2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canm geçmiş olsun bol su içmeye çalış tuz ve şekerden uzak dur. Zaten ilaç kullanilmiyor nerden gelir bu hastalıklar. Benimde boğazım ağrıyor yetmiyor gibi diş ağrısı da başladı.
Vallahi bende anlamadim vucuda reset atilması hep gebeliğe denk geliyor 5 senelik bir taşım vardı ne yapsam düsmedi kullanmadigim ilac kalmadı ne ağrısı ne bisi vardı oglum 8 aylikken tekmelerle tasi yerinden oynatti 10 gun icersinde o taşı düsürdüm ama gelde bana sor nasıl düsürdum doktorlara yalvardim uyutun beni diye madem ilac yok simdi tekrar taş göründü benide korku sardi

Çok geçmiş olsun böbrek taşına gilaboru suyu çok iyi geliyor. Taş düşürmekte çok etkili tavsiye ederim. Aktarlarda bidonlarla satılıyor.

Kızlar az önce ingstram gezerken malum bütün bebek sitelerini takip ettiğimden joker de indirim varmış aklımızda eşimle birlikte böle bişey var hatta oyun halısı da tabi ki ama fiyatı uygun geldi ve kullanımı nasıl bilemedim sizce böle bişey düşünen arkadaşlar varsa bu nasıl ya da önerebileceğiniz buna benzer var mı ?

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-19-16-55-42.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar uc gündür dilimin arka ust ve yan tarafları yara oluyor neyden oluyor acaba yaşayan varmı böyle birşey
Ay Allahım herkezde birşey var ne oluyor böyle agız yarası stres veya vitamin eksikliginde oluyor diye biliyorum doktoruna söylemende fayda var geçmiş olsun canim

Aynılarını yaşamazsın inşallah canm Rabbim sağlık versin .

Senmiydin canım hatırlayamadım. Geçnçmiş olsun umarım tekrarlamaz. Dene mutlaka ama haşlamadan çiğ çiğ ye :)

Kızlar pirinç pilavı da kabızlık yapıyormuş bilginize. Benim küçüğüme Dr pirinçi yasaklayalı bulgura ağırlık verdik. Bulgur çok faydalı gerçekten doğumdan sonrada çok güzel süt yapıyor. Yiyelim de şifa olsun inş.

İkili testim yüksek risk çıktı nifty yapınca doktor üçlü ye gerek yok dedi zor bir süreç inş temiz gelir sonucun

Aynrıntılı ultrason çok önemli. Bebeğin avuç içi çizgilerine bile bakılıyor. Kesinlikle yaptırılmalı.
Yarın yaptıracam inş bende bakalım inş bebeklerimiz sağlıkla gelsinler dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…