun canimKızlar uc gündür dilimin arka ust ve yan tarafları yara oluyor neyden oluyor acaba yaşayan varmı böyle birşey
Aynılarını yaşamazsın inşallah canm Rabbim sağlık versin .Vallahi bende anlamadim vucuda reset atilması hep gebeliğe denk geliyor 5 senelik bir taşım vardı ne yapsam düsmedi kullanmadigim ilac kalmadı ne ağrısı ne bisi vardı oglum 8 aylikken tekmelerle tasi yerinden oynatti 10 gun icersinde o taşı düsürdüm ama gelde bana sor nasıl düsürdum doktorlara yalvardim uyutun beni diye madem ilac yok simdi tekrar taş göründü benide korku sardi
Sağol canım inşallahAynılarını yaşamazsın inşallah canm Rabbim sağlık versin .
Senmiydin canım hatırlayamadım. Geçnçmiş olsun umarım tekrarlamaz. Dene mutlaka ama haşlamadan çiğ çiğ ye :)Bendim canımbugün rahatladım biraz dünden yediklerim fayda etti ama tavsiyeni yapacağım çok severim normalde brokoli koku hassasiyetim geçmiş gibi artık heralde yerim diye düşünüyorum. İlk başlarda çok kokuyordu yiyemedim çünkü
Kuzum benim çok sagolMaşallah sana kuzuAllah analı babalı büyütsün inşallah hayırla gelsin sağlıkla kucagıanda almayı nasip etsin
Canım göbek deliğinin tam altı genel de bende ama ben elimle hissetmiyorum içeriden haraket hissediyorum sadeceKızlar bir şey sorucam bebek hareketlerini hissedenler hareketleri tam olarak karnınızın nerelerinde hissediyorsunuz benim karnım biraz fazla büyük elimi nereye koymam lazım.
Bende de sık sık oluyor. Kabarcık oluyor aft gibi. Nedenini bilmiyorum.Kızlar uc gündür dilimin arka ust ve yan tarafları yara oluyor neyden oluyor acaba yaşayan varmı böyle birşey
İkili testim yüksek risk çıktı nifty yapınca doktor üçlü ye gerek yok dedi zor bir süreç inş temiz gelir sonucunİkili mi riskli üçlü mü riskli çıkmıştı benim de üçlü de risk yüksek çıktı ikilim normaldi bende dün yolladım yurt dışına kan korkuyla bekliyorum çok zor süreçler bende ayrıntılıya girmeyi düşünüyorum ama testim gelsin diye bekliyorum
İkili mi riskli üçlü mü riskli çıkmıştı benim de üçlü de risk yüksek çıktı ikilim normaldi bende dün yolladım yurt dışına kan korkuyla bekliyorum çok zor süreçler bende ayrıntılıya girmeyi düşünüyorum ama testim gelsin diye bekliyorum
Yarın yaptıracam inş bende bakalım inş bebeklerimiz sağlıkla gelsinler dünyayaAynrıntılı ultrason çok önemli. Bebeğin avuç içi çizgilerine bile bakılıyor. Kesinlikle yaptırılmalı.
Heralde öyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?